לא כל כך מובן. הנסיעה היא אותה נסיעה, לא משנה מאיפה לאיפה.אף אחד?
מציריך לוינה אתה יכול לנסוע ברכבת 8 שעות במחיר של 500 ש"ח או לטוס ב-3 שעות עם עצירה באותו מחיר.
רכב לדעתי זו בעיה כי החזרה במדינה אחרת תעלה כנראה הרבה.
לא כל כך מובן. הנסיעה היא אותה נסיעה, לא משנה מאיפה לאיפה.אף אחד?
בדרך כלל נכון, אך אפשר למצוא דילים טובים וזולים.רכב של 7 או 9 מקומות יעלה יקר מאוד. פי 3 ויותר מאשר רכב של 5 מקומות.
דיל מפורסם. הוא אכן זול יחסית. וקיים בכל אתרי החיפוש המוכרים.בהמשך לזה רציתי את חוות דעת המומחים לכרטיס הזה וגם לגבי הקונקשן הארוך (8 שעות) מה ניתן לעשות באתונה
מעלה מעלה ממריאים עם גאלא
www.ga-la.co.il
צור נא קשר באישיבדרך כלל נכון, אך אפשר למצוא דילים טובים וזולים.
סגרתי השבוע למישהו טויוטה סיאנה במחיר דומה לרכב קטן.
מה הכוונה? לטוס מאיפה לאן, מציריך לוינה?או לטוס ב-3 שעות עם עצירה באותו מחיר
יותר מאשר נסיעה ברכבת או טיסה?רכב לדעתי זו בעיה כי החזרה במדינה אחרת תעלה כנראה הרבה.
חוליו חזר, אבל אין לו מי יודע מה להציע כי כל המחירים הזויים מלכתחילה...לא ידעתי שחוליו חזר. בכל מקרה הוא כבר לא זמין בהדרן.
רציתי פעם לקחת רכב בוינה ולהחזיר אותו בוונציה.יפה. יש פה כמה פרטים שמקדמים אותי.
מה הכוונה? לטוס מאיפה לאן, מציריך לוינה?
יותר מאשר נסיעה ברכבת או טיסה?
שמעתי פעם שאפשר להזמין ליעד זול בחברת וויזאייר ולהוסיף מועדון ומזוודות (שאז המחיר למזוודה הוא מאד זול יחסית) ואז לשנות את יעד הטיסה ללונדוןמחפשים מציאה ללונדון לפסח.
מיום בדיקת חמץ
חזור אפשרי עם עצירה בסופיה לשבת אחרי פסח.
5 +תינוק סהכ
אולי למישהו יש למכור?
שמועת שווא. אין דבר כזה שינוי יעד בכרטיס רגיל, גם לא לחברי מועדון.שמעתי פעם שאפשר להזמין ליעד זול בחברת וויזאייר ולהוסיף מועדון ומזוודות (שאז המחיר למזוודה הוא מאד זול יחסית) ואז לשנות את יעד הטיסה ללונדון
הרווח שהמחיר מתעדכן רק כלפי הטיסה ולא למזוודות ( יכול לצאת חצי מחיר)
https://wizzair.com/he-il/information-and-services/booking-information/changing-your-reservation בדקתי אפשר ואם יש מועדון לא עולה כסף לשנותשמועת שווא. אין דבר כזה שינוי יעד בכרטיס רגיל, גם לא לחברי מועדון.
המועדון עוזר שיוכלו לשנות טיסה בלי תשלום (על השינוי) כך נראה לימה גם, שהמועדון מוריד בסך הכל 10 אירו ממחיר המזוודה.
ואני שילמתי בלי מועדון על טיסה זוגית החודש 70 דולר הלו"ש.המועדון עוזר שיוכלו לשנות טיסה בלי תשלום (על השינוי) כך נראה לי
עדיין לא ניסיתי, אך חבר אמר לי שהוא עשה את זה לפני שבוע והוא שילם 600 דולר במקום 1100 לטיסה זוגית הלו"ש
אין לי ענין להתווכח על דבר שאני לא בטוח@3524
אני שילמתי בלי מועדון על טיסה זוגית החודש 70 דולר הלו"ש.
החכמה היא לקנות מוקדם מספיק, במקום להסתכן בהרפתקאות בלתי מוכרות. אתה עוד עלול למצוא את עצמך תקוע בזימבבואה במקום בלונדון.
מחפשת טיסה לז'נבה ל - 2 מבוגרים
לשבוע הבא 09/04
יש לנו זוג כרטיסים לז'נבה בחברת איזיג'ט ובסוף לא יכולים לנסוע. ימים ראשון עד חמישי שבוע הבא תאריכים 07/04-11/04.
אם זה מעניין אתכם תפנו אלינו למייל nmybrg בג'ימייל.
אם אפשר לשאול לאן קנית אני ישמח.ואני שילמתי בלי מועדון על טיסה זוגית החודש 70 דולר הלו"ש.
החכמה היא לקנות מוקדם מספיק, במקום להסתכן בהרפתקאות בלתי מוכרות. אתה עוד עלול למצוא את עצמך תקוע בזימבבואה במקום בלונדון.
אני בדקתי מציריך לוינה, אבל אפשר גם הפוך.יפה. יש פה כמה פרטים שמקדמים אותי.
מה הכוונה? לטוס מאיפה לאן, מציריך לוינה?
יותר מאשר נסיעה ברכבת או טיסה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: