חיימקה פלונצ'ק
משתמש מקצוען
תפרט איזה חסימהבמה מתבטאת חסימת משתמש?
חסימה מאשכול
חסימה מפרום
תפרט איזה חסימהבמה מתבטאת חסימת משתמש?
חסימה שמתשמש חוסם משתמש אחר.תפרט איזה חסימה
חסימה מאשכול
חסימה מפרום
לא יופיעו לו הודעות של אותו המשתמש שחסם.
אז החסימה מתבטאת רק לגבי החוסם...?לא יופיעו לו הודעות של אותו המשתמש שחסם.
האם יש אפשרות לצפות בכל ההודעות שכתבתי באשכול מסויים?
כן. אולי פיתחו סוג חדש של פרסומת כפייתית ...יש באג בפרוג שכשאני לוחצת על המסך בכל מיני מקומות שונים, זה פותח לי פרסומת של גלית איטליה?
קורה כאן לעוד מישהו?
'רענון' יועיל.יש באג בפרוג שכשאני לוחצת על המסך בכל מיני מקומות שונים, זה פותח לי פרסומת של גלית איטליה?
קורה כאן לעוד מישהו?
הרבה יותר טוב לכתוב בגוגל את הנושא הנצרך ולהטסיף אח"כ "פרוג"איך מחפשים בפרוג?
החיפוש מוגבל לי מאוד
יש זכוכית מגדלת בצד שמאל למעלה.
החיפוש מוגבל לי מאוד
נכון חיפוש מורחב יותר, ובאתר לא תמיד עולות התוצאות הרצויות.הרבה יותר טוב לכתוב בגוגל את הנושא הנצרך ולהטסיף אח"כ "פרוג"
בפתיחת נושא חדש (לא באא"ר) יש אפשרות לבחור ב"דיון" או ב"שאלה", כשבוחרים ב"שאלה" זו התוצאה (הערכה)
תשלחי בקשת הצטרפות ופרטים במייל.@מרשמלו יש לי המלצה להצטרף לפורום נשים ואני מעוניינת שתצרפי אותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: