תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

פנינה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
קונים מועדון ב111
טיסה לורשה 546
טיסה מקרקוב 295

הנסיעה מורשה יותר ארוכה בשעה
אפשר לשכור רכב (170 ש"ח)

קבצים מצורפים

• פולין.jpg
    פולין.jpg
    KB 263 · צפיות: 52

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
דרך איפה אתם סוגרים בסוף?
@דיאלוג
גם אני רוצה לסגור ולא מצאתי את עצמי בין כל המבצעים האלה? מה יוצא שווה לניו יורק?
סגרנו ב http://lastminute.co.il/ הכי זולים, [אולי להגיע אליהם דרך KAYAK יוצא יותר זול? אצלי זה היה אותו דבר]
רשמית אין להם שירות טלפוני רק במייל (לכל מיני פרטים) אבל הם מתקשרים אם מבקשים בשביל לדוג' לפצל תשלום בכמה כרטיסי אשראי (ובהזמנה מכניסים סתם כרטיס ואח"כ שולחים מייל) רק שהתשלומים שלהם בתשלום כלשהו (יש אתרים שלא).
אתר ישראלי, אתר אמין, הכרטיסים כמובן מיד הופיעו ג"כ במערכת של אל-על
*שוב, שינוי/ביטול אצלם עולה 60$ או שמוסיפים כמה דולרים ''ביטוח'' שהשינוי יהיה בחינם, אבל כנ"ל שבאלעל כל כרטיס שקיים אצלם שהוזמן לפני 31/12/22 אפשר לשנות ולבטל בחינם דרך אלעל עצמם

פנינה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה פרויקט רציני אבל
תראו אם מתאים לכם וזה גם עד יום ד'
(יש הנחה בקיווי של כ100 ש"ח)

קבצים מצורפים

• קרקוב.jpg
    קרקוב.jpg
    KB 112 · צפיות: 45

פנינה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ואם בכל זאת מישהו מחליט לעשות את הפרויקט, כדאי לדעתי להוסיף את הביטוח שלהם להחזרים
כי כשיש שינוי בטיסה אחת זה משבש את כל הקונקשן (כמו שכבר קרה לי איתם ולא היה לי ביטוח...)
אם כי יש הרבה דיבורים נגד קיווי ברשת ולא סתם

אפשר לעשות הכל לבד ישירות (ובטח יוצא מאוד זול כי הכל בוויז ואפשר לעשות מועדון) אבל זה דורש...

בקיצור, תשאלו את המומחים האמיתיים כאן. אני רק תרמתי את שלי

חיים של תורה

משתמש מקצוען
ואם בכל זאת מישהו מחליט לעשות את הפרויקט, כדאי לדעתי להוסיף את הביטוח שלהם להחזרים
כי כשיש שינוי בטיסה אחת זה משבש את כל הקונקשן (כמו שכבר קרה לי איתם ולא היה לי ביטוח...)
אם כי יש הרבה דיבורים נגד קיווי ברשת ולא סתם

אפשר לעשות הכל לבד ישירות (ובטח יוצא מאוד זול כי הכל בוויז ואפשר לעשות מועדון) אבל זה דורש...

בקיצור, תשאלו את המומחים האמיתיים כאן. אני רק תרמתי את שלי
הם נחשבים מאוד מאוד גרועים, ומינסיון (כמה פעמים) לא מקבלים מהם שקל (הקונקשן התבטל והציעו טיסה למחרת, מה בדיוק אני אמור לעשות עם חניית ביניים של יותר מ24 שעות בלי שום שובר שאכילה ושינה?).

ההפסקות כאן לא כל כך צמודות ואני ממליץ כבר לעשות את זה אצל וויז אייר בעצמם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה