לא מצאתי במחיר סביר אבל ממליץ לכם לעקוב אחרי הטיסה של ראיינר לברגמו שבינתיים מלא אבל יש סיכוי שבהמשך יתפנה מקום מנסיון של טיסה לברגמו שבוע שעבר שבהתחלה לא היה מקום ואחרי יום התפנה כמה מקומותמישהו יכול לעזור לנו למצוא כרטיס 1 לאיטליה במחיר סביר בשבוע הבא, יום ראשון 18.02?
אפילו בתשלום על הסיוע...
עכשיו דיברתי איתם בדיוק על מקרה כזהשאלה למומחים כאן,
הזמנתי טיסה למשפחה + תינוק ברינאייר, עכשיו הטיסה בוטלה,
רינאייר נותנים כעת לשנות לתאריך אחר אבל בנתיים התינוק יעבור את גיל שנתיים ולכאורה יצטרך כרטיס רגיל, (לא של תינוק שיושב על אחד ההורים).
האם אקבל מהם כרטיס בשבילו או שאצטרך לשלם עליו?
אז אם תמצא משהו.אני גם בחיפוש בתאריכים האלו (אתם עובדים בחינוך?
המחירים יקרים להחריד, וגם יש ממש חוסר בהירות לגבי איזה חברות יצאו מפה
יש את אל על וישראייר שהם בטוח יוצאים אבל המחירים בהתאם (לדוג לברלין 400 דולר לאחד, לבולגריה! שזה היעד הכי זול מבחינתי 700! דולר)
הכי קרובאני צריכה טיסה בין התאריכים 14-18 באפריל
לזוג ליעד ראשון
במחיר סביר (עד 500 שח לטיסה)
למי יש מה להציע לנו?
תודה רבה!
לכמה ימיםמישהו יכול לעזור לנו למצוא כרטיס 1 לאיטליה במחיר סביר בשבוע הבא, יום ראשון 18.02?
אפילו בתשלום על הסיוע...
זה וייז, וא"א לדעת האם יחזרו, בכול אופן אם אתם מחליטים לקנות, אז ישירות מהם ולא מצד ג'
5 ימים (ראשון עד חמישי)לכמה ימים
ואיפה באיטליה?
ומה זה מחיר סביר?
יש מחמישי 29.2 עד ראשון 3.3 טיסות של ארקיע ב311 דולר (דרך אתרים אחרים יותר זול אבל לא מומלץ)שלום לכולם!
מחפש טיסה לפראג באחד מהסופ''שים הקרובים (טווח של כחודש מהיום), אשמח אם יש למישהו משוה רלוונטי,
(באתר של אל על ראיתי באיזור 350 דולר לאדם).
ועוד שאלה: האם יש אפשרות להזמין בקינד דיויד לכמה לילות ורק באחד מהם (שבת) להזמין גם חצי פנסיון, ואם כן, איך אני עושה את זה? (לא ראיתי כזו אפשרות באתר שלהם או בבוקינג)
תודה מראש לעונים!!
תודה.בקינג דיויד אפשר להזמין במקום ארוחת שבת יש מחירון באתר נראה לי אפשר להתקשר בדרך כלל יש מישהו בקבלה שדובר עברית
אני חושב שקצת התבלבלתי, באתר שלהם יש שתי אופציות- הזמנה רגילה וחצי פנסיון, ובבוקינג יש רגיל שזה ארוחת בוקר כלולה, ויש ארוחת בוקר וערב. האם שתי האפשרויות הללו לא חופפות? ולמה באתר אני לא רואה אפשרות של פנסיון מלא (שזה בעצם תעריף שלישי?)בשבת בחורף יש ארוחת בוקר חלבית ואחרי הצהריים לפני השקיעה יש בשרי אז קחו בחשבון שאם אתם מזמינים חצי פנסיון תצטרכו לשלם גם על ליל שבת וגם על שבת בצהריים תבדקו אם כבר לא שווה להזמין פנסיון מלא
ברשותך עוד שאלה, ראיתי בסקיסקנר מיום חמישי 29.2 עד יום שלישי שאחריו בכ522 דולר לזוג הו''ש, של ארקיע, ובאתר של ארקיע זה יוצא לי עוד כמאה דולר לפחות (נראה לישיותר) ,האם בכל אופן שווה דווקא דרך ארקיע, או שחלק מהאתרים שסקייסקנר מביא הם כן אמינים?יש מחמישי 29.2 עד ראשון 3.3 טיסות של ארקיע ב311 דולר (דרך אתרים אחרים יותר זול אבל לא מומלץ)
אפשר לטוס ביום רביעי בערב עם אלעל בעוד 30 דולר בערך
תודה.
ואפשר להסתמך על זה מראש ולהזמין במקום?
אני חושב שקצת התבלבלתי, באתר שלהם יש שתי אופציות- הזמנה רגילה וחצי פנסיון, ובבוקינג יש רגיל שזה ארוחת בוקר כלולה, ויש ארוחת בוקר וערב. האם שתי האפשרויות הללו לא חופפות? ולמה באתר אני לא רואה אפשרות של פנסיון מלא (שזה בעצם תעריף שלישי?)
תודה רבה!
ברשותך עוד שאלה, ראיתי בסקיסקנר מיום חמישי 29.2 עד יום שלישי שאחריו בכ522 דולר לזוג הו''ש, של ארקיע, ובאתר של ארקיע זה יוצא לי עוד כמאה דולר לפחות (נראה לישיותר) ,האם בכל אופן שווה דווקא דרך ארקיע, או שחלק מהאתרים שסקייסקנר מביא הם כן אמינים?
תודה.
אם אפשר יותר פרטים, יעדים ותאריכים.מחירי הטיסות בוויזאייר האמירו היום בצורה מטורפת.
טיסה שקניתי אתמול במחיר 190 שקל נמכרת מהבוקר במחיר 1200 שקל לכיוון אחד.
מישהו הצליח לשנות את הכרטיסים אחרי הביטול האחרון של רינאייר הגעתי עד לשלב של לאשר שינויים וזה לא נותן לי.הצלחתם בכלל להעביר את הכרטיסים?
איך?
מישהו יכול לעזור לנו למצוא כרטיס 1 לאיטליה במחיר סביר בשבוע הבא, יום ראשון 18.02?
אפילו בתשלום על הסיוע...
כרגע ירידת מחירים בהלוך:לא מצאתי במחיר סביר אבל ממליץ לכם לעקוב אחרי הטיסה של ראיינר לברגמו שבינתיים מלא אבל יש סיכוי שבהמשך יתפנה מקום מנסיון של טיסה לברגמו שבוע שעבר שבהתחלה לא היה מקום ואחרי יום התפנה כמה מקומות
בגלל שמדובר בטיסות שיכול להיות שבן אדם הזמין וביטלו לו את אחד הצדדים אז יש סיכוי טוב שאנשים מבטלים
תעקבו אחרי הטיסה הזאת ישירות באתר של ראיינר ששם זה מתעדכן הכי מהר אם מישהו מבטל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: