https://www.prog.co.il/threads/סט-חדש-וואווו.428267/הדגימות ואולי גם מקצבים אם יש.. תעלה איזו הקלטה נראה במה מדובר..
https://www.prog.co.il/threads/סט-חדש-וואווו.428267/הדגימות ואולי גם מקצבים אם יש.. תעלה איזו הקלטה נראה במה מדובר..
תגיד.. הדגימה של הבראס הרועד שם באמצע, יש מצב לקבל אותה ?סופסוף... סופסוף עליתי על חידת הרוק החרדי הסטריאופוני (דו צדדי L-R)והצלחתי לתכנת אותו באורגנית...
חוות דעת ב'קשה... רק עם שתי אוזניות.
והמקצב אינו גמור מעברים וכו' כמובן. וכן הדאנס בסוף ההקלטה לא קשור
לא צריך !!!תגיד.. הדגימה של הבראס הרועד שם באמצע, יש מצב לקבל אותה ?
בחינם?לא צריך !!!
השגתי לבד.
מצטרף לבקשה ....בחינם?
אולי תשתף?
השגתי 3 סוגים של החצוצרה הרועדת הזאת, אני כבר יבדוק איזה מהם אפשר לשתף, ואולי אפי' את כולם..בחינם?
אולי תשתף?
אני צריך גם אם אפשרלא צריך !!!
השגתי לבד.
כמו שכתוב "איש לרעהו ומתנות" אני חושב שלכבוד פורים ראוי שתעלה גם את הpa3x ואם יש pa4x אז גם.אני בקרוב יעלה סט מלא דגימות שאני מוכר ב1000 ש''ח לכבוד פורים היתרון בו שהצלחתי לכוון הרבה דגימות שיתימאו לפי אי 600 ו300
וגם יש את הסט ל3 x אותו אני מתלבט אם להעלות
אני בקרוב יעלה סט מלא דגימות שאני מוכר ב1000 ש''ח לכבוד פורים היתרון בו שהצלחתי לכוון הרבה דגימות שיתימאו לפי אי 600 ו300
אכן לטעם של בעל מנות הלוי להרבות אהבה ואחוה היפך מה שאמר המן הרשע ישנו עם אחד מפורד וכו שפיר יוצאים בזה יד"ח משלוח מנות ודו"ק.אני בקרוב יעלה סט מלא דגימות שאני מוכר ב1000 ש''ח לכבוד פורים היתרון בו שהצלחתי לכוון הרבה דגימות שיתימאו לפי אי 600 ו300
תודה רבהבבקשה לכל המעוניינים. ושיהיה פורים שמח.
חוץ מהארבע בראסים פינקתי גם בבוזוקי עולה בסגנון קיסר (מתאים לשיר א ב ג של שוואקי)
שימו לב שהדגימות הנ"ל הם חומר גלם לא מוכן צריך להוסיף אפקטים וכו' שיהיה ראוי.
מצפה שכולם ינהגו כמוני וישתפו חומרים. "איש לרעהו".
אני יארגן לךתודה רבה
הכל עובד חוץ מהבוזוקי חסר את הpcm
אכן לטעם של בעל מנות הלוי להרבות אהבה ואחוה היפך מה שאמר המן הרשע ישנו עם אחד מפורד וכו שפיר יוצאים בזה יד"ח משלוח מנות ודו"ק.
אני צריך גם אם אפשר
כמו שכתוב "איש לרעהו ומתנות" אני חושב שלכבוד פורים ראוי שתעלה גם את הpa3x ואם יש pa4x אז גם.
בכל מקרה יהיה מאוד נחמד לגלות את ההדדיות המבורכת של עם ישראל דווקא ביום הפורים.
מה לא עולה אם אתה לא יודע להשתמש במחשב איך הגעתה לאשכול אהההה אתה שתם רוצה לא יודע מה סתם צחקתי אבל צריך לבדוק עוד פעם כמו שכתוב 7 יפול צדיק וקםםםםםםםם וכו בכול מקרה תודה על מה שניסיתה תזכה למצות ותודה רבה אם אחד רוצה 100000יכול לרצות לא אמרתי שלא יקבל אבל לא ממני אולי כן לך תידע למה רק לך עוףףףףףףףףףףף תידערציתי להעלות מקצבים אבל זה לא עולה.....
אם אתה יכול לארגן ולדאוג לי גם לאורגן טוב אפילו יד שניה אם בכלל אחד יכול לידאוג לי אורגן אבל תותח עד הסוף תודה ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺אני יארגן לך
pa1x הקצר עם הרמקולים מתוכנת אש מעניין אותך ?אם אתה יכול לארגן ולדאוג לי גם לאורגן טוב אפילו יד שניה אם בכלל אחד יכול לידאוג לי אורגן אבל תותח עד הסוף תודה ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
חמוד, ההודעה שציטטת היא מלפני 3 שנים...מה לא עולה אם אתה לא יודע להשתמש במחשב איך הגעתה לאשכול אהההה אתה שתם רוצה לא יודע מה סתם צחקתי אבל צריך לבדוק עוד פעם כמו שכתוב 7 יפול צדיק וקםםםםםםםם וכו בכול מקרה תודה על מה שניסיתה תזכה למצות ותודה רבה אם אחד רוצה 100000יכול לרצות לא אמרתי שלא יקבל אבל לא ממני אולי כן לך תידע למה רק לך עוףףףףףףףףףףף תידע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: