יש ב"יש בשכונה" 3 ב15כמה עולה קפה קטן
יקר לא?
יש ב"יש בשכונה" 3 ב15כמה עולה קפה קטן
יקר לא?
סליחה על ההקפצה (:
ראיתי והתלהבתי
יצא לך מדהים!
אפשר לוותר לדעתך על הרסק תפוחים? או יש לך רעיון להחליף באחר? פחות נשמע לי...
רותי, שאלה אחרונה - איזה גודל הצנצנת רסק תפוחי עץ לכמות שכתבת כאן? קניתי אחת של 550 גרם. יכול להספיק לי לכמות כפולה (בקבוק מיץ שלם)?הרעיון היה לקנות כל מיני סוגים של מרשמלו, כל מיני גדלים של צלופנים, או צנצנות, למלא, לסגור בסרט ואז להתאים לכל משלוח לרמה שלו.
הנקטר קל כמים:
חצי בקבוק מיץ תות בננה
1 ריץ
1 רסק תפוח עץ (משימורים,)
לשפוך את הריץ והרסק לבקבוק מיץ ולנער.
טעים בטרוףףף!!!
בלי לכלך אף כלי!
בהצלחה!
אף פעם לא בדקתי,רותי, שאלה אחרונה - איזה גודל הצנצנת רסק תפוחי עץ לכמות שכתבת כאן? קניתי אחת של 550 גרם. יכול להספיק לי לכמות כפולה (בקבוק מיץ שלם)?
זהו, זה לא שימורים רגילים אלא בצנצנת זכוכית( חברת טעמן). זה מה שהיה בחנות...אף פעם לא בדקתי,
יש גודל רגיל של שימורים, לא?
זה המרכיב הכי משמעותי,זהו, זה לא שימורים רגילים אלא בצנצנת זכוכית( חברת טעמן). זה מה שהיה בחנות...
זה מרכיב משמעותי בטעם ובמרקם או שיהיה טוב גם ככה לדעתך?
תודה לךזה המרכיב הכי משמעותי,
זה יצא שונה,
לא בטוח שפחות טעים, רק שונה....
ממש יפהמשלוח מנות תכלת
מהמםמשלוח מנות תכלת
חנות בשם "ממלכת השקל" באשדוד.מהמם
מאיפה הקופסאות?
מקפיצההכנתי שנה שעברה עוגה בחושה פשוטה וטעימה באינגליש קייק קצר.
מעל זה שמנו "פרחים" מנשיקות על שיפודים.
יצא ממש אדנית (כמו שכל השכנים רואים שיש לי בכניסה).
יחד עם העטיפה עלה פחות מחמש שקל.
שנה קודם לזה הכנתי חטיפי אנרגיה (1 כוס חמאת בוטנים, 1 כוס סילאן, 1 שוקולד. מרתיחים מכבים ומוסיפים 5.5 כוס פצפוצי אורז. דוחסים בצורה הרצויה או בתבנית ולחתוך) ועוגיות קווקאר.
גם יצא לי סביבות החמש שקל.
שנה אחת עשיתי משלוח של מוצרים קנויים, קניתי ממתקים מקוריים בחנות זולה בירושלים (יפו פינת קינג גורג) וגם יצא חביב מאוד.
מכיוון שאני מכינה מלא משלוחים, הגבול ששמתי לעצמי הוא חמש ש"ח לסטנדרטי.
גם בזה אפשר למצוא המון מה לעשות, מכובד ונעים.
את יתר הכסף (יש כזה דבר?!) אנחנו מיעדים למתנות לאביונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: