תוך כמה זמן מקבלים תשובה על הצטרפות לקהילות מקצועיות?
בין דקות לשבועות,
תלוי בפירוטכם בטופס ההצטרפות על השייכות שלכם לתחום,
ובזמינות מנהלי אותה קהילה.
תוך כמה זמן מקבלים תשובה על הצטרפות לקהילות מקצועיות?
בין דקות לשבועות,
תלוי בפירוטכם בטופס ההצטרפות על השייכות שלכם לתחום,
ובזמינות מנהלי אותה קהילה.
לא זה ולא זה...
מצטרפת גם אני לשאלה@ניהול האתר,
והאשכול הזה למה ננעל?
למה ובמה הוא נוגד את הכללים??מידע שימושי - שאלה/ התייעצות לגבי טיפול פסיכולוגי. דחוף!!
רוצה להעלות נושא ששנים רבות מעסיק אותי ומנסה למצוא תשובה. וככל שבודקת על כך. יותר ויותר מבולבלת...:( שנים רבות אני מחפשת איזושהי מטפלת לטיפול פסיכולוגי. אך שמעתי כל כך הרבה סיפורים על מטפלות- שקוראות לעצמן "מטפלות". שיוצרות אצל המטופלות תלות. או שמכניסות את המטופלות לחייהם הפרטיים (!) ועוד...www.prog.co.il
מנהלים נכבדים, בסופ"ש שעבר, פרסמתי מודעה.
עדיין כתוב עליה שהיא מחכה לאישור .
אתם יכולים לעזור לי???
קישור יעזור.
מה קורה?אולי תעברי על המודעה שלי:
עדיין לא אשרו לי אותה.
תודה.
(זה אמנם לא בנושא מכירות ודירות, אך בכל זאת.)
באיזה פורום ההודעה?מה קורה?
זה לא תקין כי זה עדיין לא מאושר.באיזה פורום ההודעה?
אני מגיעה לדף ללא תקין.
@מרשמלו, התייחסותך בבקשה@ניהול האתר,
והאשכול הזה למה ננעל?
למה ובמה הוא נוגד את הכללים??מידע שימושי - שאלה/ התייעצות לגבי טיפול פסיכולוגי. דחוף!!
רוצה להעלות נושא ששנים רבות מעסיק אותי ומנסה למצוא תשובה. וככל שבודקת על כך. יותר ויותר מבולבלת...:( שנים רבות אני מחפשת איזושהי מטפלת לטיפול פסיכולוגי. אך שמעתי כל כך הרבה סיפורים על מטפלות- שקוראות לעצמן "מטפלות". שיוצרות אצל המטופלות תלות. או שמכניסות את המטופלות לחייהם הפרטיים (!) ועוד...www.prog.co.il
כמדומה שהאשכול ננעל מכבר (כנראה עקב זליגה קשה ממטרתו, ובכלל - אי־התאמה קיצונית למקום בו הוא מופיע...), והודעות המנהל נוספו לאחר טריקת השערים.למה האשכול הזה ננעל שעה שדוקא מנהל @גבריאל פ. היה המגיב האחרון?
לכאורה, עקב המבואר מכאן ואילך.@ניהול האתר, והאשכול הזה למה ננעל?
?ניסיתי פעמיים להצטרף לפורום סאונד והפקות אולפן ולא התקבלתי
נראה לי שלא שלחתי את סוג העבודות שצריך
מישהו יודע מה בדיוק צריך לשלוח? (קטע קול, קישור לסט, וכו')
@מרשמלו ???זה לא תקין כי זה עדיין לא מאושר.
זה כותב לי:
צפה בקובץ המצורף 925962
פרסמתי במודעות:
צפה בקובץ המצורף 925964
רציתי לשאול -
אם אני נמצאת בפורום מסוים, ויש שם מדי הרבה עמודים.... (כמו כאן למשל...) ואין לי זמן לשבת ולקרוא הכל, אבל אני רוצה לדעת אם כבר נשאלה או דובר ענין מסוים באותו הנושא, אפשר לעשות חיפוש בתוך הפורום?
רציתי לשאול -
אם אני נמצאת בפורום מסוים, ויש שם מדי הרבה עמודים.... (כמו כאן למשל...) ואין לי זמן לשבת ולקרוא הכל, אבל אני רוצה לדעת אם כבר נשאלה או דובר ענין מסוים באותו הנושא, אפשר לעשות חיפוש בתוך הפורום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: