תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

האלמוני

משתמש מקצוען
הבנתי שה120 אחוז תקף לשנה...האם אני יכול להחליט בסוף השנה שבסוף אני רוצה כסף לחשבון[100 אחוז]או שאני חייב להחליט עכשיו?
מצטרף לשאלה
אם אי אפשר, אז לכאורה לא כדאי לקחת זיכוי, כי א"א לדעת אם בכלל יתאפשר להשתמש בזה עד שנה.

eh

משתמש פעיל
מצטרף לשאלה
אם אי אפשר, אז לכאורה לא כדאי לקחת זיכוי, כי א"א לדעת אם בכלל יתאפשר להשתמש בזה עד שנה.
לא מדוייק יש טיסות של וויז מלרנקה וריינאיר מפאפוס לא יקר כל כך יש טיסות ב100 שקל נגיד מוינה לפאפוס מקפריסין יש עכשיו טיסות של חברת טוס אייר ב250 שקל לחילופין אלעל או ישראייר ב400 או 500 עדיין יותר זול מאלעל ישיר כך שמי שרוצה לקבל זיכוי יכול להשתמש בזה כמימוש. לחילופין אפשר לטוס דרך אתונה שגם לשם יש חברות לא ישראליות במחיר נמוך או אלעל קצת יותר יקר ולהמשיך עם וויזיר כמובן שכל זה מצריך בדיקה ברורה מראש ומרווח זמן אך בנוגע לקפריסין יש כל יום 5-6 אולי יותר טיסות יומיות כך שזה יעד קונקשן מומלץ!

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מישהו התנסה עם ביטול טיסה עקב המלחמה של וויזאייר
מה האופציות שהם נותנים? במצב רגיל אם הם מבטלים טיסה הם נותנים אפשרות לבחור טיסה חילופית או 14 יום לפני המועד המקורי או 30 יום לאחר המועד כמו"כ יש אפשרות לקבל 120% לחשבון בוויז או 100% החזר כספי
השאלה אם לרגל המלחמה יש שינוי?

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
מישהו התנסה עם ביטול טיסה עקב המלחמה של וויזאייר
מה האופציות שהם נותנים? במצב רגיל אם הם מבטלים טיסה הם נותנים אפשרות לבחור טיסה חילופית או 14 יום לפני המועד המקורי או 30 יום לאחר המועד כמו"כ יש אפשרות לקבל 120% לחשבון בוויז או 100% החזר כספי
השאלה אם לרגל המלחמה יש שינוי?
אין שינוי

rivkacohen

משתמש חדש
אני צריכה לטוס עם הילדים לאזרחות בסוף נובמבר.
מה עדיף לקנות עכשיו טיסה זולה יותר שיש סיכוי שתתבטל? ואם יהיה ביטול להזמין באלעל?
ואז יש סיכוי שהמחירים באלעל יהיו גבוהים יותר מאשר עכשיו.
או לקנות מראש באלעל ביקר?

eh

משתמש פעיל
לא הבנתי את השאלה להבנתי קונקשן לא אמור להתבטל כך שאת העצירה אפשר בחברה זרה.טיסות מהארץ ברוב החברות הזרות לא אמור אלא בוודאי מתבטל וכנראה גם עד סוף נומבר ובכל מקרה זה הימור.אלעל זה לא הימור כי גם אם זה מתבטל הם נותנים החלפה בחינם.ולדעתי עדיף מעכשיו נראה לי בהמשך זה מתייקר.יש עוד אופציה בלי אחריות לקנות טיסה זרה וכשתתבטל לבקש החזר על טיסת אלעל כמה טענו שהם מחוייבים לשלם אין לי מושג אם זה נכון אבל ברור שיש עמלה של עורך דין.(לפי זה אפשר לקנות שתי טיסות ומקסימום להזדכות על הזרה)

יוני יולי

משתמש צעיר
שאלה למבינים :
מעוניינת לטוס בחנוכה ואני רואה שהכרטיסים ממש זולים ,
האם כדאי לקנות עכשיו ?

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
רשימה חלקית של חברות זרות שעדיין מבצעות טיסות לישראל:

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
שאלה למבינים :
מעוניינת לטוס בחנוכה ואני רואה שהכרטיסים ממש זולים ,
האם כדאי לקנות עכשיו ?
זה שאלה שצריך להפנות לקבינט לדעתי עד חנוכה יהיה כבר טיסות וחבל לא לנצל את המחירים הזולים אם מדובר ביעד מאוד זול זה לא השקעה גדולה מקסימום יתנו זיכוי לטיסה יותר מאוחרת באותו מחיר

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
שוב פעם רשמת חברת שלא טסות, בגלל הקוד-שייר עם אלעל.

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען

שוב פעם רשמת חברת שלא טסות, בגלל הקוד-שייר עם אלעל.
@אור אורות רפרוף קל באתר רש"ת מעלה ש-90% מהחברות שרשמת הם קוד שייר של אלעל
השאר - קוד שייר בינם לבין עצמם (כמו אמירטס ופליי דובאי)

eh

משתמש פעיל
אף חברה לא תשלם על כרטיס שנרכש לפני שהם ביטלו.
אתה צודק ולכן כתבתי הימור לקנות אחרי שהם יבטלו הם מבטלים כמה ימים לפני אולי חברות אמריקאיות זה לא ככה.
בכל מקרה גם כה אני לא בטוח שהם ישלמו.ולכן מומלץ קונקשן.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מה דעתכם?
האם התפרצות האנטישמיות ברחבי אירופה בפרט מתחילת המלחמה (וזה לכאורה יתגבר ככל המלחמה תגבר) היא אבן דרך משמעותית בנוגע לנסיעות התכופות לנופשים ולקברי צדיקים בכל רחבי אירופה שהתנהלו עד עתה ללא כל שיקול של פחד ומורא ומעתה הדברים משתנים?
או שיעבור המלחמה וגם הפעם זה ישכך?

avrahamsh

משתמש רשום
מה דעתכם?
האם התפרצות האנטישמיות ברחבי אירופה בפרט מתחילת המלחמה (וזה לכאורה יתגבר ככל המלחמה תגבר) היא אבן דרך משמעותית בנוגע לנסיעות התכופות לנופשים ולקברי צדיקים בכל רחבי אירופה שהתנהלו עד עתה ללא כל שיקול של פחד ומורא ומעתה הדברים משתנים?
התפרצות האנטישמיות מרוכזת בגדול במערב אירופה היכן שישנם תנאי הגירה נוחים עבור מוסלמים,
במזרח אירופה היכן שממוקמים הקברצי"ם למיניהם האנטישמיות נותרה כשהייתה פחות או יותר (אולי אפי' קצת ירדה),
בנוגע למסעות קברי הצדיקים אין ספק שיש כרגע ירידה ניכרת מאד גם מארה"ב וגם מריכוזים אחרים מאירופה, תחושת הביטחון ירדה בכל ריכוזי היהודים בעולם, ואנשים לא ממהרים לצאת ממקומות מושבותיהם לטיולים ולדברים לא דחופים.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
מה דעתכם?
לדעתי המצב עכשיו עדיין ברמה שפה בארץ יותר מפחיד מאשר במזרח אירופה.
ההרגשה האישית שלי יותר נוחה באתרי הקבר"צים מבערים מעורבות פה בארץ, ואני חושב שעוד רבים ככה...

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
חסום לי, אם אתה יכול להעתיק.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
חסום לי, אם אתה יכול להעתיק.
מתוך 85 חברות תעופה הפועלות בנתב"ג בשגרה
נכון להיום עקב המלחמה 15 חברות בלבד פועלות בנתב"ג, וגם זה רק במתכונת מצומצמת.
ישנם חברות שביטלו את הטיסות לפחות עד סוף 2023
אל על[בבעלות ישראלית]
ישראייר[בבעלות ישראלית]
ארקיע[בבעלות ישראלית]
אוזבקיסטן איירוייז
אזימוט
איתיחאד אירוויז
בולגרייה אייר
בלו ביירד[בבעלות ישראלית] רק הטיסות ליעדים אתונה ולרנקה בלבד - השאר מבוטל
ג׳אורג׳יאן איירליינס
היינאן איירליינסרק הטיסה לשנז׳ן. שאר טיסות החברה מבוטלות
היי-סקיי (HISKY)
טוס איירוויז[בבעלות ישראלית]
פליי דובאי
פליי וואן
רד ווינגס

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה