מרק ירקות פשוט ובסיסי בתוספת גריסיםוואו נראה טוב אפשר את התהליך של הכנת המרק הזה
צריך לזה מתכון?
מרק ירקות פשוט ובסיסי בתוספת גריסיםוואו נראה טוב אפשר את התהליך של הכנת המרק הזה
לא ביקשתי מתכון ביקשתי הוראות הכנהמרק ירקות פשוט ובסיסי בתוספת גריסים
צריך לזה מתכון?
קוצץ במעבד מזון את כל הירקותלא ביקשתי מתכון ביקשתי הוראות הכנה
או בקיצור, מרק גרזן...ואף פעם אל תתייאשו ממרק גם כשהבית ריק, תבדקו שוב, תמיד תמצאו מה להכניס לסיר, מנסיון....
בערך כמה מים צריך להוסיף?את המרק המדהים הזה עוד לא הזכירו פה,
פשוט כי המצאתי אותו שנה שעברה...
מרק קצת אחר...
למרק הזה לא צריך קרש חיתוך וסכין!
המרק מכיל: הרבה ירק, חלבון ופחמימה
התחלנו?
מרק בריא לעצלנים/ עייפים
חבילת לקט ירקות סנפרוסט
צפה בקובץ המצורף 991572
כוס קינואה שטופה היטב
צפה בקובץ המצורף 991573
להסמכה: כף שתיים קוואקר או פירה אינסטנט או מה שעושה לכם טוב
(לא טוב לכם אל תשימו...)
זהו.
תבלינים, עשבים ואבקות לבחירתכם
לא מתערבת לכם...
אבל בייסיק זה מלח פלפל...
מי שרוצה לקרוא על קינואה, מצאתי פה חומר מעניין
מעט יותר מכיסויי הירקותבערך כמה מים צריך להוסיף?
מרק חרירה לא מכיל עגבניות?מתכון למרק חרירה:
בסיר המכיל שניים וחצי ליטר
לאדות:
1 בצל חתוך לקוביות
1גזר חתוך לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
להוסיף
כוס גרגירי חומוס מבושל
כוס עדשים ירוקות
ולכסות במים
כשרותח להוסיף
100 גר' אטריות דקות אפויות
לתבל במלח,פלפל מיץ מלימון אחד(אפשר פחות או יותר לפי הטעם)וכורכום.
כןמרק חרירה לא מכיל עגבניות?
חדוי כנרת, הכנתי ויצא ממש טעים, והעיקר- מאד העשיר את המרק (הוספתי את זה למרק שעועית)לשוועמאלאך:
¼1 כוסות קמח
3-4 ביצים
מלח לפי הטעם
ערבבי היטב והוסיפי מים עד לקבלת עיסה דייסתית מעט נוזלית.
ההכנה:
1. חממי שמן במחבת קטנה
2. צקי כף מהעיסה, שימי לב! השוועמאלאך מתנפחות ומיטגנות מאד מהר, תוך כמה שניות הן זהובות
הפכי לצידן השני לכמה שניות נוספות.
3. הכניסי למרק הרותח, בשלי כ-5 דק' נוספות והגישי.
שמחה לשמועחדוי כנרת, הכנתי ויצא ממש טעים, והעיקר- מאד העשיר את המרק (הוספתי את זה למרק שעועית)
כןןןןמרק בצל יאמיייי!!!!!!
אצלינו הולך מרק כתום - פרווה וחלבי. ומרק ירקות
רוצות מתכונים???
אפשר כמויות מדויקות?מרק דלעת
מטגנים בצל עד להזהבה.
מוסיפים קוביות של בטטא ושל דלעת וסלרי.( הסלרי לא חובה, אבל מוסיף הרבה לטעם)
מוסיפים מים על הירקות באופן כזה שהירקות למעלה לא יכוסו במים.( כדי שהמרק לא ייצא נוזלי)
כשמים רותחים מתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק.
מבשלים ומחכים לריכוך הירקות וטוחנים במקל בלנדר.
יוצא מעדן.
יש אפשרות לפזר מעל גבינה צהובה.
בתאבון!
מחר בבוקר אני יעלה את המתכונים.כןןןן
מה הסיבה?האפונה היבשה נחשבת בארוחה כחלבון.
אפונה קפואה היא פחמימה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: