avigaillll
משתמש פעיל
ריינאר עובדים עכשיו ?
מחפשת טיסה זולה להונגריה לעוד חודש
וזאת קריאה אחרונה למי שעדיין רוצה נופש הקיץ במחיר סביר,מבצע אדיר!!!
וויז אייר עם 20% הנחה על כל הטיסות (כולל באוגוסט)
קשה להפריז בגודל ההזדמנות שיש כאן
ריינאר עובדים עכשיו ?
זה מעניין שאף יזם לא מנסה לייבא את זה ארצה. המוצרים האלו איכותיים וטעימים ואין להשיגם בישראל.מישהו מכיר ארוחות ארוזות, שלא צריכים קירור ומחממים במיקרוגל, שאפשר לקחת לטיולים בחו"ל?
משהו כמו זה https://www.amazon.com/Ready-Meals-...=merchant-items&ie=UTF8&qid=1523899938&sr=1-8
עושה נסיעות גם מפולין לאוקראינה?שלום, שמי שי ישראלי שמתגורר בוורשה אני עושה הסעות בכל פולין ומחוץ לפולין כולל קברי צדיקים יש לי רכב 7 מקומות 054-9642480 ווצאפ
יש טיסות מאתונה ב 793 דולר (בחברה) מראשון עד חמישימחפש טיסה זולה מישראל למונטריאול בתאריך 16/06 יום ראשון, ולהיות חזרה בישראל בסוף השבוע
מה לא טוב עם אלו שצירפתם? הם טעימים וכשריםמישהו מכיר ארוחות ארוזות, שלא צריכים קירור ומחממים במיקרוגל, שאפשר לקחת לטיולים בחו"ל?
משהו כמו זה https://www.amazon.com/Ready-Meals-...=merchant-items&ie=UTF8&qid=1523899938&sr=1-8
אין אפשרות משלוח לישראלמה לא טוב עם אלו שצירפתם? הם טעימים וכשרים
אפשר באמצעות REDBOXאין אפשרות משלוח לישראל
תעבור לאנגלית תקיש ישראל זה אמור לקפוץ תנסה שוב ושוב זכור לי שנתקעתי גם(אל תעשה טרנסלט)אני מנסה להזמין טיסה מבודפסט לתל אביב ברייאנר
ובעת התשלום אין לבחור ישראל וגם בקוד מדינה אין ישראל
מה אפשר לעשות?
צפה בקובץ המצורף 1658631
איןאיזה חברה מבאזל או באדן באדן לישראל שעובדת וטיסה ישירה??
אני שכרתי מחברת Differental בברגמו ראיתי שהם נותנים גם שירות במלפנסה (כנראה זה סניף אחר) עם מחירים תחרותיים ונהג נוסף בחינם מגיעים לאסוף אותך מהטרמינל כמה דקות אחרי שאתה מתקשרעדיין מחפשים השכרת רכב ממולצת במילאנו, מישו?
נראה לי שאין ישיר בחורף רינאייר טסים לבאדן באדןאיזה חברה מבאזל או באדן באדן לישראל שעובדת וטיסה ישירה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: