את הקליפים שמעתיהסט של עדי נשמע פצצה, מערכת תופים אמיתית דגומה בתוך האורגן, וכו'. אתה יכול להתרשם מהקליפים שלו.
אני שואל על פרטים שלא התבהרו לי שם
כמה דגימות
וחוץ מתופים אמיתיים גם כל השאר זה אמיתי?
וכו
את הקליפים שמעתיהסט של עדי נשמע פצצה, מערכת תופים אמיתית דגומה בתוך האורגן, וכו'. אתה יכול להתרשם מהקליפים שלו.
זה ברור אותו סגנון אבל נשמע לדעתי יותר טוב, מלא יותר ומאוזן יותר.מה זה ממש נשמע אחרת?
התכוונתי אם זה אותו הסגנון והניגון
יש דגימות של בס, גיטרה סולו, דגימות של ברס רולנד פנטום, דגימות אמיתיות זה בעיקר - תופים, גיטרות, (גם דיסטורשן וקלין ו-ווא ווא, בתוך המקצב), וגיטרה בס. לא זכור לי כרגע עוד כלי אמיתי שדגום שם.את הקליפים שמעתי
אני שואל על פרטים שלא התבהרו לי שם
כמה דגימות
וחוץ מתופים אמיתיים גם כל השאר זה אמיתי?
וכו
אשמח לשמוע דוגמאזה ברור אותו סגנון אבל נשמע לדעתי יותר טוב, מלא יותר ומאוזן יותר.
חס וחלילה לא העלתי על דעתי בקשה כזו, כוונתי הייתה לדברים שאין עליהם זכויות יוצרים, או דברים שכל אחד יוצא לו, והוא לא הולך מחר להיות עדי נתנאלי ולמכור את זה למה שלא ישתף אחרים בזה??ב"ה אני לא גנב ואני משקיע כסף במקצבים, שבן אדם בנה ועבד עליהם ימים ולילות, אז איך אתה רוצה שאני יעביר את זה הלאה?
יש לו גם ליאמהה והוא מוכר חבילה ב-4000 ש"ח (אפשר לקנות רק את כל החבילה ולא חלק)לעדי נתנאלי יש גם סטים לימהה, מה טווח המחירים?
תודה!יש לו גם ליאמהה והוא מוכר חבילה ב-4000 ש"ח (אפשר לקנות רק את כל החבילה ולא חלק)
יפה מאוד, אהבתי..הנה משהו נחמד לימהה לשיר תעיתי כשה אובד של ישי לפידות
יש עוד דברים שהוא מוכר בנפרד?לי הוא אמר שהוא יכול למכור רק את דגימת תוף ב 1000 ש"ח
השאלה רק אם המיקומים של הצלילים הם כמו בימהה
מישהו בעניין לקבץ את כל המקצבים
של יאמהה שהועלו פה במקום אחד מרוכז?
רבים צריכים לו.....
תצטט אותו...בכמה מוכר פרידמן הזה את הסט שלו?
כמה עולה הסט?שלום וברכה
לי יש ג"כ קורג pa4x. והיה לי סט של עדי נתנאלי, ואין מה לומר זה מקצועי ברמה של לייב.
ומכיון שאני מנגן בסגנון החתונות של היום דהיינו יותר חסידי, הסט של עדי לא סיפק אותי כי זה יותר מידי אולפן ומתאים לדיסק. אז לכן קניתי סט מ - שיע פרידמן שהוא הכי גדול היום במקצבים לקורג, קצת יקר, אבל הוא מביא דברים שאף אחד לא הגיע לרמה הזאת גם לא בטיירוס, ומה שמיוחד אצלו זה שיש לו הכל בכל, ז"א מ-פריילך של קטרון וכל הדגימות והצלילים עד דאנסים מטורפים וכן איטיים מדהימים עם כל הפתיחים והסיומות ברמה הכי מקצועית ששמעתי בשוק. בע"ה בהמשך אני יעלה לכאן דוגמאות שאני יקליט מהאורגן.
יש עוד דברים שהוא מוכר בנפרד?
8000 (גמיש קצת אני הצלחתי קצת להוריד אותו). סט שלם שזה עשרות רבות של מקצבים וסאונדים והכל מסודר עם באלאנס פצצה, והוא גם מעדכן. אני עבדתי עם זה הרבה אירועים, אנשים פשוט עומדים ומסתכלים.כמה עולה הסט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: