תאריכים מדויקים יותר אפשר כלומר מה זה אחרי פסח היום טוב או כל חול המועד ובכלל טווח תאריכים עדיף!כן, רוצה ישיר
תאריכים מדויקים יותר אפשר כלומר מה זה אחרי פסח היום טוב או כל חול המועד ובכלל טווח תאריכים עדיף!כן, רוצה ישיר
אחרי אחרון של פסח כלומר החל מיום רביעי 1.5. גמיש בחזרה לא כ"כ משנה באיזה יום, בטווח של כמה ימים אחרי פסח.תאריכים מדויקים יותר אפשר כלומר מה זה אחרי פסח היום טוב או כל חול המועד ו
למתי את צריכה מדויק יותר??איזה חברות טסות מישראל עכשיו? חוץ מאל על
אני מחפשת טיסה לוינה ליומים
ראיתי בראיינר באפריל אבל מעדיפה קרוב יותר (רייאנר עוד לא הודיעו על ביטולים באפריל נכון?)
יש אל על מ26\2 עד28\2 ב190 דולר הכי עדיף בשבילךגמישה בתאריכים
מחפשת זול ומעדיפה בפברואר
בשבוע של הבחירות הכי טוב, אבל טוב לי גם בכל תאריך אחר
יש בוויז אייר מראשון ב8 בערבמחפש טיסה לוינה אמצע שבוע שני עד חמישי או שישי גמיש בתאריכים עד סוף אדר, מישהו יכול לעזור?
יש קישור?יש בוויז אייר מראשון ב8 בערב
עד חמישי ב400 שקל
באיזה תאריכים?יש בוויז אייר מראשון ב8 בערב
עד חמישי ב400 שקל
אפשר בבקשה קישור?יש בוויז אייר מראשון ב8 בערב
עד חמישי ב400 שקל
מחפש טיסה לוינה אמצע שבוע שני עד חמישי או שישי גמיש בתאריכים עד סוף אדר, מישהו יכול לעזור?
ביקשת עד סוף אדר .. ושם זה ב400 שקליש קישור?
נכנסתי לוויז ולא מוצא בנתיים טיסות במרץ בכלל רק קצת באפריל
התאריכים המועדפים הם 3 - 7 במרץ
תקנו ישירות באתר של וויזאייראפשר בבקשה קישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: