בהחלטומיד לאחר ההזמנה ניתן לשנות שוב ולהחזיר לשם שלי?
אפשר בכל רגע נתון
בהחלטומיד לאחר ההזמנה ניתן לשנות שוב ולהחזיר לשם שלי?
יש לי מועדון זוגי, ובגלל שקניתי ליותר מ2 אנשים פיצלתי הזמנות@אילה לי אם יש לכם מועדון בתשלום (WIZZ DISCOUNT CLUB) ככל הנראה אי אפשר לשנות את השם
אשמח גם מי שיכול לתת לי איפה אני מוצא טיסות זולות לליזענסקלליז'ענסק - מי יכול לתת עצה באיזו טיסה?
היה השבוע זול דרך אל עלאשמח גם מי שיכול לתת לי איפה אני מוצא טיסות זולות לליזענסק
הקפצהטיסה ללונדון בכסליו תשפ"ה (דצמבר 2024)
יש מה לבדוק כבר מעכשיו ?
אכן, ציטוט מתוך האתר "אין אפשרות לבצע שינוי שם עם חברות פעילה ב-WDC"@אילה לי אם יש לכם מועדון בתשלום (WIZZ DISCOUNT CLUB) ככל הנראה אי אפשר לשנות את השם
בכללי לא מומלץ בכלל להזמין דרך סוכן!מישהו יודע האם אמין להזמין דרך bookaflight??
טיסות של אל על,
דרך אל על זה הרבה יותר יקר
למה לא?לא מומלץֱ בכלל
הכי מומלץ = החברה עצמה.דרך מי כן?
אולי תלמד אותנו איך זה מספיק?מספיק ועוד איך
תלמדו לצמצם
הרבה יותר כיף
נסענו זוג עם תינוק לשבוע כולל שבת עם 2 תיקי גב גדולים ותיק עגלה
נסעתי איתם ושילמתי להם על טרולי כמעט כפול מהחברה {ישראייר}לא מומלץֱ בכלל
לפני הקורונה כרטסתי המון דרכם יש להם מחירים באמת זוליםמישהו יודע האם אמין להזמין דרך bookaflight??
טיסות של אל על,
דרך אל על זה הרבה יותר יקר
וואו גאוני הפטנט הזה!אפשר להזמין מהארנק רק בתנאי שבעל החשבון גם נמצא באותה הזמנה
הפתרון - להחליף את שם בעלי החשבון באזור האישי
@ראגאטשאבערתלוי איזה יעד וינה לכאורה כן
תנסה לכוון אותנו איפוא נתקעת בגדול זה די ברור לוחצים על שנה טיסה בוחרים את שני הטיסות ומחליפים תאריכיםניסיתי לשנות תאריכים בריינאיר מטיסה שבוטלה ולא הצלחתי
מישהו יודע איך זה עובד? ישמח שיעזור לי
החזר כספי תמיד יש בתנאי שתזמין דרך חברת התעופה אם לא זה כבר יותר מסובךשלום לכל המייבינים,
אני רוצה להזמין כרטיסי טיסה לאחרי פסח,
שאלתי היא: האם יש החזר כספי על הכרטיס במקרה שהטיסה מתבטלת?
והאם מומלץ להזמין עכשיו או לחכות לרגע האחרון??
תודה מראש למגיבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: