ס
את מתכוונת לחסה?
סלט ערבי?אני עושה ככה גם עם סלט ערבי - הטעם והמרקם בול כמו טרי!
את מתכוונת לחסה?
סלט ערבי?אני עושה ככה גם עם סלט ערבי - הטעם והמרקם בול כמו טרי!
כנראה סלט עגבניות ערביס
סלט ערבי?
את מתכוונת לחסה?
מעניין......כנראה סלט עגבניות ערבי
דווקא ניסינו בסלט ערבי,אני עושה ככה גם עם סלט ערבי - הטעם והמרקם בול כמו טרי!
לפני הדלקת הבוילר, לפתוח את הברז ולתת למים הקפואים שהיו בצנרת לזרום החוצה.יש הסבר?
אפשר להבין מה זה הבקבוק הכחול? אני נואשת מזמןשנים הברקתי כלי כסף עם משחת שיניים וכך גם עשו בבית הורי
לפני שנה קניתי את החומר בבקבוק הכחול ואין סיכוי שאני חוזרת למשחת שיניים. חבל על העבודה והזמן וגם משחת שיניים היא לא חינם
אפשר להבין מה זה הבקבוק הכחול? אני נואשת מזמן
אני קניתי במכולת השכונתית.איפה קונים את זה?
מנסיון של שנים המרקם הופך למימי ולא כמו טריאני עושה ככה גם עם סלט ערבי - הטעם והמרקם בול כמו טרי!
עגבניה מבושלת טובה בהקפאה, כמו מטבוחה, עגבניה טריה לא טובה בהקפאה כמו סלט ערבי.מנסיון של שנים המרקם הופך למימי ולא כמו טרי
חמוד ממש!!מצרפת סרטון קצר מלא בטיפים.
שמעתי שבפטנט רשום היה כתוב (לא ניסיתי):(נתקלתם בזה שקילוף ירקות מותיר שכבה על הידיים? קישואים לדוגמא)
עוד יותר טוב-טיפ: איך לתת לילד/ה מעדן בלי שילכלך את כל העולם...
לפתוח קצה אחד בגביע המעדן ולדחוף קש, כך הילד שותה דרך הקש ולא דרך הפה ישירות
מה שגורם לחולצה להישאר נקייה ולא ללכת אחר כבוד ישר לכביסה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: