דבר ראשון, תנסה להגביר טיפה את הבס.תשמע את המקצב ללא סולו (ויש גם עם סולו אם תרצה)
זה חיקוי די עלוב למקורי...
צריך להוריד שמה משהו במצלתיים או בלא יודע מה, תנסה להביא את זה לניק ''קורג'' שיטפל בזה..
דבר ראשון, תנסה להגביר טיפה את הבס.תשמע את המקצב ללא סולו (ויש גם עם סולו אם תרצה)
לא הבנתידבר ראשון, תנסה להגביר טיפה את הבס.
זה חיקוי די עלוב למקורי...
צריך להוריד שמה משהו במצלתיים או בלא יודע מה, תנסה להביא את זה לניק ''קורג'' שיטפל בזה..
זה לא מתקרב למקור, כן?לא הבנתי
מצד אחד משמע שזה חיקוי עלוב וזה לא זה
ומאידך גיסא יש מקום לשיפור וכו וואז זה עצמו יהיה טוב ולא שצריך לקנות מקצבים
הא הבנתיזה לא מתקרב למקור, כן?
בלי קשר למקור, בפני עצמו זה לא נשמע טוב ויש מקום לשיפור כשי שישמע יותר טוב, לא יותר דומה למקור.
פארשטעייט?
מי מוכר את זה?8000 (גמיש קצת אני הצלחתי קצת להוריד אותו). סט שלם שזה עשרות רבות של מקצבים וסאונדים והכל מסודר עם באלאנס פצצה, והוא גם מעדכן. אני עבדתי עם זה הרבה אירועים, אנשים פשוט עומדים ומסתכלים.
שיע פרידמן, אני קניתי ממנו סט, והעליתי פה כמה הקלטות, תעקוב אחרי ההודעות שלי, יש פה באשכול בילבול קצת, כי עוד כמה העלו פה דברים שונים.מי מוכר את זה?
של מי זה?8000 (גמיש קצת אני הצלחתי קצת להוריד אותו). סט שלם שזה עשרות רבות של מקצבים וסאונדים והכל מסודר עם באלאנס פצצה, והוא גם מעדכן. אני עבדתי עם זה הרבה אירועים, אנשים פשוט עומדים ומסתכלים.
כתבתי בטעות סליחהשל מי זה?
בתור שומר אמונים למתכנת שלי (שמכר לי), אני רוצה לומר, שאני ישבתי עם מכונת תופים עם קטרון (כמו שיש למאיר) ליד האורגן, ועברתי מקצב מקצב (00 01 02 03 04 וכו'), ואת כל המקצבים שם יש לי מפרידמן אחד על אחד. אלא שזה מסודר אחרת כי באלסיס כל מקצב זה - A/B, ובקורג זה 4 ואריאציות וכו'. אבל הכל נמצא לי במקצבים כולל המארשים וההורה [אולי אני יעלה הקלטה של המארשים בהמשך]. אלא שיש כ"מ גימיקים ומעברים שמאיר ושות' עושים בקטרון לבד עם היד (ברקים), וכל מיני כאלו פרידמן בנה לבד, ושם את זה בפתיחים או סיומות.הדגימות בול מאיר אדלר!!
רק שפרידמן בנה פראיילך מעצמו עם הדגימות ולא עשה קופי מאיך שמאיר בנה,
ואצלי יש פריילאך שהוא קופי, ויש פראיילך שהוא כמו אצל פרידמן (שהוא בנה לבד אבל מהדגימות של האלסיס)
והבראסס של פרידמן נשמע בול הקטרון כך ששוה לך לקנות...
אכן, גם אצלי זה מסודר ככה, הפריילאך הראשון הוא 00\01 השני 02\03 וכן הלאה,בתור שומר אמונים למתכנת שלי (שמכר לי), אני רוצה לומר, שאני ישבתי עם מכונת תופים עם קטרון (כמו שיש למאיר) ליד האורגן, ועברתי מקצב מקצב (00 01 02 03 04 וכו'), ואת כל המקצבים שם יש לי מפרידמן אחד על אחד. אלא שזה מסודר אחרת כי באלסיס כל מקצב זה - A/B, ובקורג זה 4 ואריאציות וכו'. אבל הכל נמצא לי במקצבים כולל המארשים וההורה [אולי אני יעלה הקלטה של המארשים בהמשך]. אלא שיש כ"מ גימיקים ומעברים שמאיר ושות' עושים בקטרון לבד עם היד (ברקים), וכל מיני כאלו פרידמן בנה לבד, ושם את זה בפתיחים או סיומות.
קח לך מגוון סיבות...שאלה:
מה הסיבה שפלוני מוכר סט ב-4000 ש"ח ואלמוני ב-8000 ש"ח?
האם זה הבדל באיכות הדגימות או בכמות הדגימות/מקצבים?
(אני צריך את זה לתועלת אישית אם התשובה לא מתאימה לפורום
נא לענות לי בפרטי)
תודה רבה.
גם מה ש-nati480 כתב, וגם שההוא יש לו כמות X של מקצבים ובלי כל הפתיחים והגימיקים שעושים היום בחתונות, וההוא יש לו כמות XX של מקצבים שכוללים את כל הואריאציות פתיחים סיומות שצריך.שאלה:
מה הסיבה שפלוני מוכר סט ב-4000 ש"ח ואלמוני ב-8000 ש"ח?
האם זה הבדל באיכות הדגימות או בכמות הדגימות/מקצבים?
(אני צריך את זה לתועלת אישית אם התשובה לא מתאימה לפורום
נא לענות לי בפרטי)
תודה רבה.
אהבתי את הרעיונותגם מה ש-nati480 כתב, וגם שההוא יש לו כמות X של מקצבים ובלי כל הפתיחים והגימיקים שעושים היום בחתונות, וההוא יש לו כמות XX של מקצבים שכוללים את כל הואריאציות פתיחים סיומות שצריך.
יש לי סט משניהם, כפי שכתבתי פה באשכול הזה, תעקוב אחרי ההודעות.אהבתי את הרעיונות
מישהו מדבר מידיעה?
ומה לגבי זה שהגימיקים האלה משתנים כל הזמן? יוצאים שירים חדשים וצריך פתיחים חדשים. ההוא מתחייב לעדכן כל הזמן במקצבים נוספים?גם מה ש-nati480 כתב, וגם שההוא יש לו כמות X של מקצבים ובלי כל הפתיחים והגימיקים שעושים היום בחתונות, וההוא יש לו כמות XX של מקצבים שכוללים את כל הואריאציות פתיחים סיומות שצריך.
יש כאלו.ומה לגבי זה שהגימיקים האלה משתנים כל הזמן? יוצאים שירים חדשים וצריך פתיחים חדשים. ההוא מתחייב לעדכן כל הזמן במקצבים נוספים?
הוא מעדכן בחצי שנה/שנה ראשונה בחינם ואח"כ בתוספת תשלום לכל תקופה.ומה לגבי זה שהגימיקים האלה משתנים כל הזמן? יוצאים שירים חדשים וצריך פתיחים חדשים. ההוא מתחייב לעדכן כל הזמן במקצבים נוספים?
לא מבין את האלה שצריכים פתיח לכל שיר,ומה לגבי זה שהגימיקים האלה משתנים כל הזמן? יוצאים שירים חדשים וצריך פתיחים חדשים. ההוא מתחייב לעדכן כל הזמן במקצבים נוספים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: