בפשטות כן אבל אפילו אם לא ,אם אתה נוסע הרבה לשמה אז מקסימום הלוך הראשון יהיה לך בלי המבצע ותעשה הלוך וחזור משמהלדוג' ת''א פולין, אני בוחר קרקוב, וזה יתן לי אח''כ הלוך מת''א לקרקוב וחזור? אתה בטוח?
בפשטות כן אבל אפילו אם לא ,אם אתה נוסע הרבה לשמה אז מקסימום הלוך הראשון יהיה לך בלי המבצע ותעשה הלוך וחזור משמהלדוג' ת''א פולין, אני בוחר קרקוב, וזה יתן לי אח''כ הלוך מת''א לקרקוב וחזור? אתה בטוח?
עברתי על כל התנאים כמה פעמיםלדוג' ת''א פולין, אני בוחר קרקוב, וזה יתן לי אח''כ הלוך מת''א לקרקוב וחזור? אתה בטוח?
השאלה אם ימכרו עוד מקומות כי הם כתבו שזה רק 10,000 מקומותעברתי על כל התנאים כמה פעמים
הצד השווה שהם מבטיחים כל טיסה אפשרית בוויז אייר
לא רואה שום תנאי שטיסה אחת תהיה מנמל מסוים
לכאורה אין שום הבדל מהו נמל הבית
ממליץ להמתין שמערכת ההזמנות תפתח ונתחיל לקבל פידבקים
בכל מקרה אין מה למהר להרשם בשביל להרוויח את המאה אירו, תוכלו להזמין רק מסוף ספטמבר אבל המנוי יגמר בעוד 12 חודשים בדיוק, כך שתפסידו חודש וחצי...
אי אפשר לדעתמה הסיכוי שראינר באמת יחזרו ב3.9?
כדאי להסתמך על זה ולהזמין עכשיו טיסה בחברה מקבילה?אי אפשר לדעת
אם יהיה משהו בישראל בטוח הם לא יטוסו.
(ולדעתי הם ימשיכו את הביטולים עוד בכל מקרה)
וגם החברות האחרות יבטלו...כדאי להסתמך על זה ולהזמין עכשיו טיסה בחברה מקבילה?
אחרי שהם יעדכנו על ביטולים המחירים בחברות אחרות יקפצו...
מי הם הסוכנים ומה הם פרטי הקשרמה אומרת החברה שהחזירה אתכם?
היא לא ודאגת לכם לטיסה חילופית?
הסוכנים המפורסמים פה בפרוג הם אמינים מאד.
ותמיד תוכל להכנס לאתר של אל על ולבדוק לפי מספר ההזמנה שהוא שלח לך.
ובד"כ הסוכנים (הטובים) מוכרים יותר בזול מהאתר של אל על.
@סוכן טיסותאני מחפשת סוכן נסיעות שיכול לעזור לי.
אשמח לפרטי קשר
תבדקו חזרה דרך מינכן, ואם אין אז תחזרו דרך וינה. (רק אם אין כלום תמשיכו שעתיים נוספות לבודפשט).@סוכן טיסות @3524 אשמח לעזרה.
קניתי 6 כרטיסים לזלצבורג, 4 ביטלו לנו כי אין מקום בחזור ב3/9,
השאלה האם להשאיר 4 רק להלוך, ואז איזה אופציה יש לי לטיסות חזור?
לא, המנוי יתחיל בספטמבר ויסתיים 12 חודשים מלאים לאחר מכן.עברתי על כל התנאים כמה פעמים
הצד השווה שהם מבטיחים כל טיסה אפשרית בוויז אייר
לא רואה שום תנאי שטיסה אחת תהיה מנמל מסוים
לכאורה אין שום הבדל מהו נמל הבית
ממליץ להמתין שמערכת ההזמנות תפתח ונתחיל לקבל פידבקים
בכל מקרה אין מה למהר להרשם בשביל להרוויח את המאה אירו, תוכלו להזמין רק מסוף ספטמבר אבל המנוי יגמר בעוד 12 חודשים בדיוק, כך שתפסידו חודש וחצי...
אני קניתימישהו קנה את המולטיפס של וויז אייר?
אני קניתי והמנוי נגמר ב14 08 2025 אז יש 12 חודשים מהיום ואפשר להזמין רק מ25 לספטמברלא, המנוי יתחיל בספטמבר ויסתיים 12 חודשים מלאים לאחר מכן.
טעות נוספת שהשתרשה, המחיר הוא לא רק לכיוון אחד שקובעים אותו מראש, לא צריך 2 מנויים בשביל ארץ המוצא וארץ היעד. המנוי כולל את כל הטיסות בכל מכל כל.
Plan: Wizz Membership All You Can Fly [All International routes within the WizzAir network] |
Number of flights: Unlimited per month |
Payment: 499 € / Annually |
Start date: 14/08/2024 |
Next renewal: 14/08/2025 |
איך זה עובד עם ילדים? כל אחד צריך מנוי?לא, המנוי יתחיל בספטמבר ויסתיים 12 חודשים מלאים לאחר מכן.
טעות נוספת שהשתרשה, המחיר הוא לא רק לכיוון אחד שקובעים אותו מראש, לא צריך 2 מנויים בשביל ארץ המוצא וארץ היעד. המנוי כולל את כל הטיסות בכל מכל כל.
כן , וקשה לחשבן עם ילדים כי אי אפשר לדעת אם יהיה מקום בטיסה לכולם ביחדאיך זה עובד עם ילדים? כל אחד צריך מנוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: