בתאריכים הספציפיים האלו יש את פאפוס. לא הייתי . אבל נראה לי יצליח לעמוד במסגרת התקציב. לא יודע עד כמה זה נכנס להגדרה של "יעד מעניין ויפה". וגם- הדיל הוא לא מציאה גדולה עולה 158 דולר לאחד הלוך ושוב- מראשון לילה עד רביעי בוקרשלום,
מחפשים (זוג) טיסה ליעד מענין ויפה לא יקר (עד כ-4000 ש"ח להכל- טיסות, לינה ואוכל) ל3 לילות - 19/12-22/12 (חנוכה).להיכן מומלץ?
תודה רבה
מראשון עד רביעי 18-21 לדצמבר ב1200 ש"ח לזוגשלום,
מחפשים (זוג) טיסה ליעד מענין ויפה לא יקר (עד כ-4000 ש"ח להכל- טיסות, לינה ואוכל) ל3 לילות - 19/12-22/12 (חנוכה).להיכן מומלץ?
תודה רבה
שלום,
מחפשת טיסה לזוג לבודפשט מוצש/ראשון (17/18.12) עד רביעי/חמישי (21/22.12)
איפה אני יכולה למצוא הכי זול?
תודה רבה מראש
מתחיל ב1100 שחזה לא נחיתה בשבת?
עצירות כמה שפחות, מזוודות מספיק טרולימתחיל ב1100 שח
יש כמה אופציות
מה לגבי מזוודה ועצירות?
ללא עצירות יש או את זה ותבדקי האם מתאים לך מיד במוצ"ש?עצירות כמה שפחות, מזוודות מספיק טרולי
ואם מדברים על אותם ימים בשבוע קודם? יש דילים יותר טובים?ללא עצירות יש או את זה ותבדקי האם מתאים לך מיד במוצ"ש?
צפה בקובץ המצורף 1259211
או את זה יומים נטו
צפה בקובץ המצורף 1259213
אם עצירות יש עוד אופציות בערך במחיר הזה
ואם מדברים על אותם ימים בשבוע קודם? יש דילים יותר טובים?
10/11.12-14/15.12
סביבות ה950 ש"חאשמח למחיר טוב עבור זוג כרטיסי טיסה לברצלונה בסוף ינואר - תחילת פברואר
תודה
אשמח למחיר טוב עבור זוג כרטיסי טיסה לברצלונה בסוף ינואר - תחילת פברואר
תודה
אם אין לכם מזוודות לשלוח בבטן המטוס, כנראה שתספיקו.מישהו יודע אם יש לי טיסה במוצ''ש בקיץ יוצא שבת ב 7:50 והטיסה ב10:05 לבודפשט בטרמינל 1 אפשר להספיק? אנחנו מירושלים... נסיעה עם מונית 10 דק' אחר צאת השבת
אשמח מאוד למידע (חתונה משפחתית)האם אם אנחנו רוצים לארגן טיסה בקבוצה (בערך 20 איש)
יש מקום שבו אפשר לעשות מחיר קבוצתי שזה יוצא יותר זול?
אם כן איך?
אם מישהו כבר התנסה בזה אשמח מאד למידע
בוויז יש אפשרות לעשות הזמנה קבוצתית במחירים מיוחדים והטבותאשמח מאוד למידע (חתונה משפחתית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: