הוא ניסה. אך א"א לרשום 2 ניקים על אותו כתובת מייל.שיפתח ניק חדש
בכללי אם לא מוחקים ניקים רק חוסמים אותם
הוא ניסה. אך א"א לרשום 2 ניקים על אותו כתובת מייל.שיפתח ניק חדש
בכללי אם לא מוחקים ניקים רק חוסמים אותם
אני חושב שהפתרון או לרשום מייל אחרהוא ניסה. אך א"א לרשום 2 ניקים על אותו כתובת מייל.
עיין בעמוד ראשון באשכול זהאיך עושים שיהיה משפט שיעני לא רואים אותו עד שלוחצים עליו?
לא. צריך להירשם לפורום. גלגל להודעות הקודמותהתגיות שמופיעות בצמוד לפרופיל,
כמו - צילום מקצועי, עיצוב גרפי, עריכה וכו.
כל אחד יכול לעשות את זה?
ישנה אופציה להרשם לקהילה...למה אין לי אפשרות להגיב בפורום של עיצוב גרפי?
איפה??יש לי בעיה אחרת..
לי זה לא נותן להגיב
ולפעמים יש לי כלכך הרבה להגיד
הוא לא נותן לשנות את השם אלא רק את כתובת המייל, ליד השם אין לי חלונית של "החלף"לא נכון.
רק מנויי פרימיום בתשלום יכולים להחליף שם משתמש,הוא לא נותן לשנות את השם אלא רק את כתובת המייל, ליד השם אין לי חלונית של "החלף"
אם נרשמים לפורום,יש לי בעיה אחרת..
לי זה לא נותן להגיב
ולפעמים יש לי כלכך הרבה להגיד
כותבים בתגובה, מסמנים את המשפט שרוציםאיך עושים שיהיה משפט שיעני לא רואים אותו עד שלוחצים עליו?
אבל יש לה 2 חלונות גם של פרמיום וגם של בוגר/תלמיד פרוגרק מנויי פרימיום בתשלום יכולים להחליף שם משתמש,
לתלמידי פרוג אין את האפשרות הזו.
תלמידי ובוגרי פרוג מקבלים במתנה מנוי פרימיום באתר.אבל יש לה 2 חלונות גם של פרמיום וגם של בוגר/תלמיד פרוג
למה שלא יעשו רק חלון של תלמיד/בוגר פרוג
באודות, בפרופיל שלכם.@הכלבויניק
איך אני יכולה לראות מי עוקב אחרי?
כנראה הפרסומת של כללית, חפשו את האיקס בצד שמאל למעלה.אני לא מצליחה להעלות אשכול חדש,
אני לוחצת שמור ונהיה סוג של מסך שחור מעל הכיתוב בקיצור מה זה יכול להיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: