יש לי ספת עור ושום דבר לא עוזר לא אלכוהול ולא כלוםםםםםםםם
מעניין. אצלי עם אלכוהול הכל יורד. מקל אזניים טבול באלכוהול 70%, עוברים איתו על הקשקושים והם עוברים מהספה למקל אזניים.יש לי ספת עור ושום דבר לא עוזר לא אלכוהול ולא כלוםםםםםםםם
יותר טוב מקרמי ידיים למיניהם?לשמירה על עור הידים
הניחי במטבח כפפות וקרם.(וזלין טהור של וזלין- הכי יעיל,מנסיון)
בכל פעם בה את צריכה להשתמש בכפפות(שטיפת כלים,קילוף ירקות וכו....)
מרחי קרם ואח"כ לבשי כפפות.
זה נפלא, כי התחזוק שומר על העור גם במצבי יובש קיצוניים.
מנסיוני -כן.יותר טוב מקרמי ידיים למיניהם?
יותר פטנט זה לקרוא להצלה......!!!הילד נפל? קיבל גולה נפוחה? מרחי לו מרגרינה. עוזר כמעט מיידית.
יש לך גם טיפ לסלמון טרי?קראתי ב'פטנט רשום' של המודיע -הסרת עור של פילה סלמון בדקה!
מוציאים מהמקפיא שוטפים במי ברז את העור כמה שניות, חותכים בסכין חדה מעט מתחת לעור באזור הרחב יותר (של הראש) מחזיקים עם נייר מגבת בעור ותולשים בקלי קלות את העור בשלמותו
ניסיתי כמה פעמים.יש לך גם טיפ לסלמון טרי?
יש לך גם טיפ לסלמון טרי?
כבר ענו את התשובה!!ניסיתי כמה פעמים.
זה כמעט בלתי אפשרי.
מאד פשוטיש לך גם טיפ לסלמון טרי?
מוציאים מהמקפיא שוטפים במי ברז את העור כמה שניות, חותכים בסכין חדה מעט מתחת לעור באזור הרחב יותר (של הראש) מחזיקים עם נייר מגבת בעור ותולשים בקלי קלות את העור בשלמותו
מי שקונה טרי ומשלם מחירו היקר לא מעוניין בקפוא...מאד פשוט
קודם כל מקפיאים, ואז
מה שכתבתי נכתב בהומור.מי שקונה טרי ומשלם מחירו היקר לא מעוניין בקפוא...
אני קונה סטוק של הרבה גרביים עם אותה דוגמה וצבע (ומשתדלת עם טווח מידות שיתאים לכמה שיותר ילדים)אני מחדירה לבני הבית, ישר שמפשיטים גרביים- ליצור זוג, ולא לזרוק כל גרב לכוון אחר..
וזה עובד..
אני מבקשת מהמוכר להוריד את העור.יש לך גם טיפ לסלמון טרי?
עכשיו מה שחסר,טיפ מדהים. (שחשבתי עליו אתמול, ביצעתי אותו היום. ואני מרוצה מהתוצאות
איך להכין עוגיות בלי ללכלך שום כלי, ובלי להסתבך
מכניסים את כל החומרים לשקית הקפאת מזון. קושרים. לשים ( ש' דגושה) עם הידיים את השקית.
לבצק נוזלי- מחוררים חור בקצה השקית ומזלפים עוגיות לתבנית.
לבצק יציב יותר- מזלפים את הכמות הרצויה ויוצרים ביד עיגול.
כיף להכין את העוגיה האחרונה, לידך יש 2 תבניות מוכנות להיכנס לתנור, ובמקום לפזול אל הכלים, לזרוק את הכוס החד פעמית ושקית ההקפאה הריקה לפח.
וזהו. משוחררת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: