לא כולם קבלו כבר הודעות.עדיין לא הכל בוטל, 5 טיסות של חברים בחודש הקרוב לא בוטלו עדיין.
אבל נכון לעכשיו הטיסות שלהם בנובמבר, צומצמו משמעותית לפעם או פעמיים בשבוע.
לא כולם קבלו כבר הודעות.עדיין לא הכל בוטל, 5 טיסות של חברים בחודש הקרוב לא בוטלו עדיין.
זה לא רק הודעות, סטטוס ההזמנות שלהם באתר וויז עדיין מוגדר כעת 'מאושר'.לא כולם קבלו כבר הודעות.
אבל נכון לעכשיו הטיסות שלהם בנובמבר, צומצמו משמעותית לפעם או פעמיים בשבוע.
אני רואה שבוויזאייר עשו ביטולים רבים לחודש וחצי הקרובים.
עד עכשיו הם ביטלו כל יום את שלמחרת, ועד אז גם יכלו לקנות עדיין...עדיין לא הכל בוטל, 5 טיסות של חברים בחודש הקרוב לא בוטלו עדיין.
ריינאייר מודיעים יום לפני הטיסה על הביטול בד"כשלום יש לי טיסה עוד חודש עם ריינאיר האם אפשר לדחות או לקבל החזר יצויין שלא קיבלתי הודעת ביטול.
אני צריכה לטוס לפלורידה
יש כרטיסים באתר של אל עלאני צריכה לטוס לפלורידה
כן לבנתיים אני צריך רק צד אחדצד אחד?
מה המניעים?לגבי טיסת רינאייר לעוד חודש ניתן להתקשר עכשיו ולדחות או להזדכות על הטיסה או שזה מוקדם מדאי.
על פניו כן,טיסת אלעל שעוכבה 4 שעות האם אני זכאי לפיצוי?(כנראה קשור למלחמה)
כןטיסת וויזאיר שבוטלה האם הם אמורים לשלם על החלפת הטיסה לאלעל או שלא.
תודה לעונים.
הנה הפיצויים לה אתם זכאים:
עד 3,340₪ פיצוי לביטול טיסה בעקבות המלחמה
אם ביטלו לכם את הטיסה בעקבות המלחמה אתם עשויים להיות זכאים לפיצוי עד לגובה של 3,340₪. בנוסף להוצאות מזון, לינה, וכרטיס טיסה חילופיwww.beisee.co.il
אם אפשר בבקשה מקור מוסמך כי זה רלוונטי להרבה אנשים.לפרטים נוספים ראו כאן
עד 3,340₪ פיצוי לביטול טיסה בעקבות המלחמה
אם ביטלו לכם את הטיסה בעקבות המלחמה אתם עשויים להיות זכאים לפיצוי עד לגובה של 3,340₪. בנוסף להוצאות מזון, לינה, וכרטיס טיסה חילופיwww.beisee.co.il
בבקשה:אם אפשר בבקשה מקור מוסמך כי זה רלוונטי להרבה אנשים.
אם הם מפעילים טיסות שנוחתים או ממריאים בישראל, הם מחוייבים לחוק הישראלי.אני רק ידגיש שוויזאייר למשל לא מחוייבות כלל לחוק הישראלי... וכו'.
ממש לא.ולכאו' גם לפי החוק הישראלי מצב המלחמה מאפשר גמישות גדולה מאד לחברות עד פטור מלא מתשלומי פיצויים וצורך בהוכחות.
מקור?אם הם מפעילים טיסות שנוחתים או ממריאים בישראל, הם מחוייבים לחוק הישראלי.
אוקראין אינטרנשיונל אינה חברת לואו קוסט.ראו כאן כמה דוגמאות של מקרי קיצון שחברות תעופה זרות לאו קוסט חויבו בפיצויים:
עיכוב בטיסה עקב תנאי מזג אוויר - פיצוי כספי לנוסעים | דיני תיירות בקלות | Time2Go
עיכוב בטיסה מישראל, לקייב גרם לנוסעים להמתין 11 שעות עד יציאת הטיסה. הסיבה: תנאי מזג אוויר בשדה תעופה ממנו יצא המטוס לנתב"ג. האם מגיע לנוסעים פיצוי?www.time2go.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: