אולי לעצב להם פטיש לשניצלאנחנו משפצים דירה והשכנים "קצת" סובלים
מחפשת רעיון למשלוח מנות משהו חמוד ולא יקר
ולכתוב לפחות שמהדפיקות יצא משהו טעים....
אולי לעצב להם פטיש לשניצלאנחנו משפצים דירה והשכנים "קצת" סובלים
מחפשת רעיון למשלוח מנות משהו חמוד ולא יקר
אנחנו שנה שעברה עשינו טוב המלבין שיניים ממשקהו חלב, משו כזה..השנה הייתי רוצה להכין עוגיות אלפחורס עם עוד דברים מתאימים למישהיא יש רעיון?
@אוריגמישכנות שלי שמבקשות מתכון למה שנתתי- אולי אתחיל לחשוד שהן מבקשות כי גיריתי אותן אבל הן לא מעזות לטעות...
ממשלוחי המנות ששלחתי:
-שקית צלופן של עוגיות תוצרת בית ובקבוק חלב קטן (קניתי בקבוקים בחנות ח"פ וחילקתי כל ליטר חלב ל4 שכנים). אצל אמריקאים יש מושג של חלב ועוגיות, אבל גם לישראלים היה נחמד
-צלחת פירות קטנה- בכלי ח"פ שטוח של סלט (1 ש"ח). אפשר לקנות את הזולים. האננס גם זול יחסית, והענבים יקרים- אז שמתי בודדים בכל משלוח.
צפה בקובץ המצורף 447243
-כוס אייס קופי + בננה + עוגיות בצורת קוף- למשלוח בנושא קופים.
-מגדל כלים ח"פ של מטבלים (חלק קנויים וחלק ביתיים) וחבילת קרקים קטנה. המטבלים: חומוס, עגבניות, וזיתים.
אני חושבת שכל המשלוחים עומדים בדרישות.
אפשר לשלוח פיצה קפואה/אפויה/ביתית עם בקבוק קולה יש גם סוכריות ג'לי בצורת פיצה.משלוח מנות וברכה בנושא שמתאים למוכרי ומשלוחן פיצה יש למישהי??
לא קניתי, הכנתי אותן בעצמיאיפה משיגים עוגיות בצורת קוף/איזה חברה וכדו'?
יש לך תמונה של עוגיה בודדת? לא הבנתי בדיוק איך זה בסוף אמור להראות?לא קניתי, הכנתי אותן בעצמי
עוגיה חומה
עליה הדבקתי באמצעות שוקולד מומס:
עוגי אחד לאף+פה. ציירתי עם שוקולד מומס.
חצאי עוגי לאוזניים (חתכתי בסכין חדה, והיו הרבה שהתפשלו)
וסוכריות מצמיד/שרשרת לעיניים
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 1059693
לא מוצאת תמונה אחרתיש לך תמונה של עוגיה בודדת? לא הבנתי בדיוק איך זה בסוף אמור להראות?
עכשיו הבנתי ממש תודה ענקית!יש לך תמונה של עוגיה בודדת? לא הבנתי בדיוק איך זה בסוף אמור להראות?
וכן ירוק על בסיס התו הירוק ז"לאת יכולה גם לקשר את זה לתו הסגול
סליחה על ההקפצה,1. משלוח בגווני אדום, הייתי כמה ימים אחרי לידה,
נראה שיש שםסליחה על ההקפצה,
מה יש שם?
נראה מדהים!!!
שקדי מרק/ עדשים/ פיצוחים/ חטיף צהוב. / גרנולה וליד חלביש לכן רעיון מה למלא נורה מפלסטיק? חוץ מסוכריות....
ומה לכתוב לשכנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: