הכלבויניק יש לי בעיה עם קישור כנ"ל מה עושים?בתוך הכתובת יש גם "שטורדל" שגורם שאח"כ בהודעה נכתב "<לא ניתן לפרסם מיילים בפומבי>"
אגב, יש בעיה באפשרות להוסיף קישור, כי בעיקרון אני רוצה לשים טקסט במקום כתובת הקישור
מה זה עוזר? אני שם את הכתובת בתוך המקום וזה נשאר טקסט רגיל, זה השרשור:קונטרול + K
תודה מראש לכל העונים!
- אני לא מצליח לעלות קישור אני מעתיק כתובת מהדפדפן ומדביק (כמובן באפשרות "הוספת קישור") האם יש תקלה או שאני לא יודע איך לעשות
תדביק את הקישור בגוף ההודעה, לא דרך הוספת קישור.
בתוך הכתובת יש גם "שטורדל" שגורם שאח"כ בהודעה נכתב "<לא ניתן לפרסם מיילים בפומבי>"
אגב, יש בעיה באפשרות להוסיף קישור, כי בעיקרון אני רוצה לשים טקסט במקום כתובת הקישור
אני שם את הכתובת במקום המיועד ובתיבת טקסט אני מכניס מה שאני רוצה ורואים רק את הטקסט, כטקסט רגילצפה בקובץ המצורף 1068838
איך זה אצלך בטופס הנ"ל ואיזה טקסט מוצג בפועל (צרף את הקישור שנכשל)
תשתמש בקישור הזה:אני שם את הכתובת במקום המיועד ובתיבת טקסט אני מכניס מה שאני רוצה ורואים רק את הטקסט, כטקסט רגיל
אני שם פה את הקישור בגוף ההודעה ולא דרך הוספת קישור
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=PniotMot @mot.gov.il
הוספתי רווח בין השטרודל לטקסט כדי שיראו את זה (כמובן שהקישור לא עובד ככה)
זה מה שקורה אם אני לא מוסיף רווח
לא.אם נרשמתי לעקוב אחר משתמש האם אמורות ללות לי התראות בכל פעם שהוא כותב הודעה?
איך זה הולך דרגות המשתמשים??
זה מתחיל במשתמש 'חדש' עובר ל'רשום' ואח"כ??
באיש את רעהו יש אפשרות רק לאחר 60 יום, בשאר הפורומים אפשר מיד לאחר אישור מנהלבהודעה על המסך כתוב לה שבמשך 60 יום צריך אישור מנהל לפני הפרסום, אבל אין לה שום אופציה לפרסום שאלה, רק בפורומים שלא קשורים לנושא
לאאם אני רוצה לשנות את השם שלי בפרוג
שלא יהיה ט.ק.
יש אפשרות כזו?
ללחוץ על "דווח על תוכן שלילי" ושם לנסות לבקש למחוק.יש איזה תגובה ישנה שאני רוצה למחוק,
יש אפשרות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: