ואיפה הקובץ שמור?ניתן להעלות קישור לקובץ, דרך הסרגל למעלה
צפה בקובץ המצורף 918621
ואיפה הקובץ שמור?ניתן להעלות קישור לקובץ, דרך הסרגל למעלה
צפה בקובץ המצורף 918621
היכן שהוא במרשתת...ואיפה הקובץ שמור?
ע"מ להגיב בפמ"ג (פורום מעצבים גרפיים) צריך להיות חבר בקהילה מקצועית כלשהי.למה אין לי אפשרות להגיב בפורום גרפיקה?
אולי זה רק למנויי פרימיום?למה אין לי אפשרות להגיב בפורום גרפיקה?
יש לי חברות שהן שם ממתי שהן פתחו משתמש בפרוג (לפני הפרימיום).אולי זה רק למנויי פרימיום?
לא מצליחה להצטרף לקהילות
מערכת הצטרפות לקהילות עברה שינוי לאחרונה,
ניתן להצטרף רק ע"י מילוי הטופס שיש בצד ימין בראש כל אשכול, באותו פורום של הקהילה הרצויה.
(האמת שיש עדיין את הכפתור הישן בחלון הנפתח למעלה בלחיצה על שם המשתמש שלכם, אך גם זה אמור להתבטל בקרוב.)
אגב, להצטרפות לתת פורום קבוצות סגורות,
יש לפנות למנהל/ת אותה קבוצה, רצוי דרך מישהו שכבר קיים בקבוצה שימליץ עליכם.
למשל בפמ"גלא בדיוק הבנתי היכן נמצא הטופס?
האם תוכלו להעלות צילום?
מצאתילמשל בפמ"ג
צפה בקובץ המצורף 919002
בהתחלה היה לך גישה לפורום מעצבים גרפיים?יש לי חברות שהן שם ממתי שהן פתחו משתמש בפרוג (לפני הפרימיום).
אולי שינו את זה וזה רק למנוי פרמיום.
אני מטפלת רק בפורום נשים.אני שלחתי בקשת הצטרפות לקהילה וכבר חודשיים לא קיבלתי תשובה
@מרשמלו אתה יכול לטפל בזה?
אז צריך פה את @אסתי !!הגשתי לקהילת מוזיקה
את יכולה לצרף בטופס הרשמהשלום
רציתי לדעת האם כדי להצטרף לקהילה צילום האם צריך שיהיה לך תיקיית עבודה בפרוג דווקא וחייבים לזה מנוי פרימיום או שאפשר לצרף קובץ של תיקיית עבודה בטופס ההרשמה
תודה רבה
אין צורך להיות מנוי פרימיום בכדי להצטרף לקהילה מקצועית.שלום
רציתי לדעת האם כדי להצטרף לקהילה צילום האם צריך שיהיה לך תיקיית עבודה בפרוג דווקא וחייבים לזה מנוי פרימיום או שאפשר לצרף קובץ של תיקיית עבודה בטופס ההרשמה
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: