נמצא באלבום: וארשתיך.שר את זה אוהד מושקוביץ 'מתפללים' זה השם של השיר, לא זוכר באיזה דיסק כרגע, הלחין את זה יוסי גרין.
שבוע טוב!
מרדכי בן דוד >>> צעקה >>> בואי בשלום.מה מקור הקטע הזה :
דער זיווג זאל עולה יפה זיין.
עולה יפה זיין עולה יפה זיין
עשיתי תרגום בעברית ...מי הלחין את המלודיה המדהימה הזו
[גם בלי להבין את המילים.....]?
מקהלת שירה ילד הפלא גרין תזמורת סבבה, עד מתי, יידיש | Ad Mosai – Sababa - Avrum Chaim Green & Shira
Ad Mosai – Sababa - Avrum Chaim Green & Shira ChoirBeyond being a heartfelt, inquisitive song, Ad Mosai is a musical stampede battering against heaven’s door...www.youtube.com
הנה המקור........עשיתי תרגום בעברית ...
עד מוסאי – סבבה – מקהלת אברום חיים גרין ושירה מעבר להיותו שיר סקרן וחקרני, עד מוסאי הוא דריסה מוזיקלית הפוגעת בדלת השמים בחיפוש אחר גאולה וגאולה. כדי ללכוד את מפל הכוונות וההטיות הזה, סולנית הילדים אברום חיים גרין ומקהלת שירה חברו לאירוע שנערך לאחרונה בברוקלין. תחת ידו החיננית של המנהל המוזיקלי מנדי הרשקוביץ, העבירו להקת סבאבה המחוננת את השיר למקום מפחיד ומשתוקק, כשהסולנים נבנו זה על גבי זה והעניקו השראה לכל מאזין להצטרף אליהם בשאלה: עד מתי? השיר הוקלט במקור ע"י עמרם אדר הלחן ע"י יואל ד' גולדשטיין וייצי וולדנר מילים מאת מוטי אילוביץ אוריג. עיבוד יונתן רזאל עיבוד ובימוי מנדי הרשקוביץ בשיר אברום חיים גרין &
מילים: כשאני עומד והולך, אני בוכה אליך, אני מתחנן ובוכה אליך כל היום, דמעה אחר דמעה, הו אבא, אני שומע אותך בוכה ובוכה אליך מהמגיפה הגדולה, אבא'חדש כלומר, זה קשה להבין אהה אד מתי, אבא שלי, קשה להמשיך, אני בוכה ובוכה אליך אד מתי. אד מת'יו - אד מתיו אוי אוי אוי אוי אוי אד מת'יו, אד מת'יו - שלי חדש של אד מת'יו, זה צריך להיות טוב, אנחנו לא צריכים לצרוח יותר, אד מת'יו כשאני עומד והולך, אליך אני בוכה, אני מתפלל ובוכה אליך כל היום, דמעה אחר דמעה, הו אבא, אני שומע אותך בוכה ובוכה אליך מהמגיפה הגדולה, אבי, קשה ללכת, אני בוכה ובוכה אליך עד המוות. אד מת'יו - אד מתיו אוי אוי אוי אוי אוי אד מת'יו, אד מת'יו - אד מתיו טייט'חדש אני חושב, זה צריך להיות טוב, אנחנו לא צריכים לצעוק יותר, בורא אני צועק לך, כמה הגבול , אד מתיו.
עשיתי תרגום בעברית ...
עד מוסאי הוא דריסה מוזיקלית הפוגעת בדלת השמים בחיפוש אחר גאולה וגאולה
העבירו להקת סבאבה המחוננת את השיר למקום מפחיד ומשתוקק
מישהו יודע ?מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי של מי הלחן של השיר ''אילן'' הבא? (כלומר, איך אני יכולה לחפש את זה בגוגל...)
פחות המקום כאן אני חושב תשאל באשכול אחר.אני צריך את המילים של השיר תהילים'ל - יוסלה פליט תודה.
מישהו מכיר את השיר המקורי?אני צריך את המילים של השיר תהילים'ל - יוסלה פליט תודה.
אני צריך את המילים של השיר תהילים'ל - יוסלה פליט תודה.
לא יודע איפה המקום הנכון.פחות המקום כאן אני חושב תשאל באשכול אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: