ידוע, עשינו זאת בלילה אחד של נסיעה רצופה. לא ממש מופרך.איך בדיוק וינה קשורה לליזענסק יש לך מושג מה המרחק נראה לי 700 ק"מ
באשכול שכן יש מישהו שמנסה לארגן קבוצה לנסיעה כזו.
ידוע, עשינו זאת בלילה אחד של נסיעה רצופה. לא ממש מופרך.איך בדיוק וינה קשורה לליזענסק יש לך מושג מה המרחק נראה לי 700 ק"מ
ביחד עם המחיר של הנסיעה היבשתית שווה כבר להזמין ב350 דולר יש טיסה לקרקוב הלוך חמישי של לוט עם עצירה וחזור אלעל שישיידוע, עשינו זאת בלילה אחד של נסיעה רצופה. לא ממש מופרך.
באשכול שכן יש מישהו שמנסה לארגן קבוצה לנסיעה כזו.
הגשתי לאיזיג'ט את הקבלות של אל עללא תפסיד מלנסות תשלח להם קבלה ואם יחזירו לך המעשר שלי
מעניין יהיה לשמוע את תגובתם אחרי הטיסה וכמובן המעשר שליהגשתי לאיזיג'ט את הקבלות של אל על
להלן תגובתם:
ההוצאות המפורטות להלן אינן ניתנות להחזר מכיוון שהתביעה ששלחת היא עבור טיסה עתידית וככזו, איננו יכולים להחזיר לך על הוצאות שנגרמו. מבקש ממך ליצור איתנו קשר לאחר שימוש בשירותים.
תמיד אפשר לבקש החזר גם עוד שנהביטלו לי את הטיסה ברינאייר
אם אני לא עושה כלום מה קורה ?
אפשר גם לבחור טיסות לספטמבר 2024 או שזה מוגבל לתאריך מסויים ?שימו לב, ריינאייר מאפשרת לבחור טיסה לאותו יעד בכל תאריך אחר, או טיסה ליעד אחר בתוך 14 יום. כל יעד אחר.
אפשר להביא כל עגלה, בלי תשלום.שאלה:
אם יש תינוק בטיסה מה לגבי עגלה? איזה עגלה אפשר להביא והאם צריך להוסיף על זה תשלום?
אפשר לבחור גם ספטמבר אם זה היעד המקוריאפשר גם לבחור טיסות לספטמבר 2024 או שזה מוגבל לתאריך מסויים ?
ורק אם זה כבר תאריך פתוח...אם זה היעד המקורי
זה כמו ההוא שרץ אחרי אוטובוס והרוויח את התיקוף אמרו שיכל לרוץ אחרי מונית ולהרוויח יותרתכלס שידרגתי מטיסה לסופיה שעלתה לי 450 ש"ח הלו"ש
קיבלתי באותו תאריך למילאנו במקום 1900 ש"ח באותו מחיר
באיטליה יש אחלה סקי
מקוה שהתוכניות יזרמו לנו...
ואם הטיסה של ראיינאר זה כבר פחות משבועיים מעכשיו זה יותר בטוח ? הם מחוייבים לדאוג לטיסה חילופית באותו יום?שום דבר לא בטוח.אם תפרוץ מלחמה בלבנון ויגייסו טייסים אם ידחו את הטיסה בכמה שעות בעקבות מתיחות?
אם אתה קונה מתיווך אין אם מי לדבר...קח את זה בחששבון זה הימור יכול להיות משתלם.
כנ"ל לריינאר הם בכיף מבטלים שוב לא הייתי סומך יותר מדאי על הלואו קוסט בתקופה של אי וודאות.
כמובן הכל לשיקולך.
אם קורה משהו כמו מלחמה בצפון הם לא חייבים כלום מבחינה חוקיתואם הטיסה של ראיינאר זה כבר פחות משבועיים מעכשיו זה יותר בטוח ? הם מחוייבים לדאוג לטיסה חילופית באותו יום?
באיטליה היקר זה לא הטיסה זה השאות והסקיתכלס שידרגתי מטיסה לסופיה שעלתה לי 450 ש"ח הלו"ש
קיבלתי באותו תאריך למילאנו במקום 1900 ש"ח באותו מחיר
באיטליה יש אחלה סקי
מקוה שהתוכניות יזרמו לנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: