תקרא את הכתבה בעיון ולא ברפרוף.שים גם לב שבכתבה השניה מדובר על סכום ל9 נפשות...
לכל אחד זה קצת יותר מ10% מהסכום...
תמיד אפשר להגיש לבד.אוקראין אינטרנשיונל אינה חברת לואו קוסט.
ועדיין, לא מדובר על מלחמה.
אם אפשר להוציא פיצויים אני ישמח מאד.
אם אתה יודע מישהו שהוציא עכשיו בפועל אשמח לשמוע (איזה חברה, האם הגיש לבד או עם עו"ד, וכו')
העו"ד של וויזאייר מייצג את וויזאייר...קופצת על האשכול,
לפני יותר מחצי שנה, הזיזו לנו טיסה מיום שישי לשבת, ולא הסכימו לבטל.
הבנתי מעו"ד שאנחנו זכאים לפיצוי של 2100 דולר לכל כרטיס (וזה היה כרטיסים לכל המשפחה)
תכלס, פנינו לעו"ד של ויזאייר, וזה נמרח ונמרח, נראה שאין להם שום אינטרס לשלם, למרות שעפי חוק זה מגיע לנו.
איזה דרכים יש לקצר,
או עו"ד שמתמחה בטיסות ויכול לעזור לנו לקדם את זה?
משרד שמתמחה בעניין עם 95% הצלחהשים גם לב שבכתבה השניה מדובר על סכום ל9 נפשות...
לכל אחד זה קצת יותר מ10% מהסכום...
AIHELP!קופצת על האשכול,
הבנתי מעו"ד שאנחנו זכאים לפיצוי של 2100 דולר לכל כרטיס (וזה היה כרטיסים לכל המשפחה)
תכלס, פנינו לעו"ד של ויזאייר, וזה נמרח ונמרח, נראה שאין להם שום אינטרס לשלם, למרות שעפי חוק זה מגיע לנו.
איזה דרכים יש לקצר,
או עו"ד שמתמחה בטיסות ויכול לעזור לנו לקדם את זה?
למיטב ידיעתי לא קיים פיצוי על סך זה בגלל ביטול.קופצת על האשכול,
משהו יכול לעזור לי עם טיסות?אין לי העדפה, אבל יוניטד לדוגמא מוכרת עכשיו כרטיסים. אבל את כל הטיסות עד דצמבר ביטלה. השאלה אם שווה לקחת סיכון? מה יצא הכי זול. אני צריכה הלוך לניוארק ב 10 בדצמבר וחזור ב 14 בדצמבר כדי להספק להגיע לשבת. איפה אני יכולה למצוא הכי בזול. אני מוכנה לסוע גם בחמישי קודם אם יוזיל
יש לך /לקרובים אלייך נקודות אלעל? מחזיקים פליקרד?טיסות?
אני חייבת לחזור בחמישי כי אני צריכה עוד טיסה פנימית בתוך ארה"ב. ואין לי פלי קארד. השאלה איך עוד אני יכולה להשיג טיסות בזול.יש לך /לקרובים אלייך נקודות אלעל? מחזיקים פליקרד?
אם תקדימי באלעל ליום רביעי יש זמינות לכרטיס בונוס ללג ההלוך
( 32 K נקודות פלוס 73 דולר מסים.יחס מימוש פנטסטי בעיניי זה מעניק יחס מימוש של כ 1.2 דולר לנק' )
לגבי לג החזור גם כאן אם מתאפשר להקדים לרביעי יש יחס מעט טוב יותר של 32K נק' פלוס 36 דולר מסים.
אגב,יחס המימוש במח' הפרימיום הוא כפול ועומד על 66K נק' פלוס אותו סכום במסים, שזה יחס אפילו יותר טוב
אם חייבים לחזור בחמישי אפשר לקחת כרטיס בונוס הלוך,וכרטיס רגיל בחזור יעלה סדר גודל של
32K נק' פלוס 590 דולר.גם לא רע בכלל.
אגב,בקיץ האחרון כרטיס בונוס הלוך ושוב כזה עלה 96K נק'.
מאיפה?כי אני צריכה עוד טיסה פנימית בתוך ארה"ב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: