תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

eh

משתמש פעיל
שים
עכשיו סיימתי שיחה עם חברת ריינאייר שמה שיצא מהשיחה שעל אף שהנוהל הוא שהם חייבים לספק טיסה חילופית
ועל אף שבאימייל המצורף לביטול נכתב בין השאר הקטע הבא:

Don’t forget the legal bit:

If a suitable Ryanair flight is not available, our Customer Service team can assist you with other re-routing options, such as flight(s) from/to alternative departure/arrival airports or on an alternative airline, train, bus, or car hire. Click here to contact our Customer Service team (subject to opening
hours) or talk to our team at the airport ticket desk.​

בכל זאת, בגלל שאין להם טיסות חילופיות הם לא מתכוונים לשלם לי טיסה בחברה אחרת.
השאלה מי יודע מה הנוהל בחברת וויזאייר לטיסה לעוד חודש אם אני יזמין טיסה חילופית באלעל?
תודה.
לדעתי בוויזיר לא יתנו חברה חילופית אולי דרך קפריסין שעל זה לא שמעתי.
לי רייינאר אמרו שבמידה ואין להם טיסה בשבועיים הקרובים אני זכאי לטיסה של חברה אחרת לתבוע אותם והם ישלמו.אבל שימו לב!!! כל זה עם הטיסה בוטלה פחות משבועיים על יותר מיזה הם לא מחוייבים כלום רק להחזיר את הכסף ממידע שלי וויזיר וריינאר מבטלים עכשיו קבוע את כל הטיסות יותר משבועיים לפני.אשמח אם יעדכנו פה אחרת.

eh

משתמש פעיל
@3524 אשמח אם תכתוב האם זה גם טיסות לעתיד יותר משבועיים?

3524

משתמש סופר מקצוען
שים

לי רייינאר אמרו שבמידה ואין להם טיסה בשבועיים הקרובים אני זכאי לטיסה של חברה אחרת לתבוע אותם והם ישלמו.אבל שימו לב!!! כל זה עם הטיסה בוטלה פחות משבועיים על יותר מיזה הם לא מחוייבים כלום רק להחזיר את הכסף ממידע שלי וויזיר וריינאר מבטלים עכשיו קבוע את כל הטיסות יותר משבועיים לפני.אשמח אם יעדכנו פה אחרת.
לפחות רשמית - וויז נותנים לפעמים חברה חילופית. הנה:

Important!
You are receiving this notification because you are the booking owner and contact person for all the passengers on this flight under this confirmation code ..... Please note that it is your responsibility to inform all other passengers.

As a result of the flight cancellation, you have the option to select either re-routing or a refund, as outlined in the instructions below.
1. YOU CAN REBOOK YOUR FLIGHT(S)

You can rebook an alternative Wizz Air flight online on the same or – if necessary – a comparable route, subject to availability of seats. This is the quickest way to choose a new flight.

To explore your options and amend your booking, please log in to wizzair.com using your booking details. You can also contact our Disrupted Flights Assistance Line.

If the alternative flight options provided do not meet your requirements, or we cannot provide a suitable rebooking arrangement, you are entitled to arrange your alternative transportation via train, bus connections or alternative airlines.

If you incur any costs due to the re-routing, such as accommodation, transfers to alternative airports, rebooking fees (even with other carriers or modes of transport), or expenses for meals and refreshments, you can request reimbursement by submitting a claim via our website. Please note that we can process refunds based on itemized receipts for the claimed expenses.

We kindly ask you to make reasonably priced accommodation arrangements, such as booking 3-star hotels or equivalent.
For more information on your rights, please visit our website.

2. RECEIVE 120% WIZZ CREDIT

You have the option to request an automatic refund in the form of WIZZ credits. These credits will be equivalent to the total fare of your cancelled booking plus an additional 20% bonus. You can utilize these credits to purchase any Wizz Air flights or services.

The credited amount will be available immediately and will remain valid for 12 months from the date of issue. You can use the credits for booking within the next year.

Please note that the 20% bonus is applicable only to payments made by bank card, bank transfer, iDeal payments, or eBanking. It is calculated based on the flight ticket price and does not include ancillary services like fast-track or seat booking.

For detailed information please refer to WIZZ Account Terms of Use.

3. RECEIVE A REFUND

You can convert your WIZZ credits into a 100% refund and receive it either via bank transfer, or to the original payment method used.

In this case, please note that the additional +20% bonus will not be added. If your reservation was fully paid for using WIZZ credits or vouchers, you are not eligible for credit conversion.

If you do not select any of the above options at least three hours before the original flight's scheduled departure time, the 120% WIZZ credits will be automatically transferred to your account, which you can subsequently convert to a 100% cash refund. If you wish to rebook your flight after receiving the WIZZ credits, please call our Disrupted Flights Assistance Line. In such cases, the credits will be deducted accordingly.

Please be aware that both credit and cash refunds cover the ticket purchase price only and do not include the price of any partner services. If you have booked any partner services, please contact the respective service provider directly to cancel them.

eh

משתמש פעיל
בעיקרון אתה צודק הם מחוייבים את זה על פי חוק הבעיה שכשאני תבעתי אותם הם כתבו שלפי החוק הם לא נותנים פיצוי(זה לא היה בזמן מלחמה)כך שלצערי לא הייתי סומך על ההודעה שלהם זה הודעה רשמית אבל בפועל קשה להוציא מהם כסף.לגבי השבועיים הקרובים אין בכלל טיסות של וויזיר וריינאר!!! מה שאומר שאין שום פיצוי או טיסה חלופית בחברה אחרת אשמח אם תכתוב על מקרה דומה שכן נתנו מעיון בתקנות התעבורה הן הישראלי והן האירופי החברה לא מחוייבת מעבר להחזרת הכסף במקרה והטיסה בוטלה יותר משבועיים! והיות ובמעקב שלי כל הטיסות מתבטלות עכשיו יותר משבועיים אני לא מאמין שיתנו פיצוי או טיסה חלופית כלשהו.(רינאר עד לא מכבר השאירו גם פחות משבועיים כרגע נראה שלא)לכן לדעתי וזה גם החוק אין פיצוי על יותר משבועיים.מה שנשאר זה קונקשן עצמאי דרך קפריסין. בהצלחה!

3524

משתמש סופר מקצוען
הם התחייבו לתת אבל לא סמכנו על ההתחייבות, ביטלנו.

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מישהו יודע לעזור לי עם GET TRANSFER?
רשמו לי שם הצעות, מה אפשרי לקחת שנחשב דרוג טוב?
יש שם פערים מטורפים במחירים...
איך אפשר לשאול את הנהג אם יש לו מספיק מקום למזוודות? לא מצאתי דרך לתקשר שם
או אולי יש למישהו נהג טוב במחיר טוב מדאבוס לציריך מחר לפנות בוקר :)
תודה!

3524

משתמש סופר מקצוען
אגב, התקופה הזאת הדלילה מאוד בטיסות היא אידיאלית למי שמעונין לעשות דרכון. אמנם לא כל סניפי משרד הפנים פתוחים, אבל בסניפים הפתוחים זמינות התורים היא גבוהה מאוד, משהו שלא נראה בעבר.

מה גם שכעת יש תעריף חורף, מחירי הדרכונים זולים בהרבה. ומכיון שאין לחץ זמן ההנפקה מתקצר אף הוא.

eh

משתמש פעיל
הם כמעט ולא מבטלים טיסות של יותר משבועיים.
התכוונתי לשאול האם זה בוטל יותר משבועיים או פחות כי עכשין ראיתי שהם מבטלים כל מה שיותר משבועיים.ואם זה יותר וביטלו ומציעים פיצוי זה חידוש.

י. דויטש

משתמש רשום
מישהו מכיר סוכן שמתעסק בארגון טיסות הכל כלול אני יסביר את עצמי זוג שרוצה לטוב להונגריה לסופ"ש והוא לא מתמצא בטיסות ובהשכרת רכב והוא לא מכיר מלונות ולא מסתדר בלסגור מרחוק מולם
בקיצור סוכן אמין ולא יקר שיכול לסדר את כל הענינים...

ניק כמעט בלי ראש

משתמש מקצוען
מישהו מכיר סוכן שמתעסק בארגון טיסות הכל כלול אני יסביר את עצמי זוג שרוצה לטוב להונגריה לסופ"ש והוא לא מתמצא בטיסות ובהשכרת רכב והוא לא מכיר מלונות ולא מסתדר בלסגור מרחוק מולם
בקיצור סוכן אמין ולא יקר שיכול לסדר את כל הענינים...
זה ממש לא מסובך להזמין לבד
אפשר לשלוח לי למייל progchaser בגימייל
ואעזור לכם בחינם .

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
לי ריינאייר שלחו את המייל שציטטתי למעלה...
אבל פיחדתי להזמין בלי לשמוע ברור מנציג, והנציג בלי מידי הרבה הסברים ענה שהם לא מתכוונים לשלם, כן צריך לא צריך הם לא ישלמו...
בכללי השירות של ריינאייר הרבה הרבה יותר גרוע מחברות אחרות.
על וויז כן הייתי סומך יותר.

eh

משתמש פעיל
לי ריינאייר שלחו את המייל שציטטתי למעלה...
אבל פיחדתי להזמין בלי לשמוע ברור מנציג, והנציג בלי מידי הרבה הסברים ענה שהם לא מתכוונים לשלם, כן צריך לא צריך הם לא ישלמו...
בכללי השירות של ריינאייר הרבה הרבה יותר גרוע מחברות אחרות.
על וויז כן הייתי סומך יותר.
לי הם אמרו שכן משלמים.בכל מקרה לכאורה עם עו"ד ועמלה של 20 אחוז אתה תקבל את הכסף...(אני באופן אישי פחות סומך על וויז אשמח אם מישהו שקבל מאחד משני חברות אלו את הכסף על טיסה חילופית שיכתוב את זה)

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
לי הם אמרו שכן משלמים.בכל מקרה לכאורה עם עו"ד ועמלה של 20 אחוז אתה תקבל את הכסף...(אני באופן אישי פחות סומך על וויז אשמח אם מישהו שקבל מאחד משני חברות אלו את הכסף על טיסה חילופית שיכתוב את זה)
איך הם אמרו?
באימייל הראשוני או בשיחה ממוקדת אחרי זה?

רחלי סגל

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
מעניין אותי לשאול,
הזמנתי טיסה דרך מונה טורס ואת הטיסה ביטלו לי שלא הייתי בארץ כבר, (לא עודכנתי על הביטול, אלא רק דרך האתר המקומי של הטיסות נודע לי על הביטול של הטיסה)
החברה שביטלה היא בלו בירד,
הזמנו טיסה חדשה עם אל על ומונה טורס פיצו אותי על סכום יחסית נמוך ביחס למחיר ששולם.
היה לנו עוד הוצאות נוספות של שהיה במקום, ועוד...
על מה אני אמורה לקבל כסף חזרה? ועד כמה?
אשמח למענה.

eh

משתמש פעיל
איך הם אמרו?
באימייל הראשוני או בשיחה ממוקדת אחרי זה?
בשיחה אחרי בצאט הדיגטלי(אנושי)אבל זה רק אם בוטל פחות מ14יום על יותר לא תקבלו שקל.(על פי חוק)
לצערי אני לא בטוח שהם באמת נותנים את הכסף כמה שהתעקשתי לשאול התשובה הייתה כמו רובוט תשלם ואחרי זה ריינאר תחזיר את הכסף.

ריקי...

משתמש פעיל
שלום לכולם.
עקב המצב המבלבל מאד. והטיסות שמתבטלות על ימין ועל שמאל אשמח לעזור.
אני עוזרת לאנשים לקנות טיסות זולות וכן לינה.

הטיסות האחרונות שקניתי עלו לי: 2$ לבודפשט (כן - 2 זה לא דמיון!!)
58 ש"ח לבוקרשט ועוד ועוד....

לא מתחייבת למחירים, מוכנה לעזור למעוניינים.....
המייל שלי tasim2570

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה