אני חושב שהבנתי, זה קורה כנראה כשבוחרים באפשרות "שאלה" במקום "דיון" בפתיחת הנושא...
לא עובד ליצריך ללחוץ על ALT ומספר מלוח המספרים במקלדת.
לכל מספר יש צורה שונה...
אין לי מספרים בצד...אלט השמאלי,
והמספרים בצד,
מהמספרים למעלה לא עובד....
בכ"א אין אפשרות לשנות את השם. אא"כ אתה מתכוון להתחיל דף חדש....איך אפשר לעשות אימוג'ים בנושא (וכן בשם המשתמש) כמופיע בצילומי מסך?
(לא הצלחתי לתייג את שם המשתמש הזה כדי לשאול )
צפה בקובץ המצורף 1070688
זה לא בשביל לשנות את השם אלא לאימוג'ים בכותרת או בהודעה עצמה (שלא כולם קיימים בפרוג)בכ"א אין אפשרות לשנות את השם. אא"כ אתה מתכוון להתחיל דף חדש....
אגב ברשימת הסמיילים לא מוצגים כל האפשריות פה הקישור אפשר להעתיק טקסט ולשים בתוכן הודעה ואז עולה האפשרות להעלות את הסמיליזה לא בשביל לשנות את השם אלא לאימוג'ים בכותרת או בהודעה עצמה (שלא כולם קיימים בפרוג)
כן (אבל עצוב, וואו וכועס - לא)כשמישהו מגיב על ההודעה שלי ב,
זה גם מצטרף למספר ה'תודות שהתקבלו'?
מנוי פרימיום יכול לכתוב תגובות גם לפורומים שצריך להירשם?לאחר חודשיים מיום ההרשמה/ מנוי פרימיום מהיום הראשון
תלוי איזה.מנוי פרימיום יכול לכתוב תגובות גם לפורומים שצריך להירשם?
ממש לא.ההשתתפות בהרצאת שלישי בשמונה של פרוג, מיועדת רק למי שיש לו מצלמת זום?
במה מדובר?ההשתתפות בהרצאת שלישי בשמונה של פרוג, מיועדת רק למי שיש לו מצלמת זום?
למנויי ותלמידי פרוגבמה מדובר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: