מקצב אשכול מקצבים

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
סופסוף... סופסוף עליתי על חידת הרוק החרדי הסטריאופוני (דו צדדי L-R)והצלחתי לתכנת אותו באורגנית...
חוות דעת ב'קשה... רק עם שתי אוזניות.
והמקצב אינו גמור מעברים וכו' כמובן. וכן הדאנס בסוף ההקלטה לא קשור
תגיד.. הדגימה של הבראס הרועד שם באמצע, יש מצב לקבל אותה ?

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בבקשה לכל המעוניינים. ושיהיה פורים שמח.
חוץ מהארבע בראסים פינקתי גם בבוזוקי עולה בסגנון קיסר (מתאים לשיר א ב ג של שוואקי)
שימו לב שהדגימות הנ"ל הם חומר גלם לא מוכן צריך להוסיף אפקטים וכו' שיהיה ראוי.
מצפה שכולם ינהגו כמוני וישתפו חומרים. "איש לרעהו".

קבצים מצורפים

• dgimot.SET.rar
    KB 1.4 · צפיות: 236

אולפני sound plus

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
אני בקרוב יעלה סט מלא דגימות שאני מוכר ב1000 ש''ח לכבוד פורים היתרון בו שהצלחתי לכוון הרבה דגימות שיתימאו לפי אי 600 ו300
וגם יש את הסט ל3 x אותו אני מתלבט אם להעלות

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני בקרוב יעלה סט מלא דגימות שאני מוכר ב1000 ש''ח לכבוד פורים היתרון בו שהצלחתי לכוון הרבה דגימות שיתימאו לפי אי 600 ו300
כמו שכתוב "איש לרעהו ומתנות" אני חושב שלכבוד פורים ראוי שתעלה גם את הpa3x ואם יש pa4x אז גם.
בכל מקרה יהיה מאוד נחמד לגלות את ההדדיות המבורכת של עם ישראל דווקא ביום הפורים.

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אכן לטעם של בעל מנות הלוי להרבות אהבה ואחוה היפך מה שאמר המן הרשע ישנו עם אחד מפורד וכו שפיר יוצאים בזה יד"ח משלוח מנות ודו"ק. ;)

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
בבקשה לכל המעוניינים. ושיהיה פורים שמח.
חוץ מהארבע בראסים פינקתי גם בבוזוקי עולה בסגנון קיסר (מתאים לשיר א ב ג של שוואקי)
שימו לב שהדגימות הנ"ל הם חומר גלם לא מוכן צריך להוסיף אפקטים וכו' שיהיה ראוי.
מצפה שכולם ינהגו כמוני וישתפו חומרים. "איש לרעהו".
תודה רבה
הכל עובד חוץ מהבוזוקי חסר את הpcm

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אכן לטעם של בעל מנות הלוי להרבות אהבה ואחוה היפך מה שאמר המן הרשע ישנו עם אחד מפורד וכו שפיר יוצאים בזה יד"ח משלוח מנות ודו"ק. ;)

אני צריך גם אם אפשר
כמו שכתוב "איש לרעהו ומתנות" אני חושב שלכבוד פורים ראוי שתעלה גם את הpa3x ואם יש pa4x אז גם.
בכל מקרה יהיה מאוד נחמד לגלות את ההדדיות המבורכת של עם ישראל דווקא ביום הפורים.

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
רק שמישהו יסביר לי מה זה בדיוק ה-pcm הזה ואיך אני יודע איזה אחד שייך לדגימה המבוקשת.
ודרך אגב אצלי (pa4) הכנסתי את הדגימה של הבוזוקי בלי להתקין את ה-pcm ועובד נהדר.

לוי קליין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
רציתי לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי בהקלטה לאורגן ימהה 775, אני רוצה לדעת בכללי, את היסודות של סאונד, האם השיר עצמו צריך להיות יותר גבוה מהמקצב או יותר נמוך, ובאיזה מספרים (נניח שהמקצב על 100), וכן באיזה ווליום הרקע, וכו'.
תודה רבה מראש

מילאנו

משתמש פעיל
רציתי להעלות מקצבים אבל זה לא עולה.....
מה לא עולה אם אתה לא יודע להשתמש במחשב איך הגעתה לאשכול אהההה אתה שתם רוצה לא יודע מה סתם צחקתי אבל צריך לבדוק עוד פעם כמו שכתוב 7 יפול צדיק וקםםםםםםםם וכו בכול מקרה תודה על מה שניסיתה תזכה למצות ותודה רבה אם אחד רוצה 100000יכול לרצות לא אמרתי שלא יקבל אבל לא ממני אולי כן לך תידע למה רק לך עוףףףףףףףףףףף תידע

יוסף יצחק פרקש

זמר ומוזיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
מה לא עולה אם אתה לא יודע להשתמש במחשב איך הגעתה לאשכול אהההה אתה שתם רוצה לא יודע מה סתם צחקתי אבל צריך לבדוק עוד פעם כמו שכתוב 7 יפול צדיק וקםםםםםםםם וכו בכול מקרה תודה על מה שניסיתה תזכה למצות ותודה רבה אם אחד רוצה 100000יכול לרצות לא אמרתי שלא יקבל אבל לא ממני אולי כן לך תידע למה רק לך עוףףףףףףףףףףף תידע
חמוד, ההודעה שציטטת היא מלפני 3 שנים...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה