זה עוד הרבה זמן, דברים משתנים וההמראה יכולה להקדיםמישהו יודע אם יש לי טיסה במוצ''ש בקיץ יוצא שבת ב 7:50 והטיסה ב10:05 לבודפשט בטרמינל 1 אפשר להספיק? אנחנו מירושלים... נסיעה עם מונית 10 דק' אחר צאת השבת
לפחות תקחו עם אופציה לשינוי
זה עוד הרבה זמן, דברים משתנים וההמראה יכולה להקדיםמישהו יודע אם יש לי טיסה במוצ''ש בקיץ יוצא שבת ב 7:50 והטיסה ב10:05 לבודפשט בטרמינל 1 אפשר להספיק? אנחנו מירושלים... נסיעה עם מונית 10 דק' אחר צאת השבת
הביקורות קשות על כל הסוכנויות פחות או יותרשלום וברכה, אשמח לעזרתכם!
אני מחפשת טיסה הלוך ושוב ללונדון בין התאריכים 8/3-15/3.
מצאתי טיסה זולה יחסית כולל מטען דרך אקספלורר, אבל הביקורות עליהם היו ממש קשות.
אני הולכת לאיבוד, הבנתי שככל שמתעכבים יותר המחיר עולה..
אשמח לעזרה!
תודה רבה
תודה על המענה.הביקורות קשות על כל הסוכנויות פחות או יותר
אם הכל מתנהל חלק לא אמור להיות בעיות
אם יש בעיות בכל מקרה זה מתחיל להסתבך
אפשר פשוט לבדוק את פרטי הטיסה שהם מציעים ולפנות ישירות לחברת התעופה
רק בוויז?בוויז יש אפשרות לעשות הזמנה קבוצתית במחירים מיוחדים והטבות
צריך לפתוח או להתחבר לחשבון ואז כשבוחרים יותר מ16 נוסעים נפתחת אפשרות לחיפוש לקבוצה
משני -10 בלילה עד רביעי צהריים= 270 דולר בלי מזוודות בוויז אירמחפש טיסה ללונדון הלו"ש השבוע, מראשון בלילה או בשני בלילה ליומיים,
משהו זול ?
אין זול. בתאריכים האלו -370דולר.מחפש טיסה 6מבוגרים ותינוק(על הברכיים)לבודפסט
מ14/12-מוצ"ש17-18/12
יש המלצה זולה?
יש למישהו מידע על השכרת רכב במילאנו?
טיול בחו"ל - השכרת רכב במילאנו- יש לכם ניסיון עם זה?
אנחנו רוצים לשכור רכב לכמה ימים במילאנו. יש לנו הצעה מבוקינג והצעה משלמה סיקסט. יש למישהו ניסיון עם השכרת רכב בחו״ל עם אחת האופציות הנ״ל? אשמח לכל מידע. תודה רבה!www.prog.co.il
אלף זה הרבה...מחפש טיסה לקפריסין לזוג עד אלף ש"ח
אני הזמנתי משם עכשיו 8 כרטיסים לינוארמישהו ניסה להזמין פעם דרך קיווי והלך לו, למה אני הזמנתי מהם פעם ונפלתי עם זה ויותר לא מעיזה להזמין אך עכשיו יש לי שם זיכוי ע"ס 2000 ש"ח וחבל לי על כך אבל אין לי כח שוב להזמין דרכם.
לא רוצה להלחיץ יותר מידי אבל את יכולה לקרוא הודעות קודמות פה באשכול בנידוןאני הזמנתי משם עכשיו 8 כרטיסים לינואר
הלחצת אותי!מה היה הבעיה אצלך..?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: