אשמח שתשלחו לי גם חזרה דברים מעניינים לימהה!!שיניתי
יש גישה למי שיש את הקישור
אשמח שתשלחו לי גם חזרה דברים מעניינים לימהה!!שיניתי
תראו לי דברים כאלה בקורג!!!, שפע הסגנונות, מי שישמע יראה שיש שם כל מקצב, בכמה שינויים של החלפת סט תופים או סאונד שונה בפריטה של הגיטרה מרתק ממש!!! וכל המקצבים ערוכים ומוכנים לנגינה עם 4 צלילים ערוכים לסולו!!https://drive.google.com/file/d/1iH8_t8Mhvz-Iyjpph0DqEucdZGRu3tu1/view?usp=drive_web
קישור לאלפי מקצבים של ימהה מרוכזים וממויינים לא חסידי!!
אני מנסה לחלץ וכתוב שאין ארכיוניםשיניתי
אבדוק.אני מנסה לחלץ וכתוב שאין ארכיונים
גם ללי הוא כותב הודעת שגיאה כשאני פותח את הארכיוןאבדוק.
מי שכן הצליח לחלץ שיודיע כאן
אני הצלחתי.אבדוק.
מי שכן הצליח לחלץ שיודיע כאן
המקצבים שהעלו כאן לא עולים עליו???מקצבים ל psr970
אשמח אם יעלו מקצבים עבור PSR970
תוכל לשלוח לי את זה למייל?תראו לי דברים כאלה בקורג!!!, שפע הסגנונות, מי שישמע יראה שיש שם כל מקצב, בכמה שינויים של החלפת סט תופים או סאונד שונה בפריטה של הגיטרה מרתק ממש!!! וכל המקצבים ערוכים ומוכנים לנגינה עם 4 צלילים ערוכים לסולו!!
[שימו לב במיוחד לבלדות לקאנטרי והמזרחי, אבל בעצם הכל מדהים...]
והזמינות דרך און קי לכל מקצב בנפרד ולא איזה יוזר מסובך!!!!!!
נכון לא לאירועים גדולים אבל זה מוזיקה לכל דבר ועניין!!
יש מצב שאתה מעביר את ה"צלילים היפים" האלה או שאתה שומר עליהם בקנאות ? יש לי pa4x לשימוש ביתי בלבד.. לא מתפרנס מזה !!!צלילים אפשר להעתיק, יש לי בקורג את כל הצלילים היפים של הג'ינוס,
סקסופונים, אקורדיון, גיטרה, וכו'.
אני חתמתי שאני לא מעביר אותם לאף אחד.יש מצב שאתה מעביר את ה"צלילים היפים" האלה או שאתה שומר עליהם בקנאות ? יש לי pa4x לשימוש ביתי בלבד.. לא מתפרנס מזה !!!
קניתי. 6000 ש''ח.קנית או קיבלת ממישהו שמוכר? אולי ימכור גם לנו..
אני לא מצליח לפתוח, נטפרי חוסם, מה אפשר לעשות?https://drive.google.com/file/d/1iH8_t8Mhvz-Iyjpph0DqEucdZGRu3tu1/view?usp=drive_web
קישור לאלפי מקצבים של ימהה מרוכזים וממויינים לא חסידי!!
ישתבח שמו!קניתי. 6000 ש''ח.
גם לי חסום, מישהו יכול לשלח לי במייל?אני לא מצליח לפתוח, נטפרי חוסם, מה אפשר לעשות?
תבקש לפתוח!אני לא מצליח לפתוח, נטפרי חוסם, מה אפשר לעשות?
סיומת STY אגב כל מקצב של ימהה תשנה לו את הסיומת והוא יעלה...סוד.....מי שיוכל לעזור ולעשות לי סדר בדברים, כיצד אני מכניס ומפעיל מקצבים באורגן?
יש לנו אורגנית ימהה E463.
1. אם כל מקצב (שמתאים לאורגני ימהה), יכולים להפעילו בכל סוגי ימהה, מהדגמים הכי פשוטים ועד הדגמים הכי טובים?
2. באיזה קובץ (סיומת) צריך שיהיה המקצב?
3. האם תקייה דחוסה (כגון rar , zip) גם כן טוב, או שצריך קודם לחלץ?
4. האם מספיק להכניס את האונקי לאורגן, או שקודם צריך להעתיק לאורגן?
5. במידה וצריך להעתיק את המקצב לאורגן - כיצד מעתיקים לאורגן?
6. כיצד מפעילים את המקצב באורגן?
תודה מראש לכל העונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: