גם אני מכיר.. @שמחת חייםאגב אני מכיר לקוח של שפיץ בשם מנחם לב
גם אני מכיר.. @שמחת חייםאגב אני מכיר לקוח של שפיץ בשם מנחם לב
אני מוחה!!!אגב אני מכיר לקוח של שפיץ בשם מנחם לב שמעדיף את של מורדכע מאשר של שפיץ
זה לא מה שאמרת ליאני מוחה!!!
לא שמעתי אף פעם את הסט של מרדכי רוזנפלד, רק שמעתי שהוא טוב. אף פעם לא ישבתי על החומר.
ואני מרוצה מאוד מהחומר של שפיץ, ואף מתפרנס ממנו....
אולי כדאי שתמשיכו לריב בפרטי ....?זה לא מה שאמרת לי
אז למה שימי סקלר הגדול לקח ממנו???
הכל טוב.. לא יודע מה הבנת ממני, זאת האמת הפשוטה והמדוייקתזה לא מה שאמרת לי
אנחנו חברים טובים ולא רביםאולי כדאי שתמשיכו לריב בפרטי ....?
זה לא מה שאמרת לי
באנ'ה, נראה לי שאתה עוסק בלערבב כל הזמן... מה יש לך מזה? אם מותר לדעת.זה לא מה שאמרת לי
מה זה לערבב(כאילו באיזה מובןבאנ'ה, נראה לי שאתה עוסק בלערבב כל הזמן... מה יש לך מזה? אם מותר לדעת.
הוא לקח גם ממוטי רוזנפלד וגם יוחנן אורי וגם ארי פרקש ביחדאז למה שימי סקלר הגדול לקח ממנו???
מיוחנן הוא לא לקחהוא לקח גם ממוטי רוזנפלד וגם יוחנן אורי וגם ארי פרקש ביחד
לסקלאר יש מיוחנן אורי ומארי פרקש, אולי לאחרונה הוא לקח גם מרוזנפלד. אבל לא הבנתי מה הקשר 'אם כך אז למה הוא לקח ממנו' וכו' וכדו'. דעתך משתנית לפי מה שמישהו לקח או לא לקח? או לפי שמיעה שלך ששמעת ונהנית או לא נהנית?אז למה שימי סקלר הגדול לקח ממנו???
בס"ד הנה הדרכה איך ליצור סדרת מקצבים טובים באמצעות מקצב אחד שאנחנו אוהבים, ויהאלא הבנתי בדיוק מה עושים לקוחים מקצב טוב ולשים עליו את אותם דגימות של המקצב הטוב אז יצא אותו מקצב?
ויש כאלה שגומלים חסדים עם עמישראל....ישנם כאלה שעושים מזה כסף....
מי שרוצה - אשלח לו במייל פרטי חשבון.... סתם...ישנם כאלה שעושים מזה כסף....
הקלרינט אמיתי או נגינה שלך באורגן ?מי שרוצה - אשלח לו במייל פרטי חשבון.... סתם...
הנה דוגמא למקצב שערכתי בצורה הזו על בסיס סט של עדי נתנאלי, אשמח לתגובות!
מדהים, ממש לייב!!!הנה דוגמא למקצב שערכתי בצורה הזו על בסיס סט של עדי נתנאלי, אשמח לתגובות!
באורגן... אכן הקרעכצין שלו קצת דומיננטי, צריך לסדר את זה בטאץ'...הקלרינט אמיתי או נגינה שלך באורגן ?
לא הובנתי לא התכוונתי להדרכה, התכוונתי לאלה שמשתמשים בה כדי להרויח כסף.....ויש כאלה שגומלים חסדים עם עמישראל....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: