בעבר היה לי כזה אורגן ואם אני זוכר טוב אפשר להכניס בו עד 10מקצבים בלבדלחברי יש ימאהה PSR 436 נדמה לי, האם אפשר לטעון אליה מקצבים?
נדמה לי שיש לי עדיין את במקצבים בידי....
בעבר היה לי כזה אורגן ואם אני זוכר טוב אפשר להכניס בו עד 10מקצבים בלבדלחברי יש ימאהה PSR 436 נדמה לי, האם אפשר לטעון אליה מקצבים?
המקצבים או הדגימות?מישהו יש לו מידע בנוגע למקצבים של ימאה
בין טיירוס 5 ל S970 באיזה סיומת כל דגם נגמר כלומר PPI או.......
[בשביל לדעת אם אפשר להמיר את המקצבים או להכניס אותם כך....]
תודה ויום טוב
המקצבים או הדגימות?
כי המקצבים נגמרים בסיומת של STYLE
להתקנה על האורגן PPIסליחה .
התכוונתי הדגימות........
תודה רבה
על מה אתה מנגן? בקורג זה נמצא בלשונית של הסכאלה בתחתית המסך שם אפשר להגדיר שגם הסטייל יקבל את הרבעים שאתה עושה בסאונדיםאיך אפשר לעשות רבעי טונים במקצב?
בעיקרון עם פיצ'איך אפשר לעשות רבעי טונים במקצב?
הוי אומר ?להתקנה על האורגן PPI
להכנסה למחשב PPF
ppi אתה יכול להשתמש בו רק לדגם שהוצאת את הדגימות בשבילובעצם חשוב לי לדעת עם דגימות של S970 זה אותו דגימות[סיומת] כמו בטייירוס 5?
לאוהאם יש מושג של המרה בנושאים הללו ?
ממש בקרוב, הסט החדש לאורגני ימהה של המעבד והיוצר יוסף אפיק!!!
במחיר השקה,
(כרגע, רק בהגעה עם האורגן לאופקים).
לפרטים:
050-4115425
האם הבס של המקצב מחליף גם את האקורדים? כך זה לפחות נשמע.אם זה חד פעמי - פשוט להחליף את הסאונד בערוץ של הבס.
אם זה לתמיד - אז לעשות את זה בעריכת המקצב ולשמור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: