אלעזר 1
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
להיכנס עם כתובת המייל, מקווה שלא שכחמשהו שכח את השם משתמש שלו מה יכול לעשות???
להיכנס עם כתובת המייל, מקווה שלא שכחמשהו שכח את השם משתמש שלו מה יכול לעשות???
להיכנס עם כתובת המייל, מקווה שלא שכח
מה זאת אומרת? זה אפשרי?צודק
תודה
עצם זה שאני כאן, אומר שכן.מה זאת אומרת? זה אפשרי?
מה זאת אומרת? זה אפשרי?
כמה דברים בעניין העלאת מאמר לאתר:
העלתי מאמר לאתר, ויש לי כמה דברים לומר בנושא, השארתי הודעה בצור קשר, חזרו אלי - אמרו שיעבירו את הדברים הלאה, העלתי 2 מאמרים שוב - ולא נראה שהשתנה משהוא:
1. אשמח מאד אם המאמר ישאר באתר כטיוטה שאפשר לשנות ולהוסיף כל עוד לא אישרו / לא אישרו.
2. אשמח אם תהיה אופציה לבחירה (אולי יש?!) של תמונת שער ולא סתם תמונה ממה שהעלתי (לפעמים זו היתה ראשונה /אמצע / אחרונה) וחבל לי
3. אולי לא רלונטי אבל אשמח אם ישאר באתר כטיוטה גם אם לא אישרו
4. והכי חשוב: אם אישרו - תודה והנה מה טוב,
אם לא - אשמח מאווווווד שיכתבו סיבה למה לא - כי יכול להיות שלא אישרו בגלל דבר קטן ממש (משפט / תמונה / קישור) ואם יעדכנו אותי בבעיה, אוכל לתקן והמאמר יכול לעלות
העלתי מאמרים ממש יפים לעיצוב שולחן ליל הסדר, אין לי מושג למה לא אושר?!?!?
תודה מראש
לא עובד. בכלל אצלך א"א לעקוב שכן הציטוטים נמחקים רגע אחרי היציאה לאור....'@איש האשכולות': ניתן לפתוח את עמוד ההתראות, להקיש על 'Ctrl+F' (חפש בדף) ולאתר את המילה 'ציטט'.
הוא מאתר רק את המילה "ציטוט" ככתבה וכלשונה.מהי הכוונה 'לא עובד'? הכפתור אינו מאתר כלל בעמוד?
לא. אלא כמו שאני ציטטתי כאן את דבריךלא זהו מבוקשך?
לא הבנתי כדלהלן:אחרי שמאתרים את מופעי המילה 'ציטט' - מקישים על כל אחד מהם באפשרות 'פתח בכרטיסי' חדשה'.
החיפוש יכול לאתר רק את המילה "ציטוט" ככתבה וכלשונה.
נכון. לאחר האיתור של מופעי המילה בעמוד ההתראות, מקישים בכל אחד מהם - באמצעות הלחצן הימני בעכבר - על 'פתח בכרטיסי' חדשה', והנה נפתחו בפניך כל המקומות האחרונים בהם ציטטוך.לא הבנתי כדלהלן:
נכתב ע"י איש האשכולות:
החיפוש יכול לאתר רק את המילה "ציטוט" ככתבה וכלשונה.
5 דקותכשעורכים הודעה אחרי השמירה נרשמת בצד שמאל הודעה: נערך לאחרונה.... הנה זה עכשיו מופיע...
מה משך הזמן שבו אפשר לערוך מבלי שיופיע הכיתוב?
אין אפשרות מובנית באתר.האם ישנה אפשרות לחפש בתוך אשכול תגובות שציטטו אותי?
הבנתי. ההדגשה לא היתה במקור...לאחר האיתור של מופעי המילה בעמוד ההתראות,
הבנתי זאת, אך האמור הוא - ככל הידוע לי - האפשרות הקרובה והסבירה ביותר. בהצלחה!אך עדיין רציתי שיחפש רק באשכול ספיציפי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: