מאיר עלי באבא
משתמש מקצוען
לאןהאם אחרי פורים יש דילים טובים
לאןהאם אחרי פורים יש דילים טובים
לא להתבלבל, כתוב בקטן את היעדים שהם חוזרים עוד מעט, ובגדול מה שעוד לא פורסם באופן רשמי וכבר אפשר לראות בלוז שלהם באתר הרשמי שלהם.
לאירופה
דרך מי הזמנת דרך רינאייר ישירות או דרך סוכנות כלשהיא??ראשית הזמנתי כרטיס בריינאיר הם שלחו לי שהיות והזמנתי דרך סוכן שלישי אני צריך אימות מה זה?
ישירות בריינאירדרך מי הזמנת דרך רינאייר ישירות או דרך סוכנות כלשהיא??
מוזר אבל תנסה להתקדם בלי זה ואם לא הולך תנסה לעשות אימותישירות בריינאיר
קרה לי לפני כמה חודשים כזה מקרה.ראשית הזמנתי כרטיס בריינאיר הם שלחו לי שהיות והזמנתי דרך סוכן שלישי אני צריך אימות מה זה?
מתי, כמה אנשים, ועד איזה מחיר [כי אתה יכול פשוט לקנות באל על עצמו...]אני מחפש טיסה לארצות הברית - ניו יורק יכול להיות עם עצירה
אבל ההמראה והנחיתה בנתב"ג שיהיה עם אל על
תודה
אז אל תתייחס, אם קנית אצלם אל תעשה דבר פשוט תמשיך כרגיל כאילו לא קיבלת הודעה כזו.ישירות בריינאיר
הצלחת דרך האתר או דרך נציג?אני הצלחתי לשנות טיסה ברינאייר שבוטלה השארתי לאותו יעד רק שיניתי לאוגוסט. שווה
דרך האתר, בעזרת @3524 ו @מאיר עלי באבא ואולי עוד כמה ניקים נחמדים (מחילה אם שכחתי מישהו) שיידעו אותי על האפשרות להחליף לטיסה שווה הרבה יותרהצלחת דרך האתר או דרך נציג?
ניסתי היום לשנות דרך האתרדרך האתר, בעזרת @3524 ו @מאיר עלי באבא ואולי עוד כמה ניקים נחמדים (מחילה אם שכחתי מישהו) שיידעו אותי על האפשרות להחליף לטיסה שווה הרבה יותר
תנסה לדבר איתם דרך הצא'ט זה לוקח קצת זמן עד שהם עונים כי יש תור אבל הם עונים בסוף ואם לא נפתר לך הבעיה כי נפלת על נציג דפוק תמיד אפשר לנסות עוד פעם אני ניסיתי 3 פעמים עד שהצלחתיניסתי היום לשנות דרך האתר
והוא כותב לי שלא ניתן אלא רק דרך נציג
יכול להיות שזה בגלל שעבר תאריך הטיסה המקורי (לא נראה לי כי גם לפני שעבר הוא כתב לי את זה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: