מקצב אשכול מקצבים

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש מצב לשלוח לי דגימות של ketron solton x1 וכן מקצבים של אלסיס פריילאך הורה וכו שמותאמים לpa600 ? (אבא שלי מנגן אצלנו בישיבה קטנה בפורים והוא צריך מקצבים בסגנון מאיר אדלר שיקפיצו את החברה)תודה רבה ושבוע טוב
לא תמצא מקצועי בחינם.

אולפני sound plus

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
יש מצב לשלוח לי דגימות של ketron solton x1 וכן מקצבים של אלסיס פריילאך הורה וכו שמותאמים לpa600 ? (אבא שלי מנגן אצלנו בישיבה קטנה בפורים והוא צריך מקצבים בסגנון מאיר אדלר שיקפיצו את החברה)תודה רבה ושבוע טוב
רק לקורג

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עדיין לא הסתדרתם? זה לא עובד באורגן?

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ליבלה ליפסקר קנה את הג'ינוס וחזר לקורג PA4.
לא בגלל נוחות אלא בגלל איך שהוא נשמע ואיך שהוא יוצא להגברה.
אין ספק שג'ינוס יותר טוב מטיירוס - רק שההפעלה שלו שונה וקשה לבעלי טיירוס להתרגל אליה.
ואין ספק ששניהם הרבה פחות טובים מקורג PA4 - אלא אם כן מה שאתם מחפשים באורגן זה כפתורים מוארים שמחליפים צבעים.
לגבי סרטון ההשואה שהעלו פה - זה קורג PA1000.
והמרחק בין איכות הצליל של קורג PA1000 לקורג PA4 הוא עצום.
בראיון אצל דיקמן זה היה נשמע בעיקר עניין טכני ונוחות ולא סאונד!!

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
א"כ יוצא שגם בטכני ונוחות וגם בסאונד!
(כמובן שהכוונה לסאונד הכללי הסופי, בצלילים בודדים כולם מודים שהג'ינוס עדיף, וזה מה שהוא התכוון שם בתכנית)

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כן מסמט מיוזיק
מחילה אבל כדאי לשאול אותם כי יש שם חומרים שאני חושב שהם לא חינמיים
יכול להיות שהם נותנים בחינם אבל רק למי שקנה מהם, והם שילמו על זה כדי שיוכלו לתת ללקוחות שלהם

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
א"כ יוצא שגם בטכני ונוחות וגם בסאונד!
(כמובן שהכוונה לסאונד הכללי הסופי, בצלילים בודדים כולם מודים שהג'ינוס עדיף, וזה מה שהוא התכוון שם בתכנית)
צלילים אפשר להעתיק, יש לי בקורג את כל הצלילים היפים של הג'ינוס,
סקסופונים, אקורדיון, גיטרה, וכו'.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה