נראה לי משעה 6 עד 23 תבדוק בטיסות סודיות תוכל לראות את התאריכים שם ואז לראות באתר של נתבג מתי אין טיסות!לגבי עוצר שבת משהו יודע מאיזה שעה זה מתחיל ובאיזה שעה זה מסתיים ביום ששי?
תנסה דרך סוכנות אבל זה סיכון כתבו על זה הרבה.האם יש אפשרות לקנות טיסות בארקיע יותר זול ממה שמופיע באתר שלהם?
אם תיפתח מלחמה בצפוןוויז אייר במבצע של 15% הנחה על חלק מהטיסות עד 30 באפריל.
וריינאייר פרסמו לוח טיסות חדש לקיץ.וויז אייר במבצע של 15% הנחה על חלק מהטיסות עד 30 באפריל.
בשלב זה, תפעיל החברה טיסות לברגמו, מלטה, ברלין, בארי, בודפשט ופאפוס. בכוונת החברה לרחיב את מספר היעדים בהמשך. זאת, על רקע תקוות הישראלים כי המהלך יוביל לירידה משמעותית במחירי הטיסות.וריינאייר פרסמו לוח טיסות חדש לקיץ.
ביטלו לי טיסה שלהם לקיץוריינאייר פרסמו לוח טיסות חדש לקיץ.
לכאורה, כל עוד לא קיבלת את הכסף בחזרה, תוכל לבחור טיסה אחרת, אם תמצא משהו מתאים ברשימת היעדים החדשים שלהם.ביטלו לי טיסה שלהם לקיץ
היתה לי הרגשה שזה בגלל התרגיל שהישראלים עשו- לקנות כרטיסים לתאריך שבוטל ואז לשנות ליולי אוגוסט.
מה אני עושה עכשיו? יש דרך לנצל את הכרטיס שבוטל לטיסה בקיץ?
אני מעונין איך יוצרים איתכם קשר?? לא ענית לי במייליש לנו זוג כרטיסים לז'נבה בחברת איזיג'ט ובסוף לא יכולים לנסוע. ימים ראשון עד חמישי שבוע הבא תאריכים 07/04-11/04.
אם זה מעניין אתכם תפנו אלינו למייל nmybrg בג'
יעד?? תאריך?? אוכל מסעדות או מביאים מהבית??�
הכוונה טיסה ושהות 5 ימים בערך בלי רכב
כמה סביבות המחיר?
ממש כך זה מאוד תלי,יעד?? תאריך?? אוכל מסעדות או מביאים מהבית??
השאלה כללית מידי זה מתחיל ב700-600 ש"ח למי שמצא טיסה ב250 ש"ח וישן במעונות ואוכל בהכנסת אורחים ומטייל ברגל
והשמיים הם הגבול
כולל שבת?�
הכוונה טיסה ושהות 5 ימים בערך בלי רכב
כמה סביבות המחיר?
עניתי עכשיו במייל.אני מעונין איך יוצרים איתכם קשר?? לא ענית לי במייל
אני עשיתי חיפוש בקייק KAYAK טיסות ושלחו אותי ללסט מינוט lastminute.co.il בפחות כסף וגם עשיתי את זה לכמה אנשים הוא נותן מחיר יותר זול מאשר חיפוש ישיר באתר לסט מינוט lastminute.co.il יש לציין שלפעמים אחרי שסגרתי את הטיסה אחרי שעה שעתיים הוא לא היה מאשר את ההזמנה והיה דורש לפעמים יותר כסף אבל עדיין בצורה כללית אני חושב שזה יותר זולהאם יש אפשרות לקנות טיסות בארקיע יותר זול ממה שמופיע באתר שלהם?
בגדול החזר כספי 100% או זיכוי 120% (למרות שלפעמים זה לא בדיוק 120 אלא פחות).אם תיפתח מלחמה בצפון
הטיסות יבוטלו ונוכל לבחור יעד אחר או תאריך אחר?
מה היתה המדיניות של וויזאייר עד שהתחילו לטוס במרץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: