כנראה שטעיתי.לחן: מנחם אלבוים
כנראה שטעיתי.לחן: מנחם אלבוים
כן נכון אני גם חשבתי להחליף ולשנות את הכותרת של האשכול הזה אבל אני לא מצליח לעשות את זה.מי שר במקור את חמול של עקיבא המניק
(@בכיול מקרה אם אפשר להוסיף לכותרת הנושא מה המקור /או מי שר במקור)
@אסתי !!כן נכון אני גם חשבתי להחליף ולשנות את הכותרת של האשכול הזה אבל אני לא מצליח לעשות את זה.
יש אפשרות כזאת בכלל??
אני מבין
כמו שרק אתה יודע....אני מבין
אני יחשוב על איזה שם טוב
מה רע בשם הקיים?
(@בכיול מקרה אם אפשר להוסיף לכותרת הנושא מה המקור /או מי שר במקור)
מתוך 'הארציג 2' של שלוימי דסקלדחוף!
מי שר את ה'מנוחה ושמחה' הזה במקור ?:
מוטי גולדמן & תזמורת פייער - שאבעס טיש | Motti Goldman & Fire Band - Shabbos Tish
אברימי אקשטיין מגיש:מוטי גולדמן - שאבעס טישהפקת יוקרה מדהימה בליווי תזמורת פייער בניצוחו של יענקי לנדאו.צפו בקליפ שבתי מתוך קומזיץ סוחף מרגש ומחבר, בישיבת מש...youtu.be
רוב ניגוני מירון הם ניגונים עתיקים שמקורם בדרוזים וברומנים, חלקם גם צוענים, בעיקר דרוזים שהיו מסתובבים באיזור מירון בשנים עברו והם הכניסו את זה לאווירה המירונאיתמי הלחין את לכבוד התנא של ל''ג בעומר
ואת בר יוחאי ?
פרחי לונדון לחן יגאל צליקכאהל הנמתח(מראה כהן)
מי הלחין ומי מבצע ?
הם חיו באותם שנים, מלבסקי נולד כשרוזנבלט היה בן 12 בלבד,החזן שמואל מלבסקי היה לפני יוסלה רוזנבלט או אחרי או אותו תקופה ?
איזה בקיאות....הם חיו באותם שנים, מלבסקי נולד כשרוזנבלט היה בן 12 בלבד,
אך מלבסקי נפטר כ-50 שנה אחרי רוזנבלט. (יוסלה רוזנבלט חי רק 51 שנים, בעוד שמואל מלבסקי חי 91 שנים...)
רוזנבלט התחיל את קריירה שלו בגיל 13 ומלבסקי התחיל כ-20 שנים לאחר מכן. (לפני כן הוא נודע כילד פלא)
בכל אופן הם הכירו היטב אחד את השני, שהרי מלבסקי התגורר בביתו של רוזנבלט במשך כ-8 שנים.
פרחי לונדון של יגאל צליקמאיפה השיר הזה (במקום שנעצר - 4:55 ) :
Sessions with Shulem: Yomim Noraim Medley ft. Mendy Hershkowitz | מחרוזת ימים נוראים - שלום למר
As we get closer to the Yomim Noraim, the High Holy Days, I present to you this soulful medley. Made up of some of the most classic, well-known songs for thi...youtu.be
מילים: טל מרקוביץ. לחן ועיבוד: דודי קאליש.מה מקור השיר הזה (שמעתי את זה במחרוזת של שלומי גרטנר וארי היל)
"שמע ישראל אעצום עיניים אוי או
אנדוד אלייך אלייך ירושלים
לבי במזרח אתה בקצה של השמש השמש
דמדומי הלילה לא היו כאמש
(אשמח לפרטים וגם לקובץ השיר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: