כמו שכתבו כבר זה בעיקר מועיל לאנשים שבין כך נוסעים הרבה , ולהם המועדון ממש ממש שווהבקיצור עם הכמות של הקומבינות והסיבובים שוויזאייר הולכים לעשות,
מתחיל להישמע בכלל לא שווה המועדון שלהם.
כמו שכתבו כבר זה בעיקר מועיל לאנשים שבין כך נוסעים הרבה , ולהם המועדון ממש ממש שווהבקיצור עם הכמות של הקומבינות והסיבובים שוויזאייר הולכים לעשות,
מתחיל להישמע בכלל לא שווה המועדון שלהם.
בפעם האחרונה שבדקתי ביקשו 50 אירו. לכל כיוון.כמה עולה בוויז להחליף את פרטי הנוסע?
@3524 וכל מי שיש לו מושג...
אוקי, תודהבפעם האחרונה שבדקתי ביקשו 50 אירו. לכל כיוון.
יש להם ב30 אירו אפשרות רכישת כרטיס ללא שם, כשאת השם מוסיפים לקראת הטיסה.
אפשר פירוט הכרטיסים?אוקי, תודה
הכרטיסים כבר נרכשו ואני מנסה למכור אותם
ומה יותר משתלם: שינוי/ביטול/מכירה?
הסתבכתי...
מצטרף גם,מישהו התנסה עם חברת lastminute בקשר לשינוי שם או ביטול?
הזמנתי ל6 נוסעים ורק 2 אישרו לי. ל4 האחרים אין מקום בטיסה חזור,
אז אני מנסה לבטל את שני הכרטיסים שכן נשלחו ולהזמין לכולם ממקום אחר.
בפרטי קשר יש רק מייל והם לא מגיבים לי כבר מאתמול.
יש למישהו מידע עליהם?
תודה מראש
הם כן ענו לכם במייל ואמרו שיכול להמשך כמה ימים?מצטרף גם,
הזמנתי טיסה דרכם, הטיסה ביום ראשון, ועדיין לא הועברו השמות לחברת התעופה (ישראייר) , לכן אני לא יכול עדיין לרכוש כבודה וכו',
אין דרך ליצור קשר, רק במייל, והם אומרים שעקב המצב המענה יכול להימשך כמה ימים (מעניין שבחברות אחרות ענו לי ממש מהר למרות המצב...)
האם זה תקין שהשמות טרם הועברו?
יש דרך אחרת כלשהי ליצור קשר איתם?
לא, באתר שלהם כתוב שהמענה עשוי להימשך עד כמה ימים...הם כן ענו לכם במייל ואמרו שיכול להמשך כמה ימים?
אנחנו לא יודעים מה לעשות כי בערב עובר לנו 48 שעות לביטול...
בדרך כלל טיסות ינואר זולות ולפעמים עלות השינוי היא יותר ממחיר הכרטיס עצמו.
מישהו התנסה עם חברת lastminute בקשר לשינוי שם או ביטול?
הזמנתי ל6 נוסעים ורק 2 אישרו לי. ל4 האחרים אין מקום בטיסה חזור,
אז אני מנסה לבטל את שני הכרטיסים שכן נשלחו ולהזמין לכולם ממקום אחר.
בפרטי קשר יש רק מייל והם לא מגיבים לי כבר מאתמול.
יש למישהו מידע עליהם?
תודה מראש
TRAVELFUN24lastminute (לסט מינט) טלפון - התקשרו ברגע אל שירות לקוחות [2023]
אנחנו מתחייבים: בפחות מ-5 שניות תגיעו אל מספר טלפון של lastminute, ותיצרו קשר עם שירות לקוחות לסט מינט. וגם: שעות פתיחה מעודכנות. הקליקו >>phone-book.co.il
lastminute (לסט מינט) טלפון - התקשרו ברגע אל שירות לקוחות [2023]
אנחנו מתחייבים: בפחות מ-5 שניות תגיעו אל מספר טלפון של lastminute, ותיצרו קשר עם שירות לקוחות לסט מינט. וגם: שעות פתיחה מעודכנות. הקליקו >>phone-book.co.il
אין מענה של נציג בטלפון הזה.לאסט מינט (lastminute) שירות לקוחות, טלפון, יצירת קשר, וואטסאפ, אזור אישי 2024 » שירות ישראל
מחפשים ליצור קשר עם שירות הלקוחות של לאסט מינט (lastminute)? צרו קשר באמצעי הקשר השונים עם נציג שירות דרך טלפון, רשתות חברתיות, דואר אלקטרוני, אפליקציה ועוד.sherut-il.com
יש מספר אנגלי. ואפשר לנסות דרך איסתא.אין מענה של נציג בטלפון הזה.
איסתא לא נותנים מענה לטיסות של לאסטמינוט, למרות שהיא אכן חברת בת.יש מספר אנגלי. ואפשר לנסות דרך איסתא.
אכן כן.איסתא לא נותנים מענה לטיסות של לאסטמינוט, למרות שהיא אכן חברת בת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: