לאיש אפשרות לראות כמה משתמשים עוקבים אחר אשכול מסוים?
לאיש אפשרות לראות כמה משתמשים עוקבים אחר אשכול מסוים?
כן.יש אפשרות לעשות שלא יראו שאני מחובר עכשיו? ואם כן איך?
ניתן רק לבעלי מנוי פרימיום.איך אני יכולה לשנות את התמונה שבפרופיל? ואיך את שם המשתמש?
שני השאלות ניתנות רק למנוי פרימיום?ניתן רק לבעלי מנוי פרימיום.
כןשני השאלות ניתנות רק למנוי פרימיום?
יש פירוט בראש הפורום:מי יכול להגיב בפורום תרומה וחסד?
לא כולם?
מצורף כאן אשכול מהפורום הנ''ל בו רואים משתמשים שמגיבים למרות שאינם בקבוצה מקצועית / בחכמת נשים???יש פירוט בראש הפורום:
בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.
זה אשכול שהועבר מאא"ר.מצורף כאן אשכול מהפורום הנ''ל בו רואים משתמשים שמגיבים למרות שאינם בקבוצה מקצועית / בחכמת נשים???
(ההודעה שלי שם נכתבה לפני שהאשכול עבר מאא''ר לפורום הזה...), האם דווקא אני נחסמתי? אם כן- מדוע?
ובכלל- איך יש שם ניקים שמגיבים גם ללא התנאים שנכתבו בראש הפורום?
אשמח לקבלת הסבר.
תודה רבה רבה!!!
אין לאף אחד משהו נגדך ח"ומצורף כאן אשכול מהפורום הנ''ל בו רואים משתמשים שמגיבים למרות שאינם בקבוצה מקצועית / בחכמת נשים???
(ההודעה שלי שם נכתבה לפני שהאשכול עבר מאא''ר לפורום הזה...), האם דווקא אני נחסמתי? אם כן- מדוע?
ובכלל- איך יש שם ניקים שמגיבים גם ללא התנאים שנכתבו בראש הפורום?
אשמח לקבלת הסבר.
תודה רבה רבה!!!
זה אשכול שהועבר מאא"ר.
תודה על התגובות המהירות!!!אין לאף אחד משהו נגדך ח"ו
למה בכלל את חושבת כך? / אתה חושב כך?
האשכול הנ"ל עבר קומפלט ממקום אחר. זה הכל.
היה.אני יודע שהאשכול עבר מאא''ר אבל אתמול בשעה 23:56 הגיב שם מישהו שאינו מקבוצה מקצועית או חכמת נשים, והאשכול כבר לא היה אז באא''ר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: