אחד הסודות! מי שמקבל בד"כ שם לב על מה זה...אגב, על מה מקבלים את המוניטין של "הינך משפיע ידע ותוכן (46 נקודות)" ?...
(ספוילר, אתה עדיין רחוק )
אחד הסודות! מי שמקבל בד"כ שם לב על מה זה...אגב, על מה מקבלים את המוניטין של "הינך משפיע ידע ותוכן (46 נקודות)" ?...
גם אני הייתי צעיר עד לא מזמן (כשפתחתי את האשכול הזה...) אך מהר מאוד הזדקנתי והפכתי ל.....מדוע אני נחשבת משתמש צעיר בשעה שאני כבר סבתא לנכדים.... אין לי כמובן בעיה להשאר צעירה ...
אבל איך משנים את ההגדרה למשהו יותר מתאים?
הם חייבים להישאר עם שמם האישי???שוב, רק מנויי פרימיום בתשלום, לא מנויים תלמידי פרוג.
אין שום קשר לשם האישי, ברגע שפתחו חשבון עם שם משתמש, אין אפשרות לשנות.הם חייבים להישאר עם שמם האישי???
למה?אין שום קשר לשם האישי, ברגע שפתחו חשבון עם שם משתמש, אין אפשרות לשנות.
למנויים בתשלום הוסיפו אופציה של שינוי שם משתמש.
תמיד יש אופציה לפתוח ניק חדש עם שם אחר.
אם במשרד פתחו לה ניק לצורך הלימודים, שתנסה לפנות למשרד ותסביר את המקרה, אולי שם יכולים/יסכימו לשנות לה.
ההחלטה לא קשורה אלי, אבל ככה הוחלט.למה?
מנוי פרימיום זה מנוי פרימיום!
אם היא תשמע (/תקרא) שזה לא נקרא בתשלום, אחרי האלפים שהיא משלמת...
יש מישהו מההנהלה שהיא תוכל לשלוח לו הודעה והוא יוכל לשנות את זה?שינוי שם משתמש זה כמעט הדבר היחיד שמבדיל ביניהם.
אפשר לשלוח קישור להצטרפות לקהילת הפרסום והקופירייטינג?
הם לא אמורים להסכים, זה חלק מהעניין בפרימיומים...יש מישהו מההנהלה שהיא תוכל לשלוח לו הודעה והוא יוכל לשנות את זה?
???הם לא אמורים להסכים, זה חלק מהעניין בפרימיומים...
כפתור לטופסי ההצטרפות לקהילות קיים בכל פורום לקהילה שלו (צד שמאל למעלה)אפשר לשלוח קישור להצטרפות לקהילת הפרסום והקופירייטינג?
ברור!בשביל לדחוף משתמשים שיעשו מנוי פרימיום.
אבל האמת אם מישהו תלמיד של פרוג ויש לו פרימיום רק בלי האפשרות הזאת, אולי הם יסכימו.
הנה הוכחה שמשתמשים לא קוראים את הכללים...
אין לבקש או להעלות לאתר סרטונים מכל סוג שהוא - סרטונים, קליפים, טריילרים וכו'....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: