אשר פרידמן
משתמש פעיל
אני מחפש טיסה זוגית לבוגריה אחרי פסח, יצא לי 1500 ש''ח הלוך חזור.
נשמע לי יקר מידי. מה דעתכם?
עם התנאים האלה רק יונייטד ב 1966 דולרהי אני מחפשת טיסה להיום!!! או למחר-ראשון ללוס אנגלס עם מקסימום עצירת קונקשיין אחת של עד 4 שעות אשמח לקבל פרטים של הטיסות הכי זולות [ובחברה עם שירות סביר] מקוה שיש כזה דבר... תודה!!
איזה תאריך?? 1500 לזוג??אני מחפש טיסה זוגית לבוגריה אחרי פסח, יצא לי 1500 ש''ח הלוך חזור.
תודה! ,אפשר קישור?עם התנאים האלה רק יונייטד ב 1966 דולר
את צריכה טיסה אחת או הלוך חזור כי זה יותר זולתודה! ,אפשר קישור?
תחפשי ישירות באתר יונייטד לפי התאריכים לארצות הברית יותר זול להזמין הלוך חזור בדרך כלל אפשר לשנות אחרי זה תאריךאני צריכה הלוך וחזור בערך עוד שבוע וחצי שבועיים
זה לא האשכול המתאים ?היי
דחוף!
מישהו יודע על דילים למלונות באילת לשלוש ימים בשבוע הקרוב ,
תודה מראש ושבוע טוב
היא עזרה לנו 0534455956היי
דחוף!
תודה מראש ושבוע טוב
תודה רבההיא עזרה לנו 0534455956
5.5.24 הלוך 8.5.24 חזוראיזה תאריך?? 1500 לזוג??
מהבדיקה שלי עכשיו (נכון לעכשיו) יוצא 1400 לזוג הלוך וויז חזור אלעל בקניה ישיר אצל חברת תעופה (אצל סוכנות יותר זול אבל לא מומלץ) וזה מחיר בסדר גמור5.5.24 הלוך 8.5.24 חזור
הלוך יוצא כ 500 ש''ח
חזור כ 1000 ש''ח
לזוג
באתר של ישראייר לזוג טיסה + שני לילות במלוןהיי
דחוף!
תודה מראש ושבוע טוב
לאן??טיסה ל3 שבועות לפסח עם עצירה מה המחיר הכי שפוי?
יש טיסה של וויזאיר מבודפשט נוחת ב 10:05 בבוקר ומקרקוב ב11:15האם יש כזה אפשרות לנסיעה לקרעסטיר לצאת ביום חמישי ולהיות חזרה בארץ בראשון בבוקר?
או אולי לפולין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: