רעיון אלוף!את שמה קצת מהספריי
ומשפשפת שניה עם מגבון לח
לא נשאר לך סימן של קשקוש....
(זה היה פעם רשום בפטנט רשום)
רעיון אלוף!את שמה קצת מהספריי
ומשפשפת שניה עם מגבון לח
לא נשאר לך סימן של קשקוש....
(זה היה פעם רשום בפטנט רשום)
זה לא הורס את הכלי כסף?ניקוי כלי כסף
השריה במים רותחים עם סודה לשתיה מוציאים ומגבים והכלים מבריקים.
לא ראיתיזה לא הורס את הכלי כסף?
איך לקלף בצל בלי שכל העינים והאף ישרפו?
הטיפ: לקלף מתחת ברז מים.
חסרונות: 1. הכיור מתלכלך. 2. זה לא עוזר לחיתוך של מהבצל אלא רק לקילוף.
עצה נוספת: לכבות את האור במטבח או לשים משקפי שמש ,היות והשילוב של האור יחד עם הבצל שורף יותר.
כן הורס!זה לא הורס את הכלי כסף?
טיפ להקפאה טובה הכניסו לשקית אוכל הסירו אויר מהשקית כמו ואקום, משדרג את הטריות ומונע הצטברות קרח ולחות.עגבניה מבושלת טובה בהקפאה, כמו מטבוחה, עגבניה טריה לא טובה בהקפאה כמו סלט ערבי.
בכלל, ירקות טריים לא טובים בהקפאה, רק מבושלים, למעט תפוח אדמה וגזר שגם אם הם מבושלים הם לא טובים בהקפאה אלא א"כ הם מרוסקים.
בקיצור, עדיף טרי.
זה של הנטרי במשחה סמיכה לא הנוזלי הכי מרוכז והכי חסכוני נשמר כמה שנים.אני משתמשת בקופסה קטנה שחורה עם חומר כזה ורדרד, זה מגיע עם ספוג, מורחים את החומר על הספוג ומורחים על הכלי ומתנקה בקלי קלות.
את החומר הזה קונים בכל חנות ממוצעת לכלי כסף.
לחיים זה בטוח נכון אבל דווקא אני ראיתי שעדיף ללכת לישון עוד חצי שעה יותר מאוחר ולגמור לארגן את הכריכים/ בגדים ואז הבוקר הרבה יותר רגוע. (אולי את יותר מאורגנת ממני וזה בטוח מאורגן...)טיפ לחיים רגועים
ללכת לישון מוקדם.
אין צעקות בבוקר ואין עצבים.
ניסית????????רעיון אלוף!
בדיוק השבוע כל יום הבת שלי חזרה עם קשקוש של לורד בסוודר,ניסית????????
גם אני ישמח , במיוחד עם יעלו אותו כסרט ולא כקובץ, כי הורדות מפרוג חסומות לי. תודה מראש.משהו השאירה כאן סרטון עם טיפים חמודים ואני לא מוצאת אותו, יש למישהי אפשרות לעלות אותו שוב?
תודה! מזה עזרת לי!טיפ: איך לתת לילד/ה מעדן בלי שילכלך את כל העולם...
לפתוח קצה אחד בגביע המעדן ולדחוף קש, כך הילד שותה דרך הקש ולא דרך הפה ישירות
מה שגורם לחולצה להישאר נקייה ולא ללכת אחר כבוד ישר לכביסה...
הילד שלך קישקש עם לורד ארטליין \עט
על החולצה \ארון
ספריי לשיער עם מגבון מוריד תוך שניה
תנסו....
בדוקקקקקקקקק
יכול ליהות תנסואת חושבת שזה מסיר כתמי עט ישנים מהספה?
(מדובר בספת בד)
לקשקושי עט על ספת עור עוזר אלכוהול. אולי גם פה יעזור....את חושבת שזה מסיר כתמי עט ישנים מהספה?
(מדובר בספת בד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: