כרטיס אחד? צד אחד?שלום
מחפשים אם יש מישהו שרוצה למכור לנו כרטיס טיסה של אלעל או חברה ישראלית אחרת ליום ראשון הקרוב 11 באוגוסט או בסביבות התאריך הזה לאזור מילאנו\מינכן\ציריך וכו
תודה מראש!
לכאורה כמה שיותר קרוב לישראל יותר זול.מאיזה מדינה באירופה יש טיסות אל על הכי זולות לישראל ?
כן מתל אביב ליעדים הנלכרטיס אחד? צד אחד?
יהודי ?למשהו יש מספר של דרעייבר מניו ג'רזי לניו יורק (פלאטבוש) ?
ליום ה' 08/08 יש לנו מקום אחד לונציה עם אלעל ב $490כן מתל אביב ליעדים הנל
תודה
לאו דווקאיהודי ?
איזיק =נהגים גוים הכי זול =646-789-6252לאו דווקא
אבל כמובן שיהיה אמין
דווקא ניסיתי להתקשר אליהם אבל מזוודה 32 קילו עולה בטלפון 105 יורו ובאתר ארבע מאות ומשהו שקל...לא להאמין כמה הוזלה יש במזוודות בוויז כשמזמינים דרך הטלפון.
ביום שישי. מזוודה 60 קילו עלתה באתר 277 ש"ח. דרך הטלפון יצא לי 159 ש"ח כולל דמי הזמנה!
אני התקשרתי למספר בבריטניה.דווקא ניסיתי להתקשר אליהם אבל מזוודה 32 קילו עולה בטלפון 105 יורו ובאתר ארבע מאות ומשהו שקל...
אם תוכלי לשלוח את הטלפון שאליו התקשרת.. יחסוך לנו מאוד
תודה!
קורה כל הזמן.אני לא יודע אם זה האשכול המתאים. אבל אם יש פה מישהו שיודע, חבר שביטלו לו טיסה חזור מארה''ב (הוא חזר עם אל על בסוף), והחברה טוענת שמחיר הטיסה הלו''ש היה 2600דולר, ומתוכם החזור הוא 200 דולר בלבד, וזה מה שהחזירו לו על הביטול. זה תקין? יש מצב שגנבו אותו?
אם יש מישהו שיכול לתת מידע אשמח מאוד. (אם צריך עוד פרטים מחר אני ישאל אותו בדיוק)
???מבקשת בשביל חברה
מניו יורק לישראל וחזור
בין הזמנים
עד 1500-1600
זמן עצירה סביר
רצוי עם אל על
תודה
תאריכים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: