ריינאייר ביטלו את היום כל הטיסות. השאירו טיסות בודדות ממש.רינאייר ביטלו טיסות לאפריל??
הזמנתי לוינה דרך קיווי ועכשו קיבלתי הודעה שהטיסה בוטלה
באתר של ריינאיר לא ניתן להזמין לוינה באפריל אלא רק מחודש מאי.
ואם הזמנתי דרך קיווי זה אבוד?ריינאייר ביטלו את היום כל הטיסות. השאירו טיסות בודדות ממש.
מאפשרים להזיז לאותו יעד לכל מועד אחר הקיים בלוח, או ליעד אחר תוך 14 יום (לא קיים כמעט בלוח).
יש מצב שתזמין באלעל, אבל שכח מהחזר.הזמנתי בוויז אייר הלוך ושוב ללונדון למאי, הקדימו לי את הטיסה חזור ביום.
במייל שהם שלחו לי כתוב בין השאר כך:
"אפשרויות הטיסה החלופיות שסופקו אינן עונות על הדרישות שלך, או שאיננו יכולים לספק הסדר הזמנה מחדש מתאים, אתה זכאי לארגן את התחבורה החלופית שלך באמצעות רכבת, אוטובוס או חברות תעופה חלופיות.
אם יש לך עלויות כלשהן עקב המסלול מחדש, כגון לינה, העברות לשדות תעופה חלופיים, עמלות הזמנה מחדש (אפילו עם ספקים אחרים או אמצעי תחבורה אחרים), או הוצאות עבור ארוחות וכיבוד, תוכל לבקש החזר על ידי הגשת תביעה באמצעות אתר האינטרנט שלנו . שים לב שאנו יכולים לעבד החזרים על סמך קבלות מפורטות עבור ההוצאות הנתבעות.
אנו מבקשים מכם לעשות סידורי לינה במחירים סבירים, כגון הזמנת מלונות 3 כוכבים או שווה ערך"
יש מצב שאני מזמין באלעל טיסה חזור ליום המקורי והם ישלמו לי על זה?
ולמי שבונה על הזזה חינמית לקיץ, לוח הטיסות המצומצם מתבסס בעיקר על שבתות.ריינאייר ביטלו את היום כל הטיסות. השאירו טיסות בודדות ממש.
מאפשרים להזיז לאותו יעד לכל מועד אחר הקיים בלוח, או ליעד אחר תוך 14 יום (לא קיים כמעט בלוח).
חברה צ'כית אמינה שמוציאה טיסות צ'רטר עם חברות ישראליות כמו ישראייר וארקיע אבל גם טיסות קוד שיירמישהו מכיר את חברת התעופה SMARTING
יש ללרנקה הלילה בשעה 21:35 חברת ישראייר ב90 דולרמישהו יכול בבקשה למצוא לי טיסה (אפשרי גם הערב) ללרנקה-היעד הזול ביותר שמצאתי...או ליעד אחר זול , עד יום שישי בבוקר.
תודה!
איפה?מה מזג האוויר שם
נסיון העבר בריינאר הייתי צריך לשלם על כרטיס לילדשאלה למומחים כאן,
הזמנתי טיסה למשפחה + תינוק ברינאייר, עכשיו הטיסה בוטלה,
רינאייר נותנים כעת לשנות לתאריך אחר אבל בנתיים התינוק יעבור את גיל שנתיים ולכאורה יצטרך כרטיס רגיל, (לא של תינוק שיושב על אחד ההורים).
האם אקבל מהם כרטיס בשבילו או שאצטרך לשלם עליו?
רק עכשיו אני קולטת שלא כתבתי איפה
בבודפשט
לענ"ד כמו עכשיו פחות או יותר:
רק עכשיו אני קולטת שלא כתבתי איפה
בבודפשט
הצלחתם בכלל להעביר את הכרטיסים?שאלה למומחים כאן,
הזמנתי טיסה למשפחה + תינוק ברינאייר, עכשיו הטיסה בוטלה,
רינאייר נותנים כעת לשנות לתאריך אחר אבל בנתיים התינוק יעבור את גיל שנתיים ולכאורה יצטרך כרטיס רגיל, (לא של תינוק שיושב על אחד ההורים).
האם אקבל מהם כרטיס בשבילו או שאצטרך לשלם עליו?
אני גם בחיפוש בתאריכים האלו (אתם עובדים בחינוך?אני צריכה טיסה בין התאריכים 14-18 באפריל
לזוג ליעד ראשון
במחיר סביר (עד 500 שח לטיסה)
למי יש מה להציע לנו?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: