המוח היהודי הפורה... תודה!
יש מצב להרחבה של סעיף ב או שזה יותר מידי מורכב?
בחלון הראשי של עריכת נמקצב תלחץ menuאיך אני מגיע תחת איזה תפריט זה נמצא?
כל לחיצה מופיעה בEDIT כ-NOTE. רק צריך להוסיף מקש שיהיה במצב CNTRL ואז לבחור ווליום מ-0 עד 127 וכל מה שיהיה אחריו יונמךהמוח היהודי הפורה... תודה!
רשמית אי אפשר, אבל אפשר לעקוף את זה בכמה אפשרויות.
א, פשוט להוריד את עוצמת הלחיצה בכל הצלילים שבערוץ הספציפי דרך האופציה EDIT שבתכנות, אבל זו עלולה להיות עבודת נמלים.
ב, ישנה אפשרות להוסיף במצב התכנות בתחילת הערוץ משהו שנקרא CNTRL ושם באופציה 11 אפשר להנמיך... זה מה שאני עושה תמיד אבל קשה להסביר את זה בכתב...
ג, לתפוס את דגימת הסאונד שעליה יושב הערוץ, להעתיק אותה לעוד מקום אחר, ולהנמיך את הווליום שלה (לא דרך התכנות אלא דרך המצב SOUND), וממילא במקצב זה יהיה שקט יותר. יכול להיות שאפשר בעוד כל מיני אפשרויות מוזרות שלא עולות לי עכשיו.
כל זה דווקא בצליל שלא מוגבר באיזה אפקט כגון קוואקווא או דיסטורשן וכדומה, כי אם כן, זה יהיה באמת בעיה.
ארי סטאר צודק, מסיר את כובעי... לא ידעתי על האופציה הזאת, הייתי בטוח שהיא משנה את הכולhttps://drive.google.com/file/d/1dkPBVuJDe5cUJtcKP_RmmCBzkyjq8nGO/view?usp=sharing תסתכל פה זה ב pax4 לא יודע איך זה בכלים אחרים
זה הסימונים של האפטר טאצ', אפשר או לבטל אותו, או לעשות שהאורגן לא יציג אותםדרך אגב, מה זה כל שאר המשבצות שמופיעות שם אחרי המשבצת של הצליל? (מסומן בaftt)
אגב, להוריד את עוצמת הלחיצה (velocity) באופציה Event edit, לא תמיד יעילה כי לפעמים יש אפקטים שמוגדרים לפיה ואז כל הצליל ישמע שונה. חוץ מזה יש דרך להוריד את כל התווים ביחד ולא אחד אחד בתפריט - Style edit - בכרטיסיה השניה Velocity.רשמית אי אפשר, אבל אפשר לעקוף את זה בכמה אפשרויות.
א, פשוט להוריד את עוצמת הלחיצה בכל הצלילים שבערוץ הספציפי דרך האופציה EDIT שבתכנות, אבל זו עלולה להיות עבודת נמלים.
ב, ישנה אפשרות להוסיף במצב התכנות בתחילת הערוץ משהו שנקרא CNTRL ושם באופציה 11 אפשר להנמיך... זה מה שאני עושה תמיד אבל קשה להסביר את זה בכתב...
ג, לתפוס את דגימת הסאונד שעליה יושב הערוץ, להעתיק אותה לעוד מקום אחר, ולהנמיך את הווליום שלה (לא דרך התכנות אלא דרך המצב SOUND), וממילא במקצב זה יהיה שקט יותר. יכול להיות שאפשר בעוד כל מיני אפשרויות מוזרות שלא עולות לי עכשיו.
כל זה דווקא בצליל שלא מוגבר באיזה אפקט כגון קוואקווא או דיסטורשן וכדומה, כי אם כן, זה יהיה באמת בעיה.
האם יש אפשרות לשים פד באיזו שהיא דרך, במקצב?
תיכנס ל-menu של עריכת המקצבים, יש לך שם בימין קטגוריה stile edit, שם סע ימינה עד הסוף לרחוב pad copy. שם אתה יכול לבחור איזה פד שתרצה ולשלב במקצב.האם יש אפשרות לשים פד באיזו שהיא דרך, במקצב?
יכול להיות שפשוט שמרת את המקצב כששתי הערוצים היו מושתקים? תנסה לבטל השתקה ואז לשמור.מצאתי - צריך שיהיה על FIFTH. תודה!
עוד משהו... העתקתי וריאציה שלמה ממקצב אחר ומשום מה יש שם שתי רצועות מושתקות שא"א לנגן עליהן... וואס איז דוס?
לא לא... בתוך עריכת המקצב בעצמו!יכול להיות שפשוט שמרת את המקצב כששתי הערוצים היו מושתקים? תנסה לבטל השתקה ואז לשמור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: