ד
דניאל גלנט
אורח
אם יש את הדגימות הנ''ל לימהה אשמח ג''כ לקבל..
לא תמצא מקצועי בחינם.יש מצב לשלוח לי דגימות של ketron solton x1 וכן מקצבים של אלסיס פריילאך הורה וכו שמותאמים לpa600 ? (אבא שלי מנגן אצלנו בישיבה קטנה בפורים והוא צריך מקצבים בסגנון מאיר אדלר שיקפיצו את החברה)תודה רבה ושבוע טוב
רק לקורגיש מצב לשלוח לי דגימות של ketron solton x1 וכן מקצבים של אלסיס פריילאך הורה וכו שמותאמים לpa600 ? (אבא שלי מנגן אצלנו בישיבה קטנה בפורים והוא צריך מקצבים בסגנון מאיר אדלר שיקפיצו את החברה)תודה רבה ושבוע טוב
עדיין לא הסתדרתם? זה לא עובד באורגן?יש מצב לשלוח לי דגימות של ketron solton x1 וכן מקצבים של אלסיס פריילאך הורה וכו שמותאמים לpa600 ? (אבא שלי מנגן אצלנו בישיבה קטנה בפורים והוא צריך מקצבים בסגנון מאיר אדלר שיקפיצו את החברה)תודה רבה ושבוע טוב
בראיון אצל דיקמן זה היה נשמע בעיקר עניין טכני ונוחות ולא סאונד!!ליבלה ליפסקר קנה את הג'ינוס וחזר לקורג PA4.
לא בגלל נוחות אלא בגלל איך שהוא נשמע ואיך שהוא יוצא להגברה.
אין ספק שג'ינוס יותר טוב מטיירוס - רק שההפעלה שלו שונה וקשה לבעלי טיירוס להתרגל אליה.
ואין ספק ששניהם הרבה פחות טובים מקורג PA4 - אלא אם כן מה שאתם מחפשים באורגן זה כפתורים מוארים שמחליפים צבעים.
לגבי סרטון ההשואה שהעלו פה - זה קורג PA1000.
והמרחק בין איכות הצליל של קורג PA1000 לקורג PA4 הוא עצום.
מחילה אבל כדאי לשאול אותם כי יש שם חומרים שאני חושב שהם לא חינמייםכן מסמט מיוזיק
יצא קיובייס 10 יש לי פריצה לזה זה אחד התוכנות הכי מדהימות שיש
אני מחכה בכיליון עיניים לקישוריצא קיובייס 10 יש לי פריצה לזה זה אחד התוכנות הכי מדהימות שיש
צלילים אפשר להעתיק, יש לי בקורג את כל הצלילים היפים של הג'ינוס,א"כ יוצא שגם בטכני ונוחות וגם בסאונד!
(כמובן שהכוונה לסאונד הכללי הסופי, בצלילים בודדים כולם מודים שהג'ינוס עדיף, וזה מה שהוא התכוון שם בתכנית)
אפשר לקבל גישה?https://drive.google.com/file/d/1iH8_t8Mhvz-Iyjpph0DqEucdZGRu3tu1/view?usp=drive_web
קישור לאלפי מקצבים של ימהה מרוכזים וממויינים לא חסידי!!
שיניתיאפשר לקבל גישה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: