מה המקור??שיר המושר לאחרונה
'כי לה' כי לה' המלוכה... והיה ה' למלך על כהל הארץ...' ??
@בָכָיוֹל מקרה @סול נוארמה המקור??
מי שר?
הלחין?
זה ?שלומי ורצברגר, יעקב דסקל, מקהלת ויזניץ - בביצוע לייב ומרגש לשיר 'והיה ה' למלך'. צפו• - WERTZBERGER
להצטרפות ל- 'סטטוס' של הזמר 'שלומי ורצברגר', לחצו כkן, והירשמו בהצלחה!https://wa.me/message/HLJ2E435SBIDA1להצטרפות לערוץ 'יוטיוב' של הזמר 'שלומי ורצברגר', לח...youtu.be
במקור שר את זה ושמואל בדזיל אביש בראדטתודה!
איזה זריזות...
מי שר?
מה המקור מישה יודע ??
The Ultimate Wedding Stage with Yoely Fischer Creations, Shira Choir and All-Stars
The Ultimate Wedding Stage - Yoely Fischer Creation feat. an All-Stars Performance, Shira Choir.It’s new, It’s magical and It’s energetic: Yoely Fischer with...youtu.be
דחוף!
מי שר את ה'מנוחה ושמחה' הזה במקור ?:
זהו שיר של ליפא שמעלצער בדיסק 'אמונה' שיר בשם 'ליפהא'ס שול', ומישהו העלה את המילים מנוחה ושמחה על השיר הזהמוטי גולדמן & תזמורת פייער - שאבעס טיש | Motti Goldman & Fire Band - Shabbos Tish
אברימי אקשטיין מגיש:מוטי גולדמן - שאבעס טישהפקת יוקרה מדהימה בליווי תזמורת פייער בניצוחו של יענקי לנדאו.צפו בקליפ שבתי מתוך קומזיץ סוחף מרגש ומחבר, בישיבת מש...youtu.be
זה לא מנוחה ושמחה במקורדחוף!
מי שר את ה'מנוחה ושמחה' הזה במקור ?:
מוטי גולדמן & תזמורת פייער - שאבעס טיש | Motti Goldman & Fire Band - Shabbos Tish
אברימי אקשטיין מגיש:מוטי גולדמן - שאבעס טישהפקת יוקרה מדהימה בליווי תזמורת פייער בניצוחו של יענקי לנדאו.צפו בקליפ שבתי מתוך קומזיץ סוחף מרגש ומחבר, בישיבת מש...youtu.be
מאיפה השיר הקצבי הזה ? :
אני אני מאמין
אני אני מאמין
באמונה שלימה...
@אני לגבי ... התכוון למשהו אחר.משיח משיח – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
אני לא הצלחתי להבין לאיזה 'אני מאמין' אתה מתכוין (מתוך השלוש עשרה...)מאיפה השיר הקצבי הזה ? :
אני אני מאמין
אני אני מאמין
באמונה שלימה...
אוסיף לך זיהוי הקטע ה - 1 וה - 2 דומים בקצב ובכפל המיליםאני לא הצלחתי להבין לאיזה 'אני מאמין' אתה מתכוין (מתוך השלוש עשרה...)
אולי תשלח לי הקלטה בפרטי איך שאתה שר את זה אולי ככה אני יזהה...אוסיף לך זיהוי הקטע ה - 1 וה - 2 דומים בקצב ובכפל המילים
מוסיף לך משה ?
משה גולדמן
לחן: מנחם אלבויםאפרים מרקוביץ - והוא יושיעני
לחן: הרב מנחם אלבוים.
צפה בקובץ המצורף 1186475Efraim Markowitz V'hu Yosheienu ~ אפרים מרקוביץ והוא יושיעני
והוא יושיעני נדבורנא לחן של הרב מנחם אלבום Follow Efraimhttps://instagram.com/efraim_markowitz_להזמנות Bookings מאטעס דוידוביץ0527670643Email: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>www.youtube.comקליפים סינגלים ואלבומים חינמיים חדשים – Google Drive
drive.google.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: