אני עושה איקס וזה לא עוזרכנראה הפרסומת של כללית, חפשו את האיקס בצד שמאל למעלה.
אני עושה איקס וזה לא עוזרכנראה הפרסומת של כללית, חפשו את האיקס בצד שמאל למעלה.
אני עושה איקס וזה לא עוזר
תנסו לרענן את העמוד, לרוב זה עזר.אני עושה איקס וזה לא עוזר
לי זה קרה כשלחצתי על 'תצוגה מקדימה' בתגובה ריקה. לקח לי זמן למצוא את המילים 'אנא הכנס תשובה תקינה'אני לא מצליחה להעלות אשכול חדש,
אני לוחצת שמור ונהיה סוג של מסך שחור מעל הכיתוב בקיצור מה זה יכול להיות?
שבוע שעבר כתבתי כמה הודעות בכמה אשכולות ואחרי כמה ימים גיליתי שהן לא נמצאות
??? באג? רק לי זה קרה?
לא נראה לי שנמחקו בכוונה, היו מחמאות וכד'...
'תודה' זה סוג של התייחסות. כאומר: קראתי את ההודעה..מילא שלא ענו לי אבל באמת לא הבנתי מה אומר הסימון לייק על ההודעה הזו??
כאילו מה זה אומר? תודה על השיתוף? גם לכם זה קרה? שמחים שנמחק לי?
זה קיים. לחץ על השם שלך כאן בציטוט.יהיה מאד נחמד אם באתר תהיה אפשרות שכשאר יש הודעה עם ציטוט - לחיצה על הציטוט תקפיץ את ההודעה המקורית
בלחיצה על האיקס לא נפתח לי האתר של כללית אלא זה חוזר לפרסום ההודעה וכשאני לוחצת פרסם, מסך שחור ושוב ושוב....תנסו לרענן את העמוד, לרוב זה עזר.
אם כל לחיצה מובילה אתכם לאתר של כללית במקום לסגור את הפרסומת,
לחצו על CTRL תוך כדי לחיצה על האיקס, כך שגם אם האתר שלהם יפתח הוא לא יפריע לניסיונות, עד שהאיקס יעבוד ויסגור את הפרסומת.
עוד אפשרות: הודאה על עצם התגובה באשכול (והקפצתו).'תודה' זה סוג של התייחסות. כאומר: קראתי את ההודעה..
זה לא מקפציץ את האשכולעוד אפשרות: הודאה על עצם התגובה באשכול (והקפצתו).
אכן, כוונתי להודאה על כך שהכותב הקפיץ את האשכול. תודה על ההבהרה.זה לא מקפציץ את האשכול רק מי שמתלייק
ברגע שאתה מתחיל לגלול כלפי מעלה,האם יש דרך להגיע לראש הדף בלחיצה אחת?
זה מקשה על הנגישות כשהתפריטים בראשית הדף נעלמים להם עם הגלגול כלפי מטה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: