נראה שהתבלבל במספר במקום 480 408לא נראה שיש וואטסאפ במספר הזה
איך עוד אפשר ליצור איתך קשר?
נראה שהתבלבל במספר במקום 480 408לא נראה שיש וואטסאפ במספר הזה
עד הגבול של אוקראינה ומשם יש לי שיתופי פעולה עם נהגים מקומיים שמחכים לי בגבולעושה נסיעות גם מפולין לאוקראינה?
טעיתי במספר 054-9652480, תודהלא נראה שיש וואטסאפ במספר הזה
עד הגבול ומשם יש לי שיתופי פעולה עם נהגים מקומיים 054-9652480 זה המספר העדכני שלי , תודהעושה נסיעות גם מפולין לאוקראינה?
תודה!תמיד אפשר להחזיר מתי שאתה רוצה מה זה מעניין אותם מתי הטיסה
אם תרצה להחזיר לפני הזמן של ההזמנה אם תגיע בשעות הפעילות בטוח שיקבלו את הרכב אבל כנראה לא יתנו לך החזר על מה שנשאר
אם אתה צריך אחרי שעות הסגירה (כמובן שההזמנה צריכה להיות על השעה הזאת) יש תוספת מחוץ לשעות אבל כשתזמין לשעה הזאת התוספת כבר תהיה גלומה במחיר שיציעו לך
הם משאירים מישהו במשרד בשביל ההזמנות המאוחרות
אצלנו הטיסה איחרה בשעה מ 9 ל10 בלילה עדכנתי אותם לפני ההמראה והם חיכו לנו ולא לקחו תוספת
המחיר שהם מציעים באתר הרשמי בדר"כ הרבה יותר יקר מהמחיר שהם מציעים דרך סוכנות לדעתי השירות אותו שירות
דרך אגב זה נכון להרבה חברות השכרה גם בארץ
ושימו לב, ברגע שנחתתם בבודפשט בשיא הקיץ במאה דולר תוכלו להמשיך משם לאן שרק תרצו. אנחנו פעם לקחנו משם טיסת המשך ללונדון במחיר 12 דולר.ועכשיו זה קרה, טיסות קיץ של וויז אייר בחופש הגדול בסביבות 100 דולר הלו"ש. לבודפשט. מחיר בהחלט נדיר.
טיסות לבודפשט
טיסות סודיות מוצאים את הטיסות הזולות ביותר. מערכת השוואת מחירי הטיסות מציגה טיסות לואו-קוסט לבודפשט. חפשו עכשיו טיסה לבודפשט >secretflights.co.il
התכוונתי אתרי אינטרנט של סוכנות ולא האתר הרשמי אני בדרך כלל מחפש בסקייסקנרתודה!
יש לכם סוכן מומלץ?
מחילה צודקים!התכוונתי אתרי אינטרנט של סוכנות ולא האתר הרשמי אני בדרך כלל מחפש בסקייסקנר
וצודקים המעירים שזה אשכול של טיסות ולא של השכרת רכב
ואז הטיסה חזור מלונדון לישראל הון כסף, לא?ושימו לב, ברגע שנחתתם בבודפשט בשיא הקיץ במאה דולר תוכלו להמשיך משם לאן שרק תרצו. אנחנו פעם לקחנו משם טיסת המשך ללונדון במחיר 12 דולר.
אפשר גם לחזור דרך בודפשטואז הטיסה חזור מלונדון לישראל הון כסף, לא?
דווקא מאד רצינו בחופש לטוס לונדון במחיר של תחנה זולה מאד להוזיל לטיסה עם ילדים, יש לכם רעיון כלשהו? בחופש כמובן..
למה? 100 דולר בודפשט זה הלוך ושוב. מלונדון חזרנו לבודפשט.ואז הטיסה חזור מלונדון לישראל הון כסף, לא?
תודה!למה? 100 דולר בודפשט זה הלוך ושוב. מלונדון חזרנו לבודפשט.
כמה ימים?? והאם זה דחוף מיד ללונדון או שאפשר לטייל קצת בבודפשט??תודה!
מי יכול לעזור לי בתכנון כזה טיול,
מישראל טיסה הכי זול למקומות אולי לונדון, וינה, שוויץ וכו.
במחיר הכי זול, כגון ההצעה לבודפסט ומשם ללונדון ב 12 דולר, וכו.
אשמח למי שיודע או עושה כזה מסלול להתעדכן.
(כי כככלל החברות של ככלל הבנות שלנו טסות בחופש ורק אנחנו לא
תודה!כמה ימים?? והאם זה דחוף מיד ללונדון או שאפשר לטייל קצת בבודפשט??
גם מדובר בילדים שלא הכי מבינים בנופים.תודה!
שבוע מספיק, לא?
לכאורה אין לנו משפחה בבודפסט, מה נעשה שם?
אבל עצירה של שעה שעתיים לא נורא..
בודפשט עיר מאוד יפהגם מדובר בילדים שלא הכי מבינים בנופים.
וחבל על הכסף להסתובב בבודפסט עם רכבים וכו
בלונדון יש לי משפחה קרובה,בודפשט עיר מאוד יפה
ועוד טיפ בבודפשט וזה נכון בעיקרון לכל עיר גדולה לא שוכרים רכב אין חניה ויש פקקים
משתמשים בתחבורה ציבורית שמאוד מפותחת בדר"כ בבירות אירופה או בבולט או אובר
מה שרשמתי לעיל לגבי וינה לא מתאים?? (ישיר אם התאריכים מתאימים לכם או רכבת מבודפשט זה בערך שעתיים וחצי מוינה) או שאתם רוצים דווקא לונדון כי מרפרוף מלמעלה המחירים ללונדון לא כ"כ זולים אפשר לנסות לחפור
ממה שאני ראיתי ברפרוף המחיר להלו"ש 120 דולר וצפונהכמה המחירים מבודפסט ללונדון?
ולוינה זול יותר?ממה שאני ראיתי ברפרוף המחיר להלו"ש 120 דולר וצפונה
הרב @3524 הביא קישור לטיסות זולות לבודפשטולוינה זול יותר?
פשוט בכל מום אצטרך לחפש דירות וכו ואין לי מושג באזור הונגריה בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: