בשעתו נכתב כי הדבר מסובך מבחינה טכנית,אולי בכלל כדאי שתהיה אפשרות להודעות פרטיות -גם למי שאינו "פרימיום"- לצורך כתיבה למנהלים.
וכל משתמש יכול לתייג את המנהלים (באשכול זה, או שיִפְתַּח אשכול באא"ר לשם כך), והם יִיצְּרו עמו קשר בתיבה הפרטית.
בשעתו נכתב כי הדבר מסובך מבחינה טכנית,אולי בכלל כדאי שתהיה אפשרות להודעות פרטיות -גם למי שאינו "פרימיום"- לצורך כתיבה למנהלים.
בפינה השמאלית העליונה של המסך תלחץ על השם משתמש שלך, ואז פרטי חשבוןאני זקוק למידע איך מחליפים שם משתמש
ותחומי מקצוע בפרופיל בפורום פרוג
לא מוצאת אפשרות להחלפת שם.בפינה השמאלית העליונה של המסך תלחץ על השם משתמש שלך, ואז פרטי חשבון
קישור יעזור.מנהלים נכבדים, בסופ"ש שעבר, פרסמתי מודעה.
עדיין כתוב עליה שהיא מחכה לאישור .
אתם יכולים לעזור לי???
למה היא לא שואלת?(כמובן שאני לא שואלת בשביל עצמי, אלא בשביל מכרה שיש לה מנוי פרימיום).
אני רוצה להצטרף לפורום סאונד והפקות אולפן, איך עושים את זה?
ההגדרה תשתנה כשיתווספו לך תגובות ונקודות.מדוע אני נחשבת משתמש צעיר בשעה שאני כבר סבתא לנכדים.... אין לי כמובן בעיה להשאר צעירה ...
אבל איך משנים את ההגדרה למשהו יותר מתאים?
קישור יעזור.
אולי תעברי על המודעה שלי:
עדיין לא אשרו לי אותה.
תודה.
(זה אמנם לא בנושא מכירות ודירות, אך בכל זאת.)
היא שלחה הודעה פרטית ל @ניהול האתר והוא לא הגיב.למה היא לא שואלת?
להזכירכם, רק מנויי פרמיום בתשלום יכולים להחליף שם משתמש
היא התחילה ללמוד בפרוג, לכן יש לה מנוי
שוב, רק מנויי פרימיום בתשלום, לא מנויים תלמידי פרוג.להזכירכם, רק מנויי פרמיום בתשלום יכולים להחליף שם משתמש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: