הגשתי בקשה לנטפרי וכבר נפתח, בהצלחה.גם לי חסום, מישהו יכול לשלח לי במייל?
הגשתי בקשה לנטפרי וכבר נפתח, בהצלחה.גם לי חסום, מישהו יכול לשלח לי במייל?
ממי קניתקניתי. 6000 ש''ח.
סיומת prs זה עולה ב970 או 975? כי זה הסיומת בחלק מהמקצבים שהורדתי לימההסיומת STY אגב כל מקצב של ימהה תשנה לו את הסיומת והוא יעלה...סוד.....
לא ניסיתי אבל יש תוכנה באתר ימהה שנקראת MSD שהיא דרייבר למחשב לחיבור באורגן ושמה אםשר לעלות מקצבים
שמחה שפיץממי קנית
עיין לעיל ב463מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס מקצבים לאורגן ימהה PSR E453
ואם אפשר איך עושים את זה?
עיין לעיל ב463
משם הם הגיעו.. כל המגבלה זה בדגמים הפשוטים פעם היה ל S650 שמקבל רק STY ושיניתי אל הסיומות ל STY והכל עבד.סיומת prs זה עולה ב970 או 975? כי זה הסיומת בחלק מהמקצבים שהורדתי לימהה
PSR E 463 שנשאלה לגביו שאלה זומה זאת אומרת 463
זאת אומרת שבין sty ובין prs אמור לעבוד בימהה?מ
משם הם הגיעו.. כל המגבלה זה בדגמים הפשוטים פעם היה ל S650 שמקבל רק STY ושיניתי אל הסיומות ל STY והכל עבד.
למיטב הבנתי הסיימות מסמלת את סוג המקצב אבל אין שום הבדל כמו PRS זה פסנתר
בהקלטת מידי ולא באון קי וכו'אני רק עכשיו מתחיל להקליט לעצמי ישירות מהאורגן
רציתי לדעת אם יש מישהו שמתמצא בוארגן ימאהה, אני רוצה להקליט בכמה שלבים, 1. את המקצב עם האקורדים, 2. את השיר עצמו בקלידים, 3. הוספת בראסים וכינורות וכו'.
אם מישהו יכול לומר לי איך בדיוק עושים את זה בכמה שלבים אשמח מאד.
אני גם רוצה לדעת את העיקרון של המיקס, מה צריך להיות באיזה ווליום, המקצב, השיר, הסטרינגס, וכו'
תודה רבה מראש
יש לי אורגן ימהה 775, והורדתי קבצים גם של STY וגם של PRS ושתיהם עובדים.זאת אומרת שבין sty ובין prs אמור לעבוד בימהה?
תודה רבה רבה יישר כחיש לי אורגן ימהה 775, והורדתי קבצים גם של STY וגם של PRS ושתיהם עובדים.
כמו שהפורש כתב, קודם מקליטים באורגן עצמו במידי ואח"כ לאון קי. רציתי להוסיף כמה פרטים, כשאתה לוחץ על REC בעצם אתה מפעיל את (כמעט) כל הערוצים כמו שרואים על המסך למטה. אם אתה רוצה להקליט קודם רק את המקצב אז אתה מפעיל רק את ה8 ערוצים ממספר 8 עד 16 שרק בהם יהיה כתוב REC בצבע אדום. כשאתה גומר להקליט תלחץ על STOP ואז תוך כדי שאתה לוחץ על REC אתה לוחץ גם על הערוץ שאתה רוצה להקליט. ואז הוא שואל אותך בצד שמאל האם אתה רוצה RIGHT1 או RIGHT2 וכו', ואז אתה מקליט נגיד את ערוץ 1. גמרת, אתה לוחץ שוב פעם על REC ביחד עם ערוץ 2 ואז אתה יכול להקליט שוב RIGHT1 עכשיו בכלי אחר... וכו'.אני רק עכשיו מתחיל להקליט לעצמי ישירות מהאורגן
רציתי לדעת אם יש מישהו שמתמצא בוארגן ימאהה, אני רוצה להקליט בכמה שלבים, 1. את המקצב עם האקורדים, 2. את השיר עצמו בקלידים, 3. הוספת בראסים וכינורות וכו'.
אם מישהו יכול לומר לי איך בדיוק עושים את זה בכמה שלבים אשמח מאד.
אני גם רוצה לדעת את העיקרון של המיקס, מה צריך להיות באיזה ווליום, המקצב, השיר, הסטרינגס, וכו'
תודה רבה מראש
נראה לי שגם אם הכל פועל כהקלטה אבל אם לא ניגנת זה נשאר ריק. ואתה יכול להקליט עליו אם רוצים לדעת מה ריק ניתן לראות במהלך ההשמעה איפה לא דולק מנורה אדומה בכל ההקלטה זה ערוץ ריק.כמו שהפורש כתב, קודם מקליטים באורגן עצמו במידי ואח"כ לאון קי. רציתי להוסיף כמה פרטים, כשאתה לוחץ על REC בעצם אתה מפעיל את (כמעט) כל הערוצים כמו שרואים על המסך למטה. אם אתה רוצה להקליט קודם רק את המקצב אז אתה מפעיל רק את ה8 ערוצים ממספר 8 עד 16 שרק בהם יהיה כתוב REC בצבע אדום. כשאתה גומר להקליט תלחץ על STOP ואז תוך כדי שאתה לוחץ על REC אתה לוחץ גם על הערוץ שאתה רוצה להקליט. ואז הוא שואל אותך בצד שמאל האם אתה רוצה RIGHT1 או RIGHT2 וכו', ואז אתה מקליט נגיד את ערוץ 1. גמרת, אתה לוחץ שוב פעם על REC ביחד עם ערוץ 2 ואז אתה יכול להקליט שוב RIGHT1 עכשיו בכלי אחר... וכו'.
אני לא יודע איזה אורגן יש לך, אבל נראה לי שאצל כולם זה ככה.
גם לי פתחו.הגשתי בקשה לנטפרי וכבר נפתח, בהצלחה.
יש לך הקלטות מעניין לשמועשמחה שפיץ
של הדגימות?יש לך הקלטות מעניין לשמוע
הדגימות ואולי גם מקצבים אם יש.. תעלה איזו הקלטה נראה במה מדובר..של הדגימות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: